Norsk sex gratis nakne eldre damer

Trillend klaarkomen kut dicht naaien

.

Geile kut likken kutjes die spuiten

Ik zal op blote voeten de 5 km heen en 's avonds weer terug alleen afleggen  naar de hut en daar de dag doorbrengen met mediteren ,ik zal uitsluitend water  dringen via het rubber slangetje. Jullie mogen mij bezoeken en als jullie vinden dat ik extra straf  verdiend heb mogen jullie mij dat opdragen en zal ik het ondergaan. Gerda stond op en zei: Inmiddels gedoucht ging ik naakt op bed liggen en onder  toezicht van de anderen sloot ik zelf mijn kuisheidsgordel af en gaf de sleutel  aan Monica, die mij verzocht mijn boetekleed aan te trekken.

Ik trok het grijze  katoenen hemd aan waar aan vastgenaaid leren posbanden en een halsband zaten. Het was volkomen stil en Monica gespte de halsband dicht en bevestigde aan de  ring van de halsband met een slotje twee metalen stangen van ca. Ze liet de stangen bungelen voor  mijn lichaam. Mijn polsen werden op mijn rug vastgezet met een musketonhaak en  ik moest plaatsnemen op een stoel.

Mijn mond zat op slot en ze hechte netjes de draadjes af en knipte ze bij. Ze plaatste een grote spiegel voor mij en ik mocht mijn mond bekijken. Zonder  te spreken pakte Monica een schaar en knipte resoluut mijn haar zo kort  mogelijk.

In de spiegel zag ik alles en huiverde,ik dacht aan mijn werk en hoe ik dit zou  moeten uitleggen. Ik kon niks meer zeggen ,mijn polsen zaten achter mijn rug  vast en ik was geil inmiddels. Toen de tondeuse er over en tenslotte het  scheermes. Mijn "zusters" keken enigszins ontzet en het was muisstil.

Toen ik helemaal glad was zei Monica: Nu kon ik door de stangetjes mijn handen niet bij mijn mond  krijgen maar wel iets oppakken en mijn armen uit elkaar bewegen.

Ik moest proberen te drinken uit een flesje, dat ging niet met het slangetje  maar wel met harde rietjes. Op blote voeten liep ik het zand pad  af,een beetje bang voor ongedierte maar dat was snel over. De hut kwam in zicht en de spanning nam weer toe, de hut stond  hoger,zou iemand me zien?

Voorzichtig liep ik de ladder op met mijn beide  handen aan de stangetjes kon ik toch goed de trap vasthouden en klom naar  boven, veilig binnen ging ik even zitten op de vloer. Waar was ik aan begonnen. In de hut voelde ik me veilig en ik ging staan om door de sleuven naar buiten  te kijken.

Vreemd de vorige keer had ik nauwelijks goed gekeken en nu speurde  ik zorgvuldig de omgeving af. Aan de ene kant keek ik op het strand en de zee. Ik zag nu dat er een standjes vlakbij lag, nog geen mensen dacht ik ,maar toen  zaag ik een stel mannen die langs het strand aan het hardlopen waren.

Aan de  duin kanten was het helmgras en aan de andere zijde zag ik tot mijn verbazing  en ook schrik een huis, wel op grote afstand maar toch. Ik werd zenuwachtig ze  hebben me misschien gezien toen ik naar boven klom en kunnen ook zo hier heen  lopen er zat geen hek of afrastering tussen. Het leek het huis van Helmut wel,  maar dat stond volgens mij verder weg aan de weg, hoewel? Inmiddels kwamen er  mensen op het strand de zon kwam op het werd mooi weer en ik besefte dat als ik  naar buiten zou komen ze me zouden zien.

Ik realiseerde me  dat het nu lang ging duren wachten en wachten tot vanavond. Ineens viel mijn  oog op een groot houten kruis dat in de verte op een hoger gelegen duin stond. Vreemd dat ik dat net niet gezien heb dacht ik. In de loop van de ochtend bleef  ik naar dat kruis kijken een echt houten kruis stevige paal met houten  dwarsbalk en zo te zien een kleinere dwarsbalk waar je je voeten op kon zetten  ongeveer een halve meter boven het gras.

Het was niet een erge warme dag maar ik zag dat het strand behoorlijk vol  raakte. Ineen zag ik Helmut lopen, dus toch Ja hij woonde daar, ik kon hem  niet roepen , ik verlangde naar hem graag zou ik aandacht trekken maar dat  durfde ik niet en roepen kon niet. Ik begreep nu dat het zijn huis was en deze  hut op zijn privé terrein stond ,dat gaf me rust maar ook een vreemd gevoel.

De middag kroop voorbij en het strand raakte leeg. Ik besloot naar beneden te  klimmen en huiswaarts te lopen. Mijn eerste dag zat er op. Mijn "zusjes" waren er en  zaten buiten ,ineens realiseerde ik me dat ik kaal was Bij aankomst zei  Monica je mond blijft voorlopig dicht en we hebben een mooi knielplekje voor je. Ik hoorde de meisjes zeggen we gaan uit  eten blijf rustig zitten of knielen dan gebeurt er niets Ik vond het niet leuk meer, ze vertrokken echt ik zag niks voelde me vies en  machteloos, ik moest plassen en deed dat ook.

De wekker gaf aan dat het negen uur 's morgens was. Heerlijk lag ik in bed en  dacht terug aan gisteravond. Ik was er helemaal doorheen toen ze terugkwamen. Monica had de draadjes doorgeknipt  en verwijderd ik had me mogen douchen en ze hadden wat lekkers te eten mee  gebracht.

Echt lief waren ze voor me geweest. Nu lag ik naakt in bed alleen  mijn kuisheidsgordel om en voelde mijn kale kop. Wat ging ik doen vandaag,  eigenlijk voelde ik me zwak en wilde stoppen met mijn boete dagen. Waarom deed  ik het eigenlijk. Een half uurtje later zaten we gevieren aan het ontbijt. Omdat  het gevoel had een verklaring te moeten geven zei ik dat ik overwoog om te  stoppen. Ze vonden het prima ,liet hun koud zeiden ze Ik voelde me lullig ze zouden met hun drieën naar  het naaktstrand ik mocht niet mee vertelden ze.

Ik voelde me eenzaam maar wilde het volbrengen. Zonder haar antwoord af te wachten  vroeg ik: Ik knielde naar en zei: Mijn mond werd zorgvuldig dicht genaaid mijn polsen werden op mijn rug  vastgeboeid en mijn kuisheidsgordel ging deed ze af, ik kreeg de twee  genotskogels van Monica ingebracht en direct de gordel weer om, geil zou ik  zijn de hele dag volgens Monica hield ik het dan beter vol en ik bleef verder  naakt.

Tijdens mijn naakte voettocht zag ik veel meer mensen dan de vorige dag  weliswaar op afstand maar ik werd bang en geil. Bij de hut aangekomen wachtte  Monica mij op. Binnen in de hut mocht ik water drinken en vervolgens bond  Monica mij vast. Zo blijf je vandaag zitten, vanavond kom ik je eten en drinken brengen  maar je zult vannacht ook hier doorbrengen en voor vannacht heb ik een  verrassing voor je.

Ik voelde de geile balletjes hun werk doen  en fantaseerde dat Monica mijn Meesteres was en nam me voor haar als ze terug  zou komen het houtenkruis te laten zien Lekker voelde ik me, geil en half wakker half slaap geblinddoekt en ik  probeerde met mijn spier bewegingen de balletjes te kneden en zo opgewonden te  raken.

Ik had besloten mijn boetedagen te volbrengen. Plotseling hoorde ik  iemand de ladder op komen, ik schrok. Ze maakte mijn ogen vrij  en vroeg: Een siddering ging door mij heen en ik wees op het kruis er was een  naakte vrouw aan gebonden. Monica reageerde vreemd of ze geen belangstelling  had terwijl ze normaal op dit soort zaken enorm kon reageren. Monica zei dat ik  daar helemaal niet naar mocht kijken en wees naar een strandje verder op: Samen gingen we de ladder af en op de grond kon ik het kruis  niet meer zien, ook het strand en het huis van Helmut niet.

Monica ontdeed me  van de kuisheidsgordel en de genotsballetjes helemaal naakt stond ik voor haar  ze glimlachte, "misschien ben ik wel Dominant" zei ze "dit is best geil vind  ik". Ik moest mijn armen voor mijn lichaam om een dikke paal, waar de hut op  stond, slaan en ze deed met een slotje mijn pols boeien aan elkaar, ik kon zo  staan knielen en zitten, beetje ongemakkelijk maar ik kon me zelf zo niet  bevredigen.

Ze liep zonder me verder aan te raken weg  richting het strand. Het begon te regenen hard zelfs,uren moet ik zo gestaan  hebben want zitten betekende mieren dus dat deed ik niet.

Toen ik stemmen  hoorde er kwamen mensen aan ik zag ze nog niet er waren allemaal bosjes hier  dus zien deed ik weinig Duitse mannen steeds dichter bij, ik hield me muis stil  en hoorde in de verte een auto deur dicht slaan en ineens stond Helmut voor me.

In goed verstaanbaar Duits zei hij ik heb net Monica gesproken, ze vroeg of ik  even naar je wilde kijken. Ik stond wat schaapachtig te glimlachen, hoewel ik  wist dat hij een Dominante SM beoefenaar was voelde ik me toch opgelaten zo  naakt aan de paal. Hij gaf me wat te drinken ik kon natuurlijk niks zeggen en  hij zei dat hij mijn kale kop sexy vond. Ik kwam bijna spontaan klaar van het ene  moment op het ander voelde ik me super geil, Helmut zag het aan me en maakte  een opmerking, " kom ik heb van Monica de sleutel gekregen ik maak je los.

Bij het kruis aangekomen dat veel dichter bij stond dan ik had gedacht zag ik  dat Sieni daar vastgebonden stond. Ik keek recht tegen haar kut aan. Helmut bond mijn riem  vast aan een hekje en maakte zijn Sieni los hij zei wat in een dialect tegen  haar dat ik niet verstond. Ik stond even later op de onder balk  met mijn armen gestrekt op zij tegen de boven balk ,het kruis stond iets  achterover waardoor het veilig voelde, Helmut bond me niet vast liet me alleen  even voelen.

Toen ik tegen het kruis stond zag ik dat ik het strand kon zien en  de observatiehut die vlakbij was. Helmut hielp mij er weer af en gedrieën  liepen we een pad in , toen bleek dat we vlak achter het huis van Helmut  uitkwamen, vreemd nu realiseerde ik me dat dit gewoon zijn achter erf was en  ook de hut vlak achter zijn huis stond.

Vanuit de hut leek alles veel verder  weg. Ik zag op de klok dat het al laat was en nam mij voor naar ons huisje  terug te gaan ik maakte dat duidelijk aan Helmut en hij zei dat hij het begreep. Hij bracht me naar de hut ,waar ik mijn spullen bij elkaar graaide en ook de  Tolley-girl kuisheidsgordel. Want met zo'n ding lopen was onhandig. Voordat ik  goed besefte wat ik deed vroeg ik Herr Helmut "Mag ik morgen aan het kruis? Je hebt  een mogelijkheid om hier aan te ontkomen, dan moet je me morgen ochtend  schriftelijk laten weten dat je niet wil voor je de hut ingaat.

Ze kwamen van het naakte strand en ik herinnerde me Monica's aangekondigde  verrassing mijn lippen werden los geknipt we gingen barbecueën alle vier naakt, heel gezellig en bijzonder. Maar ik moest deze nacht in de hut blijven de  ladder werd weggehaald. Ik was naakt met gordel om en had drie dekens van  Helmut. Monica had mijn lippen toch nog weer dichtgenaaid zorgvuldig als ze  was.

Toch boete doen dacht ik en droomde van het Kruis! Regen,regen en nog eens regen. Het liep al tegen de middag ik had nog geen mens  gezien. Koud en klam zat ik onder een deken. Vies ook ik had gepoept en geplast. Honger had ik en veel water gedronken dat had ik gelukkig voldoende. De ladder  was weg ik zat dus opgesloten. Ineens was José er, gekleed in een geel regenpak  best geil vond ik een regenpak.

Met moeite zette ze de ladder tegen de  hutingang en klom naar boven. Ze zette een grote tas neer en ze kuste me en  vroeg hoe het ging. Toen ze zag dat mijn  kont vies was stelde ze voor naar de zee te lopen en even te zwemmen. Ik  glimlachte en mompelde: Terug in de hut deed José de tas open. Buiten was het ook droog nu ,maar somber bewolkt.

Uit de tas kwam het boetekleed dat ik weer aantrok José maakte de polsbanden  vast en de slotjes er op en ook de halsband ging vast met slotje aan de  achterzijde vast. José maakte een kniel kussen van de dekens en liet me op mijn  knieën knielen ze deed me enkelboeien om en verbond de achterzijde van mijn  halsband met een ketting van ongeveer 70cm aan mijn enkelboeien en zette deze  met slotjes vast.

Ik voelde me geil worden ,ja dit was lekker ik kon iets  omhoog maar niet rechtop knielen boete doen dus! Toen deed ze touw aan de ringen van mijn beide polsbanden en hing  mijn polsen op terhoogte van mijn oren maar wijd uit alsof ik aan een kruis  stond. Zo kun je vast oefenen. Ze bleef nog even bij me zitten om te kijken of ik deze  houding vol kon houden en praatte wat over de afgelopen dagen. José trok haar regenpak  weer aan. Ze kneep nog even hard in mijn tepels en zei: Naar buiten  kijken ging door een toevallige spleet tussen planken.

De zon kwam er door. Het werd al een beetje donker toen ik gelukkig Helmut hoorde aankomen. Hij  bevrijdde mij uit mijn positie koud en klam liep ik mee naar zijn huis. Sieni  knipte voorzichtig mijn monddraadjes door ik mocht een lekker warm bad nemen  kreeg heerlijk te eten en mocht lekker naar bed heerlijk! Ik voelde mij een prinses. Ik wist dat dat de volgende  dag anders zou zijn. Toen ik wakker was bedacht ik me hoe vreemd het eigenlijk was dat ik zomaar met  Helmut, een voor mij tot een paar dagen daarvoor nog wildvreemde man, mee ging,  naakt voor hem stond en nu voorbereid zou worden op het ultieme boete doen  de "kruisiging".

Na een gezellig ontbijtje nam Helmut mij mee naar de kelder daar toonde Hij  zijn sm ruimte en liet me eerst een video film zien over naakte vrouwen die in  een bos aan het kruis gebonden werden met touw. Helmut vertelde dat touwbondage  en het kruis zijn specialismen waren. Ik zat nog steeds in de knalrode pyjama  en hoorde Hem vertellen over zijn fetisj zijn voorkeuren en luisterde ik vol  aandacht en spanning.

IK vertelde mijn gevoelens en geile behoeftes om boete te  doen en straf te ondergaan. Even later vroeg Helmut mag ik je aan het kruis  binden met touw? Verbaast over het feit dat hij mij vroeg in plaats van commandeerde zei ik ja  graag!

Ik moest naakt tegen een houten T-kruis gaan staan dat in de kelder  tegen de muur stond zorgvuldig boeide Hij met touw mijn polsen wijd  uitgespreid vast aan de liggende balk. Het was de eerst keer dat ik met touw  werd geboeid en dat was best wennen touw snijd toch een beetje. Mijn enkels  bond Hij stevig vast onder aan de staande balk. Hij liet me eerst een klein  uurtje zo staan en toen ik dat goed doorstaan had maakte Hij me weer los deed  mij een leren halsband om met een ring in mijn nek en nam me mee naar buiten.

In de tuin lag een bijna twee meter lange dunne balk op de grond. Ik moest gaan  liggen en Helmut bond mijn polsen stevig vast met touw aan de balk armen wijd  uit gespreid. De ring achter in de halsband maakte Helmut met touw stevig vast  aan het midden van de balk.

Helmut hielp mij overeind en toen ik voor hem stond  met de balk over mijn nek, armen wijd vastgebonden zei Helmut: Naakt zul je zijn met dichtgenaaide mond.

Te midden van een kring  van toeschouwers zul je bevrijd worden van je balk en vervolgens met touw aan  het grote kruis gebonden worden. Weer bond Hij me een tijd aan het kruis ,Helmut was overtuigd  dat ik het morgen zou volhouden, Hij liet me nog een filmpje zien en zij toen  plotseling: Terwijl ik naakt op een krukje zat naaide Monica zorgvuldig mijn lippen dicht.

Ze knipte de draadjes netjes af en vroeg of ik zenuwachtig was. Monica, José en Gerda droegen alle drie hun kuisheidsgordel en waren verder  naakt. Mooi gezicht dacht ik terwijl ik gespannen naar hun keek, mijn gordel  had ik niet om want Helmut had dat gevraagd.

Monica deed mij een opvallende oog make-up op. Toen Helmut samen met, een voor ons allen onbekende, man even over  tien binnen kwam, beiden in een zwart leren outfit voelde ik dat het ernst  werd. Helmut keek streng en nam de leiding, zelfs Monica leek nu de contrôle te  verliezen. Twee Meesters in het leer die precies wisten wat ze deden.

Even laterr  had ik een speciale dildogordel om met een door Helmut op afstandsbediening te  regelen trildildo van een groter formaat dan die ik destijds bij Mrs. Nicolien  had in gehad. Helmut en Hans bonden mijn polsen stevig vast aan de balk die aan  mijn nek vast gezet werd. Ik stond buiten klaar om te vertrekken. Binnen hadden  de beide Meesters met een snelle onverwachte actie Monica, José en Gerda hun  polsen met touw op hun rug gebonden en ze naar buiten gevoerd.

Ik zag dat het  een speciale touwbondage was waarbij de hele onderarm in een bondage zat strak  zodat de borstjes dapper naar voren stonden. Ik schoot in de lach toen ik  Monica zag , weg alle Dominante aspiraties gewoon een naakte slavin met  kuisheidsgordel om. Hans deed de drie angstig kijkende slavinnetjes een mondgag  in, nu was we ons alle vier het zwijgen opgelegd. Helmut en Hans bonden touw  tussen mijn halsband en de middels van de drie anderen zo liepen we naar de  executie plek.

José Gerda en Monica voorop op blote voeten en zeer strak  geboeid. Ik met de zware balk op mijn nek en wijd uit gespreide armen. Helmut  speelde even met mijn vibrerende dildo ,ik voelde dat dat genadeloos zijn werk  deed ,onmiddellijk een geil gevoel en lekker echt lekker. Het was bewolkt maar  wel draag schichtig keken we om ons heen of niemand ons zo zag.

Gelukkig kwamen  we niemand tegen. Toen we na enige tijd bij het Kruis aankwamen zag ik direct  dat tegen over het kruis in een halve cirkel paaltjes in de grond stonden ze  staken ongeveer een meter boven de grond uit en waren wit geschilderd. Helmut  begeleidde mij en liet me knielen de uiteinden van mijn balk rusten toen op  twee paaltjes. Onmiddellijk Bond Peter de uiteinden met touw vast aan de  paaltjes, zo super snel en stevig dat ik niet meer omhoog kon.

José ,Gerda en  Monica werden elk aan een paaltje vastgebonden met touw om hun enkels. Daar eindigt de performance. Ondanks het gruwelijke karakter van de beelden waneer Ulay zijn mond dichtnaait, is het een indringende en liefdevolle weergave van de onmogelijkheid om te versmelten tot één persoon, waarin de een inwisselbaar is voor de ander.

Het Hof van Beroep in Antwerpen deed op 30 september uitspraak in een zaak, waarbij een rechter de echtgenoot , een arts en een politie-inspecteur waren aangeklaagd voor diverse strafbare feiten. Het ging om zeer zware en gewelddadige sm gedragingen. Onder andere naaide de rechter regelmatig de vagina van zijn vrouw dicht.

Alles stond op film dus er was voldoende bewijs. Er volgden relatief lichte straffen, omdat er ontlastende feiten waren de echtgenote van de rechter stemde in en had geen aantoonbare schade meer, beide echtgenoten hadden een drankprobleem, de zaak was begonnen als gewone privé-sm maar ongemerkt zwaar uit de hand gelopen volgens de verdachten, iedereen was nu gestopt met sm en alle verdachten hadden een blanco strafblad.

Cassatie werd verworpen in , dus dit oordeel staat. Wat de zaak interessant maakt, is dat er algemene uitspraken werden gedaan door het Hof over de vraag, wanneer justitieel ingrijpen bij sm-activiteiten aan de orde zou moeten zijn, ook in die gevallen waarin er sprake is van consensuele sm.

Het Hof wilde zich niet bemoeien met wat er in de woning van verdachten gebeurde bijvoorbeeld. Men concentreerde zich op feiten die gepleegd werden ten overstaan van anderen. Wie het precies wil nalezen kan dit doen op http: Zie deel 2 voor commentaar. Ik kon zo gauw geen Nederlandse uitspraken vinden, maar dat weet vast wel iemand anders. In ieder geval is het in België zo, dat de vrijheid van bdsm-ers juridisch beperkt wordt, en ook dat mensen in bepaalde beroepen arts, rechter, politiemensen geacht worden nog beter na te denken dan anderen.

Of je het hier zelf mee eens bent, wordt minder relevant wanneer je bedenkt dat je als Dominant altijd aangeklaagd kunt worden door de omgeving van een sub die je hebt verminkt, zwaar gemarteld of zwaar mishandeld, ook als het consensual was.

De rechter zal een individuele afweging maken, er moet bewijs komen enzovoorts, maar het blijft een risico waarvan Dom en sub zich goed bewust moeten zijn.

Soms lijk ik meer een dominee dan een domina, ik weet het, maar het is uit liefde, niet uit bemoeizucht. Tolerantie mag niet ontaarden in onverschilligheid.

Elkaar de vrijheid gunnen betekent niet dat je lijdzaam mag toezien hoe iemand werkelijk wordt beschadigd, geestelijk of lichamelijk. Van het stelselmatig beschadigen van klierweefsel kun je borstkanker krijgen en dat heb ik ze verteld.

Ze waren niet blij met mijn bemoeienis, maar wisten nu in ieder geval waar ze mee bezig waren. Wie vindt dat dit off-topic is, start maar een nieuw draadje, ik ben er klaar mee. La Donna zei "Ik kon zo gauw geen Nederlandse uitspraken vinden, maar dat weet vast wel iemand anders. Ook steden, landen, of agenten stellen grenzen. Natuurlijk is het fenomeen veel breder dan de spreekwoordelijke rechter. Soms gebeurt dat heel eenvoudig: De wapenstok valt bovendien onder de wapenwet en is dus aan een vergunning gebonden.

Vroeger 25 jaar geleden? U raad het al. Komt daar een auto volgeladen met ruige besnorde kerels aan, parkeert voor de deur van het politiebureau, haalt zwepen, boeien en een wapenstok zonder gene uit de kofferbak en Helaas voor hem niet bij de VSSM, maar bij de eveneens besnorde buren. In dit geval liep het met een sisser af, want de hele VSSM-bar liep leeg om verhaal te halen op het politiebureau. Er werd uitleg gegegeven, de politie werd uitgenodigd om eens langs te komen, en de politie bedankte vervolgens vriendelijk omdat ze stevig tot zich had genomen dat hun wapenstok voor fistingsactiviteiten werd gebruikt Het liep dus goed af - het is ook super onschuldig!

En indirect schept dat - helaas voor vrijdenkers als ik - ook verantwoordelijkheden waar je liever niet aan denkt. Organisatoren van feesten en meetings hebben in sommige gemeentes moeite met vergunningen.

Niet zelden worden ze geheel oneigenlijk in een hoek gedrukt door beleid van wereldverbeterende politici die ons niet binnen hun gemeente willen. Een nieuwsbericht in het lokale sufferdje - of de Telegraaf - over verwondingen aan een dichtgenaaide mond kan dan betekenen dat een party het zwijgen word opgelegd. Het is kut, maar vrijblijvendheid in deze discussie kan tegen ons worden gebruikt.

Zonder de inhoud van de discussie aan te raken, graag enige reactie op het gegeven dat er geen precedenten in Nederland bestaan. Tegen het aangehaalde arrest van het Hof te Antwerpen werd een voorziening ingesteld bij het Hof van Cassatie en deze voorziening werd verworpen waarna betrokkenen een verhaal hebben ingediend bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens te Straatsburg. Door arrest van 17 februari werd ook deze voorziening afgewezen omdat het interpreteren van extreme vormen van sadomasochisme als slagen en verwondingen kan en niet strijdig is met de eerbiediging van het privéleven.

In feite is hier dus een Europese richtlijn aangegeven. Te noteren valt dat hetzelfde Hof meermaals het belang van sexuele vrijheid, met inbegrip van SM, heeft geponeerd.

Het "Belgische geval" werd echter gekenmerkt door het harde en brutale karakter van de activiteiten waarbij vooral het niet eerbiedigen van het stopwoord en het gebrek aan volwaardige en bewuste toestemming vanwege overdreven alcoholmisbruik zwaar werd aangerekend. SM-spelletjes die binnen de perken van de spelregels vallen, kunnen dus wel.

Ook volgens het Hof. Het hof heeft geen principiele bezwaren tegen bdsm, maar laat de lidstaten de vrijheid daar het zijne van te denken. In het Britse spanner proces werden mannen veroordeeld mede vanwege hun bdsm-activiteiten. Een appel op het Europese Hof werd voor zover ik weet afgewezen omdat het Hof vond dat het aan de lidstaten is om daarover te beslissen.

Corrigeer me als ik het mis heb, maar volgens mij is anale sex lang verboden geweest in Engeland en, mogelijk nog steeds. The case was appealed first to the High Court, then to the House of Lords. In March , the appeal was dismissed R v. Brown 1 A. The violence of sadomasochistic encounters involves the indulgence of cruelty by sadists and the degradation of victims. Such violence is injurious to the participants and unpredictably dangerous.

I am not prepared to invent a defence of consent for sadomasochistic encounters which breed and glorify cruelty [ Society is entitled and bound to protect itself against a cult of violence. Pleasure derived from the infliction of pain is an evil thing. The legal rationale for the decisions was broadly speaking as follows: UK courts A person does not have the legal ability to consent to receive an act which will seriously harm them, such as branding or other intense activities of a sadomasochistic nature.

European Courts Whilst a person has a general right of free will, a state may as a matter of public policy restrict that in certain cases, for example for the general public good and for the protection of morals.

The present case was judged by the European Court to have fallen within the sovereign scope of the UK Government's right to determine its legality, and human rights legislation would not overrule this. Bronnen zijn bij dit Wikipedia artikel gegeven. Opvallende overeenkomst van Spanner, Duitse Kannibaal en Belgische zaak: Het was om uiteenlopende redenen niet relevant. Overigens vind ik het in het geval van een discussie over moraal interessanter wat voor normen mensen voor zichzelf hanteren al was het maar omdat extremen zoals mond dichtnaaien niet representatief, maar ultra rare zijn.

Hierboven gaf ik mijn eigen norm al aan: Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat ik een sub nooit als Dom richting tattoo, piercing, litteken, of compromiterende foto of video zal duwen - en dus ook geen mond zal dichtnaaien. Die uitspraak van de Belgische rechter vond ik ook interessant: Daar ligt wat mij betreft ook een verantwoordelijkheid die door bdsm-ers ingevuld moet worden.

Op vrijwilligheid kun je je pas beroepen als er sprake is van een redelijk bewustzijn - en de mogelijkheid om 'nee! Dat bedoelde ik ook met mijn vraag 'waar trek je de grens en wie trekt hem?

Die verantwoordelijkheid berust m. Waar trek ik in ieder geval een grens? Ik wil niet er gehavend bij lopen: Verder wil ik niks wat mij in de ziektewet zou laten behandelen, of wat gezondheidstechnisch gevaarlijk is. Dat zijn mijn grenzen. Ik vind het geil om te fantaseren over brandmerken en wie weet dat het er ooit van komt.

Op mijn kont heb ik al een paar 'blijvertjes' en daar heb ik geen probleem mee. Mijn overweging is natuurlijk dat je als Dom een hele hoop ellende kunt krijgen als je iets doet, wat onherstelbaar of onherroepelijk is en de sub in kwestie krijgt 'second thoughts'. Het akelige van integriteit, respect en vertrouwen is helaas dat het altijd achteraf pas geschonden blijkt, terwijl je er vooraf nog zo'n goed gevoel bij had.

Maar er is ook iets anders: Ik vind het natuurlijk heerlijk om een subje op haar flikker te geven, maar wil ik ook het risico lopen dat ik haar permanent opzadel met "iets" waar zij spijt van heeft? Het zou me enorm pijn doen. Dat valt vooraf alleen te voorkomen door het safe,sane and consensual zo in te vullen, dat je als Dom ook achteraf weinig te verwijten valt - dus het zekere voor het onzekere nemen.

Maar je hebt gelijk: Het wordt steeds interessanter. Is bdsm alleen bedoeld om sexuele opwinding te veroorzaken of gaat het ook om de behoefte aan controle, machtsuitoefening, onderwerping? Ik denk het wel, althans voor veel mensen wel.

Wat dacht je van subs die uit een trog of voederbak moeten eten, op de grond naast het bed van hun D moeten slapen, ieder weekend in de bench gaan, een gevangenispak moeten dragen, slechts 1 keer per maand mogen klaarkomen, permanent een kuisheidsgordel dragen?

De slaaf en echtgenoot van Monique, die dit draadje startte, leeft in een vergelijkbare situatie. Ik was bang dat ze ook nog zijn mond wilde dichtnaaien, vandaar mijn reaktie Monique, dan begrijp je misschien waarom ik scherp inzette.

Maar een sub kan ook op een ongezonde manier zijn hele persoon inleveren bij een D, en feitelijk geen eigenwaarde meer hebben. Dat vind ik persoonlijk zeer gevaarlijk voor de geestelijke gezondheid.

Niet alleen lichamelijk extreme zaken kunnen gevaarlijk zijn, bedoel ik maar te zeggen. Ik geloof sterk in het zelfreinigend vermogen van minderheidsgroepen zoals wij zijn. Elkaar aanspreken op gevaarlijk gedrag, elkaars gezondheid geestelijk en lichamelijk ondersteunen, zodat er liefst helemaal geen rechters, politie of hulpverleners aan te pas hoeven komen. Daarom vind ik ook dat je dit forum kunt gebruiken om zulke zaken te bespreken, heel goed voor ieders meningsvorming.

Niet uit bemoeizucht, maar om interne normen te ontwikkelen met elkaar en deze door discussie steeds bij te stellen. Wat mij betreft is deze discussie er een goed voorbeeld van.

En wat dan met subjes die zich héél consensueel in de vernieling willen laten draaien? Mag een Dom zijn eigen invulling geven aan wat hij ziet als zijn verantwoordelijkheid En wat moet een Dom dan met al die subjes die zo dankbaar zouden zijn als hun grenzen een beetje verlegd worden??? Wat is nu eigenlijk consensual en wat is dat waard? Het is altijd mogelijk dat een sub iets ondergaat maar later spijt krijgt.

Het kan zijn dat de sub overmand is door heftige onderdanige verlangens en geen nee kon zeggen. Het kan ook zijn dat een sub onder grote psychische druk staat van een D.

Een sub kan een onverwerkt incestverleden hebben of te maken hebben gehad met mishandeling thuis. Consensual, ik kan er niet zoveel mee.

Er zijn duizend manieren om een sub in te pakken, te manipuleren, te chanteren of gewoon te bedonderen, en alles lijkt dan consensual. Ook gezonde, normale en stabiele subs kunnen hiervan het slachtoffer worden. Safe en sane, dat is beter te bepalen. Het is mogelijk voor een buitenstaander, met het boerenverstand, om te zien of iemand blijvende schade wordt toegebracht, lichamelijk of geestelijk. Als iemand ieder gevoel van eigenwaarde verliest, of lichamelijk niet meer normaal kan of mag functioneren, dan gaat dat te ver.

Ook als hij of zij dat zelf zegt te willen. Vrienden en bekenden wachten vaak liever op een officieel optreden. Politie, justitie en hulpverleners komen echter pas in aktie als er een klacht ligt, of een hulpvraag.

Die klacht of hulpvraag zal niet gauw van de sub komen in een dergelijk geval. Dit houdt verband met het zgn. Patty Hearst syndroom, bekend van ontvoeringen. Ontvoerden krijgen een band met hun ontvoerder, gaan sympatiseren met hun ontvoerder, en verdedigen de ontvoerder tegenover derden.

Dit is een overlevingsmechanisme wat ontstaat als je volledig afhankelijk bent van een persoon. Er zijn subs die dit gedrag vertonen ten opzichte van een D die hen ongelukkig maakt en elk gevoel van eigenwaarde ontneemt. Er ziin dominanten die met enige trots de volledige vernedering van hun sub etaleren, ook op deze site. Zij vinden zichzelf een geslaagde D, die de sub permanent onder volledige controle heeft.

Of die sub gelukkig is, komt niet aan de orde. Dit is niet safe of sane, maar ziek en moet bestreden worden. In de bdsm-wereld heerst huiver om in dit soort gevallen aan de bel te trekken. Men wil niet moraliseren, want dat doet de buitenwereld al genoeg. Men vindt dat subs maar voor zichzelf moeten opkomen. Prachtig, maar dat kan niet iedereen.

Laten we gewoon uitspreken tegen elkaar wat nog gezond en normaal is en wat niet, ook op deze site. Niet iedereen zal het eens zijn. Je zal er ook wel eens naast zitten met je bemoeienis, nou én? Beter af en toe ernaast zitten dan iemand in de kou laten staan.

Ik vind het erg prettig als mensen, ook een sub, zich niet volledig afhankelijk opstellen en zelf na blijven denken. Ik hou er van als mensen hun verantwoordelijkheid nemen. Bovendien wil ik graag dat mensen zo veel mogelijk zich zelf zijn, ook een sub, Als dominant doe ik dus ook mijn best om een sub zo veel mogelijk zich zelf te laten zijn. Niet door eindeloos te pleasen en in te leveren op mezelf. Want ook ik blijf liever mezelf. Als het dan om wat voor reden niet matcht, dan stoppen we.

Liever dat, dan dat zij niet meer zich zelf kan zijn of ik. Hiervoor alleen al is het nodig dat ze blijft zeggen wat ze wil en niet wil, kan en niet kan. Daarnaast geniet ik erg van de overgave van een sub en niet zo van verkrachten. Alleen al daar heb ik die vrije wil voor nodig. En als die ontbreekt, als alle autonomie er uitgeramd is, bij wijze van spreken, dan krijg je de situatie zoals in Coming To America.

Daar krijgt Eddie Murphy een bruid die niet meer zelf kan denken. Erg grappige filmscene, maar wat eng om mee te spelen in BDSM wat mij betreft. Ik probeer voor, maar ook tijdens het spel goed bezig te blijven met wat een sub wil en zou willen. En als ik op een bepaald gebied niet zeker ben over wat ze wil, dan hou ik het bijzonder veilig. Maar als een sub in een erg subbige modus zit, dan kan ze makkelijk over haar grenzen heen gaan.

Niet iedere sub is in de roes van het spel dan altijd in staat om goed in te schatten wat ze wel en niet wil. De enorme behoefte om te dienen, geilheid, onervarenheid, een combinatie van deze factoren? Dat zal per persoon en per moment verschillen, maar zo werkt het wel bij sommigen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier wel op kan kicken. Iemand die zich zo laat gaan, is leuk om mee te spelen. Het vraagt wel meer verantwoordelijkheid van de dominant. Als die ook in een roes zit, kun je samen makkelijk te ver gaan. Als die sub uit haar roes is na het spel, moet ze geen spijt hebben van wat ze heeft gedaan of van wat ik haar heb laten doen.

Een goede reden om alcohol en dergelijke middelen buiten het spel te houden. De fantasie is het belangrijkste geslachtsorgaan, dus sommige activiteiten alleen maar fantasie laten kan zeker geen kwaad. Zo heb ik in mijn fantasieën doorgaans geen condooms gefantaseerd bij mijn seksuele activiteiten. Condoomloze seks is niet zo extreem, helemaal als je het vergelijkt met dichtgenaaide monden, maar kan wel behoorlijk unsafe zijn.

In mijn fantasie komen ook wel extremere fantasieën voor, maar ik kan er goed mee leven als een deel daarvan fantasie blijft. Waarom ik het condoom even als voorbeeld neem, is vanwege een ervaring die ik kortgeleden had met een sub die zich zo door mij onveilig zou laten neuken.

Zij is geen voorstander van onveilige seks en ik ook niet. Maar op het moment zelf dacht ze nergens meer bij na. Ik wel, dus er was niets aan de hand. Tijdens dat zelfde spel deed ze dingen die op haar checklist als keiharde Nee waren ingevuld.

En ze deed ze bijna vanzelf, zonder enige dwang. Of ik ook haar mond dicht had kunnen naaien weet ik niet. Ik had geen enkele behoefte om dat uit te proberen. Maar grenzen opzoeken en eventueel verleggen kan best leuk zijn. Het vraagt wel heel veel aandacht van een dominant. Of het dan nog wel een grens is? Misschien was het dat en is het dat niet meer. Voor een deel kom je daar ook pas achter tijdens het spel.

Dat betekent dus wel heel goed opletten en als een sub daar op dat moment zelf niet meer toe in staat is, dan moet je dat als dominant doen. Je zou dit kunnen lezen als een pleidooi om naar subjes te kijken als onschuldig en oh zo kwetsbaar.

Zo bedoel ik het niet en ik vind het leuk om deze 'mythe' eens gerelativeerd te zien. Door een sub, dus zij kan het weten. Ik begrijp het probleem niet. Zo lang een bdsm spel gespeeld wordt waarbij voldaan wordt aan alle veiligheidseisen zie ik het probleem niet als mensen vrijwillig deze dingen willen ondergaan. Ik kom veel mensen tegen die scarfing, de extremere needle play of brandmerken afkeuren. Als de sub ermee akkoord gaat en alles veilig is uitgevoerd hoeft dat geen probleem te zijn.

Er is dan immers geen sprake van medisch onaanvaardbaar letsel in de zin dat het bedreigend kan zijn voor de gezondheid! Voor mij Sane, Mijn gulden regel is dat zodra de sub het afgesproken stopwoord of stopteken aanroept je als Dom er ook onmiddellijk moet kunnen aan voldoen.

Wat, in deze, naar mijn mening nu niet het geval is! Een D moet de grenzen respecteren en zichzelf zeker!!! Ja dat vind ik ook onzin. Als je iemand in een touwbondage hebt hangen is ie minder snel los bij genade dan dat je een paar draadjes door moet knippen hoor! En met Lee ben ik het ook volledig eens. Sommige van mijn subs kicken op scarfing.

Een ander zou zeggen dat ik iemand voor het leven vermink maar ja, dat zeggen sommige mensen van een tattoëerder ook! Ik verbaas me over de lage tolerantie hier voor andersdenkenden.

Terwijl je toch met zijn allen ook 'andersdenkend' bent dan de 'vanilla-maatschappij' en het ook als onprettig zou beschouwen als niet SM-ers je zouden veroordelen om jouw voorkeuren. Het is wel zo dat er voor zover ik al gelezen heb bij jacqueline, er niet met stopwoord of signalen wordt gespeeld. En ik ben al vrij ver geraakt, dus ik ken de context wel. Sommige mensen spelen uit principe zonder stopwoord of ingebouwde veiligheid. Is dat dan ook niet sane?

Ik weet het niet Zelf heb ik die veiligheid wél sterk nodig, maar ik kan begrijpen dat het voor sommigen niet zo is. Wat ik bij jacqueline merk, ondanks het feit dat veel van de dingen die ze doet me de koude rillingen bezorgen, is dat ze evenwichtig is, en het duidelijk zélf wil.

Ze stelt zich vragen, is kritisch, maar kiest er toch voor. En dan is het wat mij betreft sane.

.Sm dominant neuken in eindhoven