Norsk sex gratis nakne eldre damer

Stijve lul in broek stiekem mastruberen

stijve lul in broek stiekem mastruberen

Stel jij had geschreven: Of stel je had geschreven "ik heb gisteren per ongeluk mijn buurjongen vermoord; ik heb hem in het bos begraven". Dat mag jij allemaal schrijven, maar ik zou me kunnen voorstellen dat mensen die die verhalen serieus nemen, daar gevolgen aan verbinden. Nu denk ik wel dat veel verhalen hier totale onzin zijn. Waarschijnlijk de jouwe ook. Maar verzin dan volgende keer een verhaal dat binnen de wet valt. Ik zou wel is iemand zijn lul zien. Normaal neem ik altijd een hokje ipv een urinoir.

Wow ik vind jullie verhalen echt heel geil! Welke boys hebben nog verhalen ik vind ze super geil om te lezen! Zegt de buurman wie wil mij helpen wand ik krijg mijn lul niet eruit. Ik knoopte zijn gulp open en hij laat zijn broek zakken en ik heb zijn enorme stijfe lul in de hand. Hij pakt mijn hand en geeft zo het ritme aan om hem af te trekken, opeens spuit een enorme straal sperma eruit en met een zucht plaste hij zij enorme stijve lul leeg en zo hebben wij ook onze lullen leeggespoten, dat was wel spannend.

Ik wil ook wel eens kijken hoor. Anders ik doe mee he. Ben ik de enige die dit raar vind? Ik was laatst in Efteling. Toen ik naar de toiletten ging, wou ik een hokje binnengaan om te plassen, de urinoirs stonden vol.

Ik deed de deur open en voor mij stond een knul van 17,18 jaar. Met zijn broek en boxer op de enkels. Hij was zich aan het schoonvegen. Ik,schrok me een bult, ik kon zijn lul helemaal zien hangen. Hij maakte er geen probleem en vroeg heel kalm en droog: Tuurlijk doe ik kijken Mogen de mijne ook zien. Ik kijk om te vergelijken. Die van mij is slap maar 6 cm en ik zie veel jonge jongens die een veel grotere hebben. Maakt me jaloers en vindt het stiekem een beetje opwindend dat zij dan al meer man zijn op dat gebied.

Ik kijk soms naar naakte mannen op het internet is dat normaal want ik ben geen homo is dat om te vergelijken? Ja, ik kijk ook altijd even, ik vind het ook niet erg als ze naar mijn lul kijken. Ik had ok een keer dat een jongen die ietsje ouder was dan ik een stijve krijg toen ik keek, en daarvan kreeg ik ook een stijve: P verder niks gedaan ofzo gewoon even gekeken. Zouden jullie ook hetzelfde doen als er een meisje bijkomt staan?

Ik was nieuwsgierig want ik wist dat er een naaktstrand was, maar ondanks de zon was er bijna niemand. Eens tuk verder was er een stuk duinen waas mijn neef van had gezegd dat daar de homo's meestal kwamen, nou daar was het dolle pret.

Er was niet een maar veel piemels te zien. Ik heb de hele tijd rondgelopen en was best wel zenuwachtig en had de hele tijd een stijve, na een uur riepen 2 jonge jongens van ongeveer dezelfde leeftijd mij bij hun en hebben we heerlijk afgetrokken en toen de ene mijn pik pijpte was ik helemaal geschrokken van hoe snel ik klaar kwam. Als ik al eens aan een urinoir zonder tussenschotten sta ga ik normaal niet kijken, tenzij die andere jongen echt opvallend zou kijken, dan zou ik dat mss is doen om te vergelijken, anders niet: Ja idd heeft iemand tips dat je een beetje een signaal kan geven dat je wil rukken.

Je moet gewoon kijken het is leuk en je kan je andere soort genoot zien van zijn lichaam: Was onlangs in een pretpark waar ze wel 15 urinoirs hebben zonder schotjes. Naast me stond een jongetje van een jaar of 10 schat ik, en die keek ook recht naar m'n pik terwijl ie plaste. Ik wil graag sex met een vriend ik wet niet of hij dat wil hoe doe ik dit hoe kom ik erachter pls help me ik wil dat zo graag.

Ik voetbal en na de wedstrijd douchen wij naakt en ziet iedereen mijn pik Ik kijk ook graag naar andere pikken. Gisteren gaan stappen, gozer langs me aan urinoirs zo dronken dat ie bijna in slaap viel. Vroeg of ik hem even wou helpen richten. Heb dat dan maar gedaan. Ik heb een lul van 13 cm stijf is dat normaal en is aftrekken met een andere jomgen lekker durf het niet zo goed. Raarste plek waar ik gerukt hebt is inhet park op het strand zand op de wc niet op slot mijn lul is 15cm.

Met een jongen van slechts 14 jaar zou ik zoiets toch nooit doen. Ik weet niet of dit een rare vraag is. Ik kan misschien een beetje bot overkomen, of het is gewoon een hele rare vraag.

Maar ik vraag me het echt af! Vind het namelijk wel een beetje raar!! Ik heb geen flauw idee heb het ook nog nooit gedaan! Is het normaal dat je tijdens het pissen naar elkaars piemels kijkt, om te vergelijken of een der wat? Jongen van 16, ik ben hetero en kijk ook wel eens tijdens het pissen naar andere piemel, maar meestal zit er een tussenschot dus dan kan je niet echt kijken. Onder douche na sporten vergelijk ik ook wel, dus ik vind het normaal dat je kijkt, ook als hetero. Dat is echt niet zo vreemd dat jongens naar elkaars piemel kijken soms.

In principe heb je als hetero niet de intentie om naar andermans piemel te kijken, en je gaat dus ook niet expres over de schotjes heen kijken. Maar als er geen schotjes zijn of je bent in de grote kleedkamer dan kan het best gebeuren dat je toch vluchtig iemands pik krijgt te zien.

Want je gaat niet naar het plafond kijken als je staat te piesen of je je staat om te kleden. En ik weet zeker dat de meeste jongens dan toch stiekum hun pik gaan vergelijken met die van de ander. Dat heeft verder niets met homo of hetero te maken.

Ik heb weleens naar andere piemels gekeken maar nooit een ander aangeraakt vraag me af hoe dat voelt. Als ik moet pissen pis ik altijd zo open mogelijk dan doen andere dat vaak ook. Vindt het best spannend om te zien hoe andere jongens afschudden. Soms heb k het idee dat jongens dit ook express extra lang doen als ze merken dat je kijkt.

Laatst kreeg ik een halve stijve tijdens het plassen. En de jongen naast me ging extra lang afschudden. Hij had een hele lange maar wel ontzettend dunne piemel. Denk dat hij 2 jaar ouder was.

Ik krijg altijd vanaf mijn pubertijd al een stijve als een jongen of man naast me plast en ik probeer zeker te kijken naar zo'n mooie pissende lul. Pisbakken vind ik sowieso heel opwindend. Bij mij gebeurt het altijd wel dat ik een halve stijve krijg als ik weet dat er iemand naar me piemel kijkt als ik aan het plassen ben. En eigenlijk vind ik het wel leuk als die andere jongen dan ook een beetje stijf wordt want dan word ik helemaal stijf of als hij er een opmerking over maakt.

Dan denik toch dat je gay bent niks mis mee hoor welkom bij de club. Ik zou heel graag eens piemels van andere jongens willen zien maar ik durf niet te kijken ik heb bang dat ze boos worden of me gaan uitlachen mijn piemel is slap 9 cm is dat normaal? Gewoon proberen te kijken, jongen van Ik doe dat ook. Als ze boos worden, excuseer je je gewoon. Ze gaan je heus niet slaan hoor. En die 9 cm, iedereen heeft een andere piemel. Het maakt niet uit hoeveel je lul in slappe toestand meet.

Je moet enkel naar je penislengte in erectie kijken. En je piemel kan nog enkele jaren flink groeien, maak je geen zorgen. Mijne is nu 14cm slap, 17 cm erectie. En de gemiddele piemels die ik zien bij het plassen, omkleden zijn ook zo Ik kan nooit een piemel van een andere man zien hoe kunnen jullie dat wel zien en hoe laat hij jou je piemel zien ik snap dat niet kan iemand dat beantwoorden.

Als je op een makkelijke manier je pik wil laten zien, of juist iemand anders zijn pik wil zien vergeet dan de pisbakken. Ga gewoon naar het zwembad en gebruik de grote kleedkamer.

Daar zie je allerlei pikken. In het begin durf je misschien niet zo goed maar daar moet je je overheen zetten. Meestal als ik klaar ben met zwemmen wacht ik met omkleden totdat ik zie wie er nog meer in de grote kleedkamer gaat.

En als dat een leuke jongen is of zelfs een hele groep jongens , ga ik er achteraan en kleed ik me helemaal uit en ga me dan op mijn dooie gemak afdrogen. Soms zie je jongens klooien met een handdoek om hun middel, maar als ze zien dat jij je totaal niet schaamt laten ze ook makkelijker hun schaamte los. Nog steeds moet je oppassen want niet iedereen is ervan gediend als je gaat staren.

Maar ik heb al honderden pikken gezien zo ,jong, oud, slap, stijf, wit , zwart, krom Eerlijk verhaal trouwens, ik heb dezelfde ervaring als jij, al denk ik dat ik niet zo goed durf als jij.

Vind het ook leuk om andere pikken te zien en inderdaad als je zelf niet loopt te klooien met een handdoek om je middel of zo, dan zijn anderen ook wat makkelijker en opener. Soms krijg ik een stijve, maar de anderen soms ook. Zal jij ook wel meemaken denk ik. En dat gebeurt bij iedereen weleens, heb ik vaak genoeg gezien.

In het begin durfde ik niet echt goed in de grote kleedkamer. Zeker omdat ik zelf geen grote pik heb, ik zit als ie slap is zeker wel onder het gemiddelde formaat. Maar zoals gezegd moet je je daarover heen durven zetten. En je zegt dat je niet zo goed durft als ik, maar ik ben in het echt heel erg verlegen hoor. En het hangt er ook helemaal vanaf wie er nog meer in de kleedkamer is.

Soms heb je geluk en tref je een hele groep jongens met lekkere pikken open en bloot. Soms vang je alleen maar een glimp op.

En soms zie je helemaal niets. Maar het gluren gaat veel eenvoudiger dan bij pisbakken. Ik kijk vaak piemels als ik plas in een urinoir en er zit geen tussenschot tussen. Ook kijk ik wel is stiekem over het tussenschot heen als dat mogelijk is. Tot nu toe hebben jongens er nog nooit wat van gezegd als ik stiekem keek.

Op school komen er wel is jongens naast mij plassen terwijl er nog een andere mogelijkheid is om niet naast iemand te plassen. Dan kijk ik natuurlijk zeker wel. In februari was ik in Boedapest bij een musical. Hongaarse jongens zouden een grote piemel moeten hebben maar op het urinoir zonder tussenschot zag ik een jongen van mijn leeftijd waarbij hij slap iets groter was als mijnes. Mijn piemel is slap niet al te groot. Het verhaal dat Hongaarse jongens dus een grote hebben is dus niet waar.

Het zijn net nederlanders die hongaren de 1 heeft een grote de andere een wat kleiner groet. In de bioscoop komen er ook wel is jongens van mijn leeftijd naast mij staan plassen. Heb al een paar piemels gezien in verschillende vormen. De laatste jongen die naast mij kwam plassen was knap maar zijn piemel had een scheve vorm. Wat het leuk was is dat hij naar mij keek, want toen ik naar hem keek zag ik hem wegdraaien met zijn ogen.

Waarschijnlijk was hij mijn pik aan het bekijken. Ik vind dat niet erg maar mijn piemel is slap maar 6 cm ofzo en stijf 16 cm. Jongen 13 ik begreep nie wat jongen 17 bedoelt ik geef je de raad kijk porno of vraag eens aan je beste maat of hij wilt rukken als hij in een geile bui is En jongens je mag geen contact zoeken met elkaar via dit dat is verboden. Ik kijk ook altijd over de schotjes bij het plassen! Vraag eens aan je ma of dat je alleen met je maat mag gaan zwemmen. In het grote hok gaat is het niet raar of gay om daar naakt te gaan.

Wat je kunt doen is gewoon afspreken om in het grote kleedhok te gaan na het zwemmen, en je dan helemaal uit te kleden. En vervolgens op je dooie gemakje afdogen en een beetje kletsen met de anderen.

Dan zul je zien dat zij meestal ook wel helemaal naakt gaan en dan kun je gewoon lekker vergelijken. Verwacht er verder ook niet teveel van. Het is echt niet zo dat het gebruikelijk is dat iedereen zich daar aftrefkt ofzo, maar als je ziet dat iemand een stijve heeft mag je best een grappige opmerking erover maken, Of zelf je stijve pik laten zien.

Afhankelijk hoe de andere reageert kun je eventueel verder, maar forceer niets. Mijn broer van 16 en ik gaan altijd als er 3 pisbakken staan bij de buitenste zodat de middelste vrij blijft. Dan pissen we altijd heel open zodat iedereen t kan zien die in t midden komt staan. Zodat we goed kunnen kijken. Thuis pissen we altijd in de vijver ook als er veel vrienden op bezoek zijn even later doet dan iedereen het.

Vanmiddag gebeurde er iets gênants! Ik was in een snackbar en moest nodig. Dus ik naar het toilet. Omdat een pisbak qua hygiëne mijn voorkeur heeft besloot ik die te nemen. De gewone wc achter een extra deur wel. De pisbak hadden ze dus gewoon in het washok gemaakt. Toch maar de pisbak gekozen.

Toen ik klaar was ging het jochie naar binnen. Volgens mij was die oude man niet eens familie van hem. Maar erg vreemd om zo 2 toeschouwers te hebben die rechtstreeks zicht hebben op je piemel! Later vond ik het toch niet zo erg.

We konden er van beide kanten niets aan doen. Ik zou het ook graag eens willen kijken maar durf het nooit. Ik kan nooit plassen als er andere gasten naast me staan pissen. Wel als ik alleen ben of al was begonnen. Heb er overigens totaal geen probleem mee als anderen naar mijn piemel kijken, ik kijk zelf ook, bijvoorbeeld na het sporten onder de douche, daar krijg ik ook wel eens een stijve maar doe gewoon of er niks aan de hand is.

Dus vind t wel raar dat ik niet kan pissen waar anderen bij zijn want gaat me er niet om dat anderen m'n piemel zien. Jongen van 23 ik heb het zelfde als jou. Is echt super vervelend. Jongen 15 mij ook. Ik ben vorig jaar naar een zomerkamp voor nudisten geweest. Vond het wel spannend. Er waren enkel jongens, maar de aanblik van al die naakte piemels deed toch iets met mij.

Alles werd naakt gedaan: Echt een onvergetelijke ervaring! Ging dat zomerkamp uit van een naturistenvereniging? Ik heb daar nog nooit meegemaakt dat er alleen jongens waren en vind het altijd erg leuk en ook een beetje spannend, want als er zo'n mooi meisje langs komt is het best wel moeilijk om geen stijve pik te krijgen wat dan ook wel gebeurd maar niemand kijkt er echt van op. Wel soms een opmerking zoals bv.

Tja als jongen kan je het niet verbergen zeg ik dan maar en dan krijgen ze soms een kleur. Al die mensen die gereageerd hebben die andere hebben afgetrokken wat ik dus heeeeel graag zou willen , zijn jullie nou homo of hetero's die experimenteren? Ik ben niet homo want ik denk dat ik nooit een ernstige relatie zou kunnen met een jongen met een meisje zou dat wel kunnen. Wel ben ik al een paar keer precies verliefd geweest op een jongen. Maar eigenlijk voel ik me niet bi. Op sommige fora vul ik in dat ik "anders" ben als je kan kiezen tussen homo, bi, hetero en anders.

En op fora waar je de keuze "anders" niet hebt schrijf ik dan maar 'bi'. Ik durf niet te douchen na voetbal omdat ik denk dat ik uitgelachen word door mijn moedervlek recht op mijn penis weten jullie of ik gewoon moet gaan douchen. Ik heb ook een moedervlek op mijn penis en schaam me er ook niet voor gewoon doen iedereen heeft wel zijn rare dingen.

Natuurlijk moet je gewoon naakt douchen. Een moedervlek ergens op je lichaam betekent doorgaans dat het betreffende lichaamsdeel extra mooi is, dus pronk er maar mee! Ik kijk ook weleens naar pikken van andere jongens die naast me staan te pissen in een pisbak. En anderen kijken ook naar mijn pik. Dat vind ik heel opwindend. Ik vind het ook spannend als er iemand naar mijn pik kijkt. Maar als ik dan stijf word en hij ziet het dan voel ik me wel een beetje ongemakkelijk.

Ik heb het ook wel is gehad met een jongen naar mijn piemel keek. Ik ging plassen tegen zoon plasmuur en die jongen keek naar mijn piemel. Vond het wel opwindend. Hij liet zijn korte broek helemaal tot aan beneden zakken. Hij had net als ik een hele bos schaamhaar. Dit gebeurde overigens in het buitenland. Vond het gek dat een oudere jongen zijn korte broek helemaal naar beneden laat zakken om te plassen.

Mij maakt het niet uit want op school stond ik met men klas ook gewoon onder de douche alleen jongens dan kijk je ook gewoon een keer naar de piemels van andere ik vind het gewoon normaal.

Wat is er nou for godsake zo geil aan de piemel van wie naast je staat te plassen? Jongen 14 Douchen jullie samen op school dan? Nee vind het juist geil om mijn lul telaten zien, ben geen homo Mijn en ik kijken regel matig naar elkaars lullun en wordt er een stijf dan pijpen of wij rukken elkaar af mijn vriendin ziet dit soms ook en vind het ook leuk als wij klaar komen. Een jaar of 5 geleden deden wij eens in de polder een wedstrijd aftrekken. We waren met zeker 10 jongens en net zoveel meiden.

Degene die het 1e klaar kwam kreeg de 1e prijs: Nou, hilariteit alom want iedereen was naakt! We hebben veel gelachen en gerommeld maar vonden het allemaal grandioos om met de groep zo'n eenheid te zijn, en elkaar gewoon mooi te vinden en te bekijken, zonder wanklank.

Ik was een keertje naar een zwembad gegaan. Maar ik ben best klein, na een tijdje zwemmen werd ik geil en moest telkens na de wc. Maar de eerste keer toen ik na de wc ging wist ik niet welke wc ik moest pakken dus ik pakte de rechtse.

Ik deed de deur open en het was een urinoir zo'n hoge dus ik moest op mijn tenen staan maar ik had een stijve lul dus ik plasde gewoon op de grond enzo, en na de vijfde keer na de wc te gaan had ik een stijve en daar schaamde ik me voor dus rende naar de wc, maar door de stres had ik de deur niet op slot gedaan.

Toen kwam zo'n jongen binnen hij schrok wel. Ik vond het niet zo erg, wat ik niet wist bij hem, hij had een witte zwembroek aan zonder een onderbroek. Toen staarde ik naar zijn lul, hij was slap maar groot. Toen zei hij "Kun je het zien? Ik zei "Ik keek niet naar je lul hoor.. Toen vroeg hij lul je zien als hij stijf is. Ik was heel onzeker want ik was met vrienden en ik dacht dat ze dan achter zouden komen.

Toen zei ik nee er rende weg. Toen ik weer naar de wc moest deed ik de wc wel dicht maar toen ik klaar was stond hij daar. Ik zei dus oke. Hij was 14,15 trouwens. Ik had alweer een stijve, hij tilde mij op en zette me op de urinoir. En hij deed mijn broek omlaag en begon ineens aan mijn lul te zuigen.

Na paar minuten zei hij "Zullen we dadelijk de rollen omdraaien? Toen we hadden afgesproken kwam ik per ongeluk bij hem in de wc, en zei sorry. Heb ook een broertje daarvan.

Heeft iemand dit wellicht meegemaakt zo ja tips. Je hoeft je daar echt niet voor te schamen, en mocht hij er wat van zeggen dat je moeder het hoort zal die echt niet gaan doen hoor dan heeft je moeder ook nog een man je pa die ook wel eens een stijve krijgt.

Die kan daar echt wel tegen. Zo ja, ga dan aftrekken kort voor je bij de dokter bent, dan blijft je piemel waarschijnlijk wel slap! Jo man daar moet je maling aan hebben. Ik krijg nooit een stijve. Heb ook best wel vaak een stijve, Zeker als ik een traningsbroek aan heb Maar bij mij gebeurd het ook wel eens Dat ik spontaan klaar kom, en er een natte plek Onstaat. Soms doe ik dan op de WC of andere vrije plaats afrukken. Avonduren neuk ik met mijn vriendin, na het neuken heb ik binnen het uur weer een flinke stijve en wordt het nog eens neuken of afrukken.

Ik krijg ook vaak een stijve. Mijn moeder heeft het al gezien maar toch probeer ik hem altijd te verstoppen. Zoals iemand al druk je hem dan tegen je buik en dan ziet niemand het.

Als ik overdag een stijve krijg is het makkelijk op te lossen. Je steekt je handen in de broekzakken en zo steek je hem goed tot het niet meer opvalt. Ik ben 11 jaar en ik heb een slappe penis van 2 cm en stijf ongeveer 5 mensen uit mijn klas hebben allemaal 5cm slap is die nog in de groei graag een reacti.

Was ook bij de dokter moest mij onderbroek uit doen en doen krijg ik een stiijve piemel er was ook een vrouw er bij zij kijk er naar wist niet waar ik naar toe moest kijken doen kwam de dokter er aan hij zij hij is niet zo groot op jou leeft tijd hij meet het naar zeg is 4 cm doen die dat meet was de druk zeer hoog ze in moet naar de wc maar het was te laat ik kwam klaar zeg de dokter wat is dit?

Zeg maak niet uit hij doet het wel en die vrouw die kijk ook werd rood en ze lachte er zat overal mijn zaad op tafel stoel. Schaam me er voor. Ga nooit meer naar de dokter. Wie heeft dit ook mee gemaakt??? Of als je eens klaar komt en je zaad uit je piemel komt. Waar op ben je onderzoek om dat je naakt moest bij de dokter? Ik heb ook vaak echt heel harde stijve, maar valt heel erg op. Heb piemel van 18cm slap 21cm stijf. Hallo ben 15 jaar ik krijg niet zo veel een stijfve piemel want mijn piemel is niet zo groot is maar 5 cm wie heeft dit geval ook vindt het wel jammer en klaarkomen ga ook niet snel is dit normaal bij mij??

Ik hou van een stijfve piemel van 5 cm is niks mis mee. Ik heb ook vaak stijve penis, zeer irritant zeker omdat ik 19CM slap en 21CM stijf heb: Is dat nou echt. Heb ook wel vaak een stijve in me boxer Als ik op de bank zit. Ik denk wel dat me ouders het wel zien Maar niks zegen. Is ok heb ik ook soms. Mijn is 4 cm als die stijf staat zie je het niet Andes moet ik mijn onderbroek uit doen dan zie je het wel. Ik krijg gewoon altijd een stijve.

Vriendin vind het wel leuk als ik klaar kom. Als je gewoon 6boxers over elkaar aan doet ziet niemand het. Als je je stijfe wilt verbergen zag ik staan dat je je pik naar boven in je onderbroek moet doen om het niet te laten zien maar bij mij steekt hij boven mijn onderbroek en broek uit.

Ik heb ook vaak een stijve piemel daarom doe ik nooit mijn jogging broek of adidas trainingsbroek aan omdat het dan zo opvalt. Ik vind het bij ander jongens altijd wel mooi om te zien dat ze een stijve hebben in hun trainingsbroek. Ik heb altijd een stijve piemel als ik naakt slaap. Ik heb een pik van 7 cm stijf 5cm slap.

Je hoef je er niet voor teschamen had zelf ook al regelmatig op die leeftijd een stijve lul trok mij toen al regelmatig af en vond het ook nog lekker heb later ook samen met mijn vriendje gedaan dus laat lekker stijf worden je bent gezond. Ik ben net dertien en jeb vaak een stijve. Vaak heb ik op school ern stijve bij gym omday er een jongen is van 11 die een slip draagt en vaak legt hij zijn piemel goed of voelt hij even en dan krijg ik wel eens een stijve en wij doen nu acrogym op school in groepjes en dan zit hij wel eens stiekem een beetje aan zijn piemel te voelen en vandaag was de dikke mat een piepklein beetje nat dus ik denk dat hij op de mat is klaargekomen is toen we dingen voor acrogym aan het bedenken waren.

Elke jongen krijgt zo nu en dan een stijve. Wees blij dat dat gebeurt. Je pik werkt dan in ieder geval goed. Als het niet uitkomt, probeer dan aan iets anders te denken. Voor jongens onder elkaar moet een stijve geen probleem zijn, want iedereen heeft het weleens.

Niets van aantrekken dus. Ik heb ook erg vaak een stijve maar me vriendin vind dat wel leuk ook trek ik me zelf en voor al jouw ik van Sex zo als iedere jongen dat doet naar wat ik belangrijk vind is dat ik me zelf prettig voel met een stijve mij piemel is stijf 21cm en slap 19cm hebben meer mensen dit of ben ik de enige AUB reageer.

Als je van elk 10 cm eraf doet is het veel gelovenswaardiger. Ik heb 9 cm slap en 13 cm stijf dat is normaal toch? Ja jongen van 14 dat is heel normaal. Mijne is slap maar 7 cm. Een jaar of 5 geleden vond mijn zusje die toen 15 was dat ik een flinke dikke pik had, ze zag m'n stijve en heeft me afgetrokken en gepijpt en alle sperma ingeslikt!

Vrouw zoekt anale sex gratis anaal neuken

Moet er veel aan terugdenken. Ben btw geen homo. Je verhaal bevat een strafbaar feit. En daar wijs ik je op! En dat mag ik doen. Ik weet niet hoe het werkt; maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat dit mensen tot onderzoek aanzet om de identiteit van die 25 jarige man te achterhalen. Stel jij had geschreven: Of stel je had geschreven "ik heb gisteren per ongeluk mijn buurjongen vermoord; ik heb hem in het bos begraven".

Dat mag jij allemaal schrijven, maar ik zou me kunnen voorstellen dat mensen die die verhalen serieus nemen, daar gevolgen aan verbinden. Nu denk ik wel dat veel verhalen hier totale onzin zijn. Waarschijnlijk de jouwe ook. Maar verzin dan volgende keer een verhaal dat binnen de wet valt. Ik zou wel is iemand zijn lul zien. Normaal neem ik altijd een hokje ipv een urinoir. Wow ik vind jullie verhalen echt heel geil!

Welke boys hebben nog verhalen ik vind ze super geil om te lezen! Zegt de buurman wie wil mij helpen wand ik krijg mijn lul niet eruit. Ik knoopte zijn gulp open en hij laat zijn broek zakken en ik heb zijn enorme stijfe lul in de hand. Hij pakt mijn hand en geeft zo het ritme aan om hem af te trekken, opeens spuit een enorme straal sperma eruit en met een zucht plaste hij zij enorme stijve lul leeg en zo hebben wij ook onze lullen leeggespoten, dat was wel spannend.

Ik wil ook wel eens kijken hoor. Anders ik doe mee he. Ben ik de enige die dit raar vind? Ik was laatst in Efteling. Toen ik naar de toiletten ging, wou ik een hokje binnengaan om te plassen, de urinoirs stonden vol.

Ik deed de deur open en voor mij stond een knul van 17,18 jaar. Met zijn broek en boxer op de enkels. Hij was zich aan het schoonvegen. Ik,schrok me een bult, ik kon zijn lul helemaal zien hangen. Hij maakte er geen probleem en vroeg heel kalm en droog: Tuurlijk doe ik kijken Mogen de mijne ook zien. Ik kijk om te vergelijken. Die van mij is slap maar 6 cm en ik zie veel jonge jongens die een veel grotere hebben. Maakt me jaloers en vindt het stiekem een beetje opwindend dat zij dan al meer man zijn op dat gebied.

Ik kijk soms naar naakte mannen op het internet is dat normaal want ik ben geen homo is dat om te vergelijken? Ja, ik kijk ook altijd even, ik vind het ook niet erg als ze naar mijn lul kijken.

Ik had ok een keer dat een jongen die ietsje ouder was dan ik een stijve krijg toen ik keek, en daarvan kreeg ik ook een stijve: P verder niks gedaan ofzo gewoon even gekeken. Zouden jullie ook hetzelfde doen als er een meisje bijkomt staan? Ik was nieuwsgierig want ik wist dat er een naaktstrand was, maar ondanks de zon was er bijna niemand. Eens tuk verder was er een stuk duinen waas mijn neef van had gezegd dat daar de homo's meestal kwamen, nou daar was het dolle pret.

Er was niet een maar veel piemels te zien. Ik heb de hele tijd rondgelopen en was best wel zenuwachtig en had de hele tijd een stijve, na een uur riepen 2 jonge jongens van ongeveer dezelfde leeftijd mij bij hun en hebben we heerlijk afgetrokken en toen de ene mijn pik pijpte was ik helemaal geschrokken van hoe snel ik klaar kwam. Als ik al eens aan een urinoir zonder tussenschotten sta ga ik normaal niet kijken, tenzij die andere jongen echt opvallend zou kijken, dan zou ik dat mss is doen om te vergelijken, anders niet: Ja idd heeft iemand tips dat je een beetje een signaal kan geven dat je wil rukken.

Je moet gewoon kijken het is leuk en je kan je andere soort genoot zien van zijn lichaam: Was onlangs in een pretpark waar ze wel 15 urinoirs hebben zonder schotjes. Naast me stond een jongetje van een jaar of 10 schat ik, en die keek ook recht naar m'n pik terwijl ie plaste. Ik wil graag sex met een vriend ik wet niet of hij dat wil hoe doe ik dit hoe kom ik erachter pls help me ik wil dat zo graag. Ik voetbal en na de wedstrijd douchen wij naakt en ziet iedereen mijn pik Ik kijk ook graag naar andere pikken.

Gisteren gaan stappen, gozer langs me aan urinoirs zo dronken dat ie bijna in slaap viel. Vroeg of ik hem even wou helpen richten.

Heb dat dan maar gedaan. Ik heb een lul van 13 cm stijf is dat normaal en is aftrekken met een andere jomgen lekker durf het niet zo goed. Raarste plek waar ik gerukt hebt is inhet park op het strand zand op de wc niet op slot mijn lul is 15cm. Met een jongen van slechts 14 jaar zou ik zoiets toch nooit doen. Ik weet niet of dit een rare vraag is. Ik kan misschien een beetje bot overkomen, of het is gewoon een hele rare vraag. Maar ik vraag me het echt af! Vind het namelijk wel een beetje raar!!

Ik heb geen flauw idee heb het ook nog nooit gedaan! Is het normaal dat je tijdens het pissen naar elkaars piemels kijkt, om te vergelijken of een der wat? Jongen van 16, ik ben hetero en kijk ook wel eens tijdens het pissen naar andere piemel, maar meestal zit er een tussenschot dus dan kan je niet echt kijken.

Onder douche na sporten vergelijk ik ook wel, dus ik vind het normaal dat je kijkt, ook als hetero. Dat is echt niet zo vreemd dat jongens naar elkaars piemel kijken soms. In principe heb je als hetero niet de intentie om naar andermans piemel te kijken, en je gaat dus ook niet expres over de schotjes heen kijken. Maar als er geen schotjes zijn of je bent in de grote kleedkamer dan kan het best gebeuren dat je toch vluchtig iemands pik krijgt te zien.

Want je gaat niet naar het plafond kijken als je staat te piesen of je je staat om te kleden. En ik weet zeker dat de meeste jongens dan toch stiekum hun pik gaan vergelijken met die van de ander. Dat heeft verder niets met homo of hetero te maken. Ik heb weleens naar andere piemels gekeken maar nooit een ander aangeraakt vraag me af hoe dat voelt.

Als ik moet pissen pis ik altijd zo open mogelijk dan doen andere dat vaak ook. Vindt het best spannend om te zien hoe andere jongens afschudden. Soms heb k het idee dat jongens dit ook express extra lang doen als ze merken dat je kijkt.

Laatst kreeg ik een halve stijve tijdens het plassen. En de jongen naast me ging extra lang afschudden. Hij had een hele lange maar wel ontzettend dunne piemel. Denk dat hij 2 jaar ouder was. Ik krijg altijd vanaf mijn pubertijd al een stijve als een jongen of man naast me plast en ik probeer zeker te kijken naar zo'n mooie pissende lul.

Pisbakken vind ik sowieso heel opwindend. Bij mij gebeurt het altijd wel dat ik een halve stijve krijg als ik weet dat er iemand naar me piemel kijkt als ik aan het plassen ben. En eigenlijk vind ik het wel leuk als die andere jongen dan ook een beetje stijf wordt want dan word ik helemaal stijf of als hij er een opmerking over maakt.

Dan denik toch dat je gay bent niks mis mee hoor welkom bij de club. Ik zou heel graag eens piemels van andere jongens willen zien maar ik durf niet te kijken ik heb bang dat ze boos worden of me gaan uitlachen mijn piemel is slap 9 cm is dat normaal? Gewoon proberen te kijken, jongen van Ik doe dat ook. Als ze boos worden, excuseer je je gewoon. Ze gaan je heus niet slaan hoor. En die 9 cm, iedereen heeft een andere piemel.

Het maakt niet uit hoeveel je lul in slappe toestand meet. Je moet enkel naar je penislengte in erectie kijken. En je piemel kan nog enkele jaren flink groeien, maak je geen zorgen. Mijne is nu 14cm slap, 17 cm erectie. En de gemiddele piemels die ik zien bij het plassen, omkleden zijn ook zo Ik kan nooit een piemel van een andere man zien hoe kunnen jullie dat wel zien en hoe laat hij jou je piemel zien ik snap dat niet kan iemand dat beantwoorden.

Als je op een makkelijke manier je pik wil laten zien, of juist iemand anders zijn pik wil zien vergeet dan de pisbakken. Ga gewoon naar het zwembad en gebruik de grote kleedkamer. Daar zie je allerlei pikken. In het begin durf je misschien niet zo goed maar daar moet je je overheen zetten.

Meestal als ik klaar ben met zwemmen wacht ik met omkleden totdat ik zie wie er nog meer in de grote kleedkamer gaat. En als dat een leuke jongen is of zelfs een hele groep jongens , ga ik er achteraan en kleed ik me helemaal uit en ga me dan op mijn dooie gemak afdrogen. Soms zie je jongens klooien met een handdoek om hun middel, maar als ze zien dat jij je totaal niet schaamt laten ze ook makkelijker hun schaamte los.

Nog steeds moet je oppassen want niet iedereen is ervan gediend als je gaat staren. Maar ik heb al honderden pikken gezien zo ,jong, oud, slap, stijf, wit , zwart, krom Eerlijk verhaal trouwens, ik heb dezelfde ervaring als jij, al denk ik dat ik niet zo goed durf als jij. Vind het ook leuk om andere pikken te zien en inderdaad als je zelf niet loopt te klooien met een handdoek om je middel of zo, dan zijn anderen ook wat makkelijker en opener.

Soms krijg ik een stijve, maar de anderen soms ook. Zal jij ook wel meemaken denk ik. En dat gebeurt bij iedereen weleens, heb ik vaak genoeg gezien. In het begin durfde ik niet echt goed in de grote kleedkamer. Zeker omdat ik zelf geen grote pik heb, ik zit als ie slap is zeker wel onder het gemiddelde formaat.

Maar zoals gezegd moet je je daarover heen durven zetten. En je zegt dat je niet zo goed durft als ik, maar ik ben in het echt heel erg verlegen hoor. En het hangt er ook helemaal vanaf wie er nog meer in de kleedkamer is.

Soms heb je geluk en tref je een hele groep jongens met lekkere pikken open en bloot. Soms vang je alleen maar een glimp op. En soms zie je helemaal niets. Maar het gluren gaat veel eenvoudiger dan bij pisbakken. Ik kijk vaak piemels als ik plas in een urinoir en er zit geen tussenschot tussen.

Ook kijk ik wel is stiekem over het tussenschot heen als dat mogelijk is. Tot nu toe hebben jongens er nog nooit wat van gezegd als ik stiekem keek. Op school komen er wel is jongens naast mij plassen terwijl er nog een andere mogelijkheid is om niet naast iemand te plassen.

Dan kijk ik natuurlijk zeker wel. In februari was ik in Boedapest bij een musical. Hongaarse jongens zouden een grote piemel moeten hebben maar op het urinoir zonder tussenschot zag ik een jongen van mijn leeftijd waarbij hij slap iets groter was als mijnes.

Mijn piemel is slap niet al te groot. Het verhaal dat Hongaarse jongens dus een grote hebben is dus niet waar. Het zijn net nederlanders die hongaren de 1 heeft een grote de andere een wat kleiner groet. In de bioscoop komen er ook wel is jongens van mijn leeftijd naast mij staan plassen. Heb al een paar piemels gezien in verschillende vormen. De laatste jongen die naast mij kwam plassen was knap maar zijn piemel had een scheve vorm. Wat het leuk was is dat hij naar mij keek, want toen ik naar hem keek zag ik hem wegdraaien met zijn ogen.

Waarschijnlijk was hij mijn pik aan het bekijken. Ik vind dat niet erg maar mijn piemel is slap maar 6 cm ofzo en stijf 16 cm. Jongen 13 ik begreep nie wat jongen 17 bedoelt ik geef je de raad kijk porno of vraag eens aan je beste maat of hij wilt rukken als hij in een geile bui is En jongens je mag geen contact zoeken met elkaar via dit dat is verboden.

Ik kijk ook altijd over de schotjes bij het plassen! Vraag eens aan je ma of dat je alleen met je maat mag gaan zwemmen. In het grote hok gaat is het niet raar of gay om daar naakt te gaan. Wat je kunt doen is gewoon afspreken om in het grote kleedhok te gaan na het zwemmen, en je dan helemaal uit te kleden.

En vervolgens op je dooie gemakje afdogen en een beetje kletsen met de anderen. Dan zul je zien dat zij meestal ook wel helemaal naakt gaan en dan kun je gewoon lekker vergelijken.

Verwacht er verder ook niet teveel van. Het is echt niet zo dat het gebruikelijk is dat iedereen zich daar aftrefkt ofzo, maar als je ziet dat iemand een stijve heeft mag je best een grappige opmerking erover maken, Of zelf je stijve pik laten zien.

Afhankelijk hoe de andere reageert kun je eventueel verder, maar forceer niets. Mijn broer van 16 en ik gaan altijd als er 3 pisbakken staan bij de buitenste zodat de middelste vrij blijft. Dan pissen we altijd heel open zodat iedereen t kan zien die in t midden komt staan. Zodat we goed kunnen kijken.

Thuis pissen we altijd in de vijver ook als er veel vrienden op bezoek zijn even later doet dan iedereen het. Vanmiddag gebeurde er iets gênants! Ik was in een snackbar en moest nodig. Dus ik naar het toilet. Omdat een pisbak qua hygiëne mijn voorkeur heeft besloot ik die te nemen. De gewone wc achter een extra deur wel. De pisbak hadden ze dus gewoon in het washok gemaakt.

Toch maar de pisbak gekozen. Toen ik klaar was ging het jochie naar binnen. Volgens mij was die oude man niet eens familie van hem. Maar erg vreemd om zo 2 toeschouwers te hebben die rechtstreeks zicht hebben op je piemel! Later vond ik het toch niet zo erg. We konden er van beide kanten niets aan doen.

Ik zou het ook graag eens willen kijken maar durf het nooit. Ik kan nooit plassen als er andere gasten naast me staan pissen. Wel als ik alleen ben of al was begonnen. Heb er overigens totaal geen probleem mee als anderen naar mijn piemel kijken, ik kijk zelf ook, bijvoorbeeld na het sporten onder de douche, daar krijg ik ook wel eens een stijve maar doe gewoon of er niks aan de hand is.

Dus vind t wel raar dat ik niet kan pissen waar anderen bij zijn want gaat me er niet om dat anderen m'n piemel zien. Jongen van 23 ik heb het zelfde als jou. Is echt super vervelend. Jongen 15 mij ook. Ik ben vorig jaar naar een zomerkamp voor nudisten geweest. Vond het wel spannend.

Er waren enkel jongens, maar de aanblik van al die naakte piemels deed toch iets met mij. Alles werd naakt gedaan: Echt een onvergetelijke ervaring! Ging dat zomerkamp uit van een naturistenvereniging? Ik heb daar nog nooit meegemaakt dat er alleen jongens waren en vind het altijd erg leuk en ook een beetje spannend, want als er zo'n mooi meisje langs komt is het best wel moeilijk om geen stijve pik te krijgen wat dan ook wel gebeurd maar niemand kijkt er echt van op.

Wel soms een opmerking zoals bv. Tja als jongen kan je het niet verbergen zeg ik dan maar en dan krijgen ze soms een kleur. Al die mensen die gereageerd hebben die andere hebben afgetrokken wat ik dus heeeeel graag zou willen , zijn jullie nou homo of hetero's die experimenteren?

Ik ben niet homo want ik denk dat ik nooit een ernstige relatie zou kunnen met een jongen met een meisje zou dat wel kunnen. Wel ben ik al een paar keer precies verliefd geweest op een jongen. Maar eigenlijk voel ik me niet bi. Op sommige fora vul ik in dat ik "anders" ben als je kan kiezen tussen homo, bi, hetero en anders. En op fora waar je de keuze "anders" niet hebt schrijf ik dan maar 'bi'.

Ik durf niet te douchen na voetbal omdat ik denk dat ik uitgelachen word door mijn moedervlek recht op mijn penis weten jullie of ik gewoon moet gaan douchen. Ik heb ook een moedervlek op mijn penis en schaam me er ook niet voor gewoon doen iedereen heeft wel zijn rare dingen. Natuurlijk moet je gewoon naakt douchen. Een moedervlek ergens op je lichaam betekent doorgaans dat het betreffende lichaamsdeel extra mooi is, dus pronk er maar mee!

Ik kijk ook weleens naar pikken van andere jongens die naast me staan te pissen in een pisbak. En anderen kijken ook naar mijn pik. Dat vind ik heel opwindend. Ik vind het ook spannend als er iemand naar mijn pik kijkt. Maar als ik dan stijf word en hij ziet het dan voel ik me wel een beetje ongemakkelijk.

Ik heb het ook wel is gehad met een jongen naar mijn piemel keek. Ik ging plassen tegen zoon plasmuur en die jongen keek naar mijn piemel. Vond het wel opwindend. Hij liet zijn korte broek helemaal tot aan beneden zakken. Hij had net als ik een hele bos schaamhaar.

Dit gebeurde overigens in het buitenland. Vond het gek dat een oudere jongen zijn korte broek helemaal naar beneden laat zakken om te plassen. Mij maakt het niet uit want op school stond ik met men klas ook gewoon onder de douche alleen jongens dan kijk je ook gewoon een keer naar de piemels van andere ik vind het gewoon normaal. Wat is er nou for godsake zo geil aan de piemel van wie naast je staat te plassen? Jongen 14 Douchen jullie samen op school dan?

Nee vind het juist geil om mijn lul telaten zien, ben geen homo Mijn en ik kijken regel matig naar elkaars lullun en wordt er een stijf dan pijpen of wij rukken elkaar af mijn vriendin ziet dit soms ook en vind het ook leuk als wij klaar komen.

Een jaar of 5 geleden deden wij eens in de polder een wedstrijd aftrekken. We waren met zeker 10 jongens en net zoveel meiden. Degene die het 1e klaar kwam kreeg de 1e prijs: Nou, hilariteit alom want iedereen was naakt!

We hebben veel gelachen en gerommeld maar vonden het allemaal grandioos om met de groep zo'n eenheid te zijn, en elkaar gewoon mooi te vinden en te bekijken, zonder wanklank. Ik was een keertje naar een zwembad gegaan. Maar ik ben best klein, na een tijdje zwemmen werd ik geil en moest telkens na de wc. Maar de eerste keer toen ik na de wc ging wist ik niet welke wc ik moest pakken dus ik pakte de rechtse.

Ik deed de deur open en het was een urinoir zo'n hoge dus ik moest op mijn tenen staan maar ik had een stijve lul dus ik plasde gewoon op de grond enzo, en na de vijfde keer na de wc te gaan had ik een stijve en daar schaamde ik me voor dus rende naar de wc, maar door de stres had ik de deur niet op slot gedaan.

Toen kwam zo'n jongen binnen hij schrok wel. Ik vond het niet zo erg, wat ik niet wist bij hem, hij had een witte zwembroek aan zonder een onderbroek. Toen staarde ik naar zijn lul, hij was slap maar groot. Toen zei hij "Kun je het zien? Ik zei "Ik keek niet naar je lul hoor.. Toen vroeg hij lul je zien als hij stijf is. Ik was heel onzeker want ik was met vrienden en ik dacht dat ze dan achter zouden komen.

Toen zei ik nee er rende weg. Toen ik weer naar de wc moest deed ik de wc wel dicht maar toen ik klaar was stond hij daar.

Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen.

Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap.

Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan. Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen.

Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben? Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasieën over haar die ik uit wilde laten komen.

Daar kwam ze achter toen ik haar stevig tussen haar grote tieten neukte en haar hele gezicht onderspoot. Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen   Geile oudere buurvrouw wordt op haar eigen bed geneukt   Twee buurvrouwen, geile moeders, hebben lesbische sex   De beste Buren pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Geplaatst door amateur mrt 23, Buren , Seksverhaal 1. De geile buurvrouw was opgewonden en wilde niets liever dan in de achtertuin geneukt worden. Als dank likte ze zijn pik helemaal schoon. Opa leent zijn knappe echtgenote uit aan de jongere buurman Mollige moeder met grote borsten heeft seks met de jongere buurman Knappe blonde amateur tiener verveelt zich, de hoogste tijd voor een grote pik Op de koffie bij de lekkere buurvrouw, ze gaat heel even douchen Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Opa heeft sex met de beste vriendin van zijn kleindochter Studente met hele grote tieten is buiten aan het aftrekken Donkere man neukt zijn blonde buurvrouw die grote tieten heeft Oudere buurvrouw wil alleen nog maar een dikke pik in haar kut Hij heeft sex met zijn oude lerares, eindelijk komt hij over haar tieten klaar Neef heeft seks met zijn gescheiden dikke tante Jonge vrouw met grote tieten krijgt een DP in de duinen Dikke stiefmoeder, grote memmen, heeft seks met stiefzoon in de auto Buurvrouw met grote tieten wordt geneukt door gespierde tatoeage gast Niet onknappe studente met grote borsten heeft sex in de huiskamer.

Previous Gespierde milf wordt in haar hele strakke kontje geneukt. Next Lekker blondje met grote natuurlijke tieten, heeft sex met haar vriend. Michelle op 11 maart om Geef een reactie Reactie annuleren. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren. De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen.

Geile oudere buurvrouw wordt op haar eigen bed geneukt. Twee buurvrouwen, geile moeders, hebben lesbische sex. Categorized Tag Cloud cumshot vingeren BBW oma dildo koppel aftrekken hondjes buurvrouw masturberen hotelkamer pijpen beffen huisvrouw tatoeages hangtieten creampie grote borsten knap lesbisch grote pik dik grote tieten mature lingerie donkere man tietneuken buitensex geil brilletje facial anaal berijden doorslikken vriendin brunette blond tiener bank trio klaarkomen standjes moeder webcam neuken lekker kontje strand echtgenote buurman milf slank.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex.


stijve lul in broek stiekem mastruberen

Stel jij had geschreven: Of stel je had geschreven "ik heb gisteren per ongeluk mijn buurjongen vermoord; ik heb hem in het bos begraven". Dat mag jij allemaal schrijven, maar ik zou me kunnen voorstellen dat mensen die die verhalen serieus nemen, daar gevolgen aan verbinden. Nu denk ik wel dat veel verhalen hier totale onzin zijn. Waarschijnlijk de jouwe ook.

Maar verzin dan volgende keer een verhaal dat binnen de wet valt. Ik zou wel is iemand zijn lul zien. Normaal neem ik altijd een hokje ipv een urinoir. Wow ik vind jullie verhalen echt heel geil! Welke boys hebben nog verhalen ik vind ze super geil om te lezen! Zegt de buurman wie wil mij helpen wand ik krijg mijn lul niet eruit. Ik knoopte zijn gulp open en hij laat zijn broek zakken en ik heb zijn enorme stijfe lul in de hand.

Hij pakt mijn hand en geeft zo het ritme aan om hem af te trekken, opeens spuit een enorme straal sperma eruit en met een zucht plaste hij zij enorme stijve lul leeg en zo hebben wij ook onze lullen leeggespoten, dat was wel spannend. Ik wil ook wel eens kijken hoor. Anders ik doe mee he. Ben ik de enige die dit raar vind? Ik was laatst in Efteling. Toen ik naar de toiletten ging, wou ik een hokje binnengaan om te plassen, de urinoirs stonden vol. Ik deed de deur open en voor mij stond een knul van 17,18 jaar.

Met zijn broek en boxer op de enkels. Hij was zich aan het schoonvegen. Ik,schrok me een bult, ik kon zijn lul helemaal zien hangen. Hij maakte er geen probleem en vroeg heel kalm en droog: Tuurlijk doe ik kijken Mogen de mijne ook zien. Ik kijk om te vergelijken.

Die van mij is slap maar 6 cm en ik zie veel jonge jongens die een veel grotere hebben. Maakt me jaloers en vindt het stiekem een beetje opwindend dat zij dan al meer man zijn op dat gebied. Ik kijk soms naar naakte mannen op het internet is dat normaal want ik ben geen homo is dat om te vergelijken? Ja, ik kijk ook altijd even, ik vind het ook niet erg als ze naar mijn lul kijken. Ik had ok een keer dat een jongen die ietsje ouder was dan ik een stijve krijg toen ik keek, en daarvan kreeg ik ook een stijve: P verder niks gedaan ofzo gewoon even gekeken.

Zouden jullie ook hetzelfde doen als er een meisje bijkomt staan? Ik was nieuwsgierig want ik wist dat er een naaktstrand was, maar ondanks de zon was er bijna niemand. Eens tuk verder was er een stuk duinen waas mijn neef van had gezegd dat daar de homo's meestal kwamen, nou daar was het dolle pret. Er was niet een maar veel piemels te zien. Ik heb de hele tijd rondgelopen en was best wel zenuwachtig en had de hele tijd een stijve, na een uur riepen 2 jonge jongens van ongeveer dezelfde leeftijd mij bij hun en hebben we heerlijk afgetrokken en toen de ene mijn pik pijpte was ik helemaal geschrokken van hoe snel ik klaar kwam.

Als ik al eens aan een urinoir zonder tussenschotten sta ga ik normaal niet kijken, tenzij die andere jongen echt opvallend zou kijken, dan zou ik dat mss is doen om te vergelijken, anders niet: Ja idd heeft iemand tips dat je een beetje een signaal kan geven dat je wil rukken. Je moet gewoon kijken het is leuk en je kan je andere soort genoot zien van zijn lichaam: Was onlangs in een pretpark waar ze wel 15 urinoirs hebben zonder schotjes.

Naast me stond een jongetje van een jaar of 10 schat ik, en die keek ook recht naar m'n pik terwijl ie plaste. Ik wil graag sex met een vriend ik wet niet of hij dat wil hoe doe ik dit hoe kom ik erachter pls help me ik wil dat zo graag. Ik voetbal en na de wedstrijd douchen wij naakt en ziet iedereen mijn pik Ik kijk ook graag naar andere pikken. Gisteren gaan stappen, gozer langs me aan urinoirs zo dronken dat ie bijna in slaap viel.

Vroeg of ik hem even wou helpen richten. Heb dat dan maar gedaan. Ik heb een lul van 13 cm stijf is dat normaal en is aftrekken met een andere jomgen lekker durf het niet zo goed.

Raarste plek waar ik gerukt hebt is inhet park op het strand zand op de wc niet op slot mijn lul is 15cm. Met een jongen van slechts 14 jaar zou ik zoiets toch nooit doen.

Ik weet niet of dit een rare vraag is. Ik kan misschien een beetje bot overkomen, of het is gewoon een hele rare vraag. Maar ik vraag me het echt af! Vind het namelijk wel een beetje raar!! Ik heb geen flauw idee heb het ook nog nooit gedaan! Is het normaal dat je tijdens het pissen naar elkaars piemels kijkt, om te vergelijken of een der wat? Jongen van 16, ik ben hetero en kijk ook wel eens tijdens het pissen naar andere piemel, maar meestal zit er een tussenschot dus dan kan je niet echt kijken.

Onder douche na sporten vergelijk ik ook wel, dus ik vind het normaal dat je kijkt, ook als hetero. Dat is echt niet zo vreemd dat jongens naar elkaars piemel kijken soms. In principe heb je als hetero niet de intentie om naar andermans piemel te kijken, en je gaat dus ook niet expres over de schotjes heen kijken. Maar als er geen schotjes zijn of je bent in de grote kleedkamer dan kan het best gebeuren dat je toch vluchtig iemands pik krijgt te zien. Want je gaat niet naar het plafond kijken als je staat te piesen of je je staat om te kleden.

En ik weet zeker dat de meeste jongens dan toch stiekum hun pik gaan vergelijken met die van de ander. Dat heeft verder niets met homo of hetero te maken. Ik heb weleens naar andere piemels gekeken maar nooit een ander aangeraakt vraag me af hoe dat voelt. Als ik moet pissen pis ik altijd zo open mogelijk dan doen andere dat vaak ook.

Vindt het best spannend om te zien hoe andere jongens afschudden. Soms heb k het idee dat jongens dit ook express extra lang doen als ze merken dat je kijkt. Laatst kreeg ik een halve stijve tijdens het plassen. En de jongen naast me ging extra lang afschudden.

Hij had een hele lange maar wel ontzettend dunne piemel. Denk dat hij 2 jaar ouder was. Ik krijg altijd vanaf mijn pubertijd al een stijve als een jongen of man naast me plast en ik probeer zeker te kijken naar zo'n mooie pissende lul. Pisbakken vind ik sowieso heel opwindend. Bij mij gebeurt het altijd wel dat ik een halve stijve krijg als ik weet dat er iemand naar me piemel kijkt als ik aan het plassen ben. En eigenlijk vind ik het wel leuk als die andere jongen dan ook een beetje stijf wordt want dan word ik helemaal stijf of als hij er een opmerking over maakt.

Dan denik toch dat je gay bent niks mis mee hoor welkom bij de club. Ik zou heel graag eens piemels van andere jongens willen zien maar ik durf niet te kijken ik heb bang dat ze boos worden of me gaan uitlachen mijn piemel is slap 9 cm is dat normaal? Gewoon proberen te kijken, jongen van Ik doe dat ook. Als ze boos worden, excuseer je je gewoon. Ze gaan je heus niet slaan hoor. En die 9 cm, iedereen heeft een andere piemel.

Het maakt niet uit hoeveel je lul in slappe toestand meet. Je moet enkel naar je penislengte in erectie kijken. En je piemel kan nog enkele jaren flink groeien, maak je geen zorgen. Mijne is nu 14cm slap, 17 cm erectie. En de gemiddele piemels die ik zien bij het plassen, omkleden zijn ook zo Ik kan nooit een piemel van een andere man zien hoe kunnen jullie dat wel zien en hoe laat hij jou je piemel zien ik snap dat niet kan iemand dat beantwoorden. Als je op een makkelijke manier je pik wil laten zien, of juist iemand anders zijn pik wil zien vergeet dan de pisbakken.

Ga gewoon naar het zwembad en gebruik de grote kleedkamer. Daar zie je allerlei pikken. In het begin durf je misschien niet zo goed maar daar moet je je overheen zetten. Meestal als ik klaar ben met zwemmen wacht ik met omkleden totdat ik zie wie er nog meer in de grote kleedkamer gaat.

En als dat een leuke jongen is of zelfs een hele groep jongens , ga ik er achteraan en kleed ik me helemaal uit en ga me dan op mijn dooie gemak afdrogen. Soms zie je jongens klooien met een handdoek om hun middel, maar als ze zien dat jij je totaal niet schaamt laten ze ook makkelijker hun schaamte los.

Nog steeds moet je oppassen want niet iedereen is ervan gediend als je gaat staren. Maar ik heb al honderden pikken gezien zo ,jong, oud, slap, stijf, wit , zwart, krom Eerlijk verhaal trouwens, ik heb dezelfde ervaring als jij, al denk ik dat ik niet zo goed durf als jij.

Vind het ook leuk om andere pikken te zien en inderdaad als je zelf niet loopt te klooien met een handdoek om je middel of zo, dan zijn anderen ook wat makkelijker en opener. Soms krijg ik een stijve, maar de anderen soms ook.

Zal jij ook wel meemaken denk ik. En dat gebeurt bij iedereen weleens, heb ik vaak genoeg gezien. In het begin durfde ik niet echt goed in de grote kleedkamer. Zeker omdat ik zelf geen grote pik heb, ik zit als ie slap is zeker wel onder het gemiddelde formaat. Maar zoals gezegd moet je je daarover heen durven zetten. En je zegt dat je niet zo goed durft als ik, maar ik ben in het echt heel erg verlegen hoor.

En het hangt er ook helemaal vanaf wie er nog meer in de kleedkamer is. Soms heb je geluk en tref je een hele groep jongens met lekkere pikken open en bloot. Soms vang je alleen maar een glimp op. En soms zie je helemaal niets. Maar het gluren gaat veel eenvoudiger dan bij pisbakken. Ik kijk vaak piemels als ik plas in een urinoir en er zit geen tussenschot tussen. Ook kijk ik wel is stiekem over het tussenschot heen als dat mogelijk is. Tot nu toe hebben jongens er nog nooit wat van gezegd als ik stiekem keek.

Op school komen er wel is jongens naast mij plassen terwijl er nog een andere mogelijkheid is om niet naast iemand te plassen. Dan kijk ik natuurlijk zeker wel. In februari was ik in Boedapest bij een musical.

Hongaarse jongens zouden een grote piemel moeten hebben maar op het urinoir zonder tussenschot zag ik een jongen van mijn leeftijd waarbij hij slap iets groter was als mijnes. Mijn piemel is slap niet al te groot.

Het verhaal dat Hongaarse jongens dus een grote hebben is dus niet waar. Het zijn net nederlanders die hongaren de 1 heeft een grote de andere een wat kleiner groet.

In de bioscoop komen er ook wel is jongens van mijn leeftijd naast mij staan plassen. Heb al een paar piemels gezien in verschillende vormen.

De laatste jongen die naast mij kwam plassen was knap maar zijn piemel had een scheve vorm. Wat het leuk was is dat hij naar mij keek, want toen ik naar hem keek zag ik hem wegdraaien met zijn ogen. Waarschijnlijk was hij mijn pik aan het bekijken.

Ik vind dat niet erg maar mijn piemel is slap maar 6 cm ofzo en stijf 16 cm. Jongen 13 ik begreep nie wat jongen 17 bedoelt ik geef je de raad kijk porno of vraag eens aan je beste maat of hij wilt rukken als hij in een geile bui is En jongens je mag geen contact zoeken met elkaar via dit dat is verboden. Ik kijk ook altijd over de schotjes bij het plassen!

Vraag eens aan je ma of dat je alleen met je maat mag gaan zwemmen. In het grote hok gaat is het niet raar of gay om daar naakt te gaan. Wat je kunt doen is gewoon afspreken om in het grote kleedhok te gaan na het zwemmen, en je dan helemaal uit te kleden.

En vervolgens op je dooie gemakje afdogen en een beetje kletsen met de anderen. Dan zul je zien dat zij meestal ook wel helemaal naakt gaan en dan kun je gewoon lekker vergelijken. Verwacht er verder ook niet teveel van. Het is echt niet zo dat het gebruikelijk is dat iedereen zich daar aftrefkt ofzo, maar als je ziet dat iemand een stijve heeft mag je best een grappige opmerking erover maken, Of zelf je stijve pik laten zien.

Afhankelijk hoe de andere reageert kun je eventueel verder, maar forceer niets. Mijn broer van 16 en ik gaan altijd als er 3 pisbakken staan bij de buitenste zodat de middelste vrij blijft. Dan pissen we altijd heel open zodat iedereen t kan zien die in t midden komt staan. Zodat we goed kunnen kijken. Thuis pissen we altijd in de vijver ook als er veel vrienden op bezoek zijn even later doet dan iedereen het.

Vanmiddag gebeurde er iets gênants! Ik was in een snackbar en moest nodig. Dus ik naar het toilet. Omdat een pisbak qua hygiëne mijn voorkeur heeft besloot ik die te nemen.

De gewone wc achter een extra deur wel. De pisbak hadden ze dus gewoon in het washok gemaakt. Toch maar de pisbak gekozen. Toen ik klaar was ging het jochie naar binnen. Volgens mij was die oude man niet eens familie van hem. Maar erg vreemd om zo 2 toeschouwers te hebben die rechtstreeks zicht hebben op je piemel! Later vond ik het toch niet zo erg. We konden er van beide kanten niets aan doen. Ik zou het ook graag eens willen kijken maar durf het nooit. Ik kan nooit plassen als er andere gasten naast me staan pissen.

Wel als ik alleen ben of al was begonnen. Heb er overigens totaal geen probleem mee als anderen naar mijn piemel kijken, ik kijk zelf ook, bijvoorbeeld na het sporten onder de douche, daar krijg ik ook wel eens een stijve maar doe gewoon of er niks aan de hand is. Dus vind t wel raar dat ik niet kan pissen waar anderen bij zijn want gaat me er niet om dat anderen m'n piemel zien. Jongen van 23 ik heb het zelfde als jou.

Is echt super vervelend. Jongen 15 mij ook. Ik ben vorig jaar naar een zomerkamp voor nudisten geweest. Vond het wel spannend. Er waren enkel jongens, maar de aanblik van al die naakte piemels deed toch iets met mij. Alles werd naakt gedaan: Echt een onvergetelijke ervaring! Ging dat zomerkamp uit van een naturistenvereniging? Ik heb daar nog nooit meegemaakt dat er alleen jongens waren en vind het altijd erg leuk en ook een beetje spannend, want als er zo'n mooi meisje langs komt is het best wel moeilijk om geen stijve pik te krijgen wat dan ook wel gebeurd maar niemand kijkt er echt van op.

Wel soms een opmerking zoals bv. Tja als jongen kan je het niet verbergen zeg ik dan maar en dan krijgen ze soms een kleur. Al die mensen die gereageerd hebben die andere hebben afgetrokken wat ik dus heeeeel graag zou willen , zijn jullie nou homo of hetero's die experimenteren? Ik ben niet homo want ik denk dat ik nooit een ernstige relatie zou kunnen met een jongen met een meisje zou dat wel kunnen.

Wel ben ik al een paar keer precies verliefd geweest op een jongen. Maar eigenlijk voel ik me niet bi. Op sommige fora vul ik in dat ik "anders" ben als je kan kiezen tussen homo, bi, hetero en anders.

En op fora waar je de keuze "anders" niet hebt schrijf ik dan maar 'bi'. Ik durf niet te douchen na voetbal omdat ik denk dat ik uitgelachen word door mijn moedervlek recht op mijn penis weten jullie of ik gewoon moet gaan douchen. Ik heb ook een moedervlek op mijn penis en schaam me er ook niet voor gewoon doen iedereen heeft wel zijn rare dingen.

Natuurlijk moet je gewoon naakt douchen. Een moedervlek ergens op je lichaam betekent doorgaans dat het betreffende lichaamsdeel extra mooi is, dus pronk er maar mee! Ik kijk ook weleens naar pikken van andere jongens die naast me staan te pissen in een pisbak. En anderen kijken ook naar mijn pik. Dat vind ik heel opwindend. Ik vind het ook spannend als er iemand naar mijn pik kijkt. Maar als ik dan stijf word en hij ziet het dan voel ik me wel een beetje ongemakkelijk. Ik heb het ook wel is gehad met een jongen naar mijn piemel keek.

Ik ging plassen tegen zoon plasmuur en die jongen keek naar mijn piemel. Vond het wel opwindend. Hij liet zijn korte broek helemaal tot aan beneden zakken. Hij had net als ik een hele bos schaamhaar. Dit gebeurde overigens in het buitenland. Vond het gek dat een oudere jongen zijn korte broek helemaal naar beneden laat zakken om te plassen.

Mij maakt het niet uit want op school stond ik met men klas ook gewoon onder de douche alleen jongens dan kijk je ook gewoon een keer naar de piemels van andere ik vind het gewoon normaal. Wat is er nou for godsake zo geil aan de piemel van wie naast je staat te plassen?

Jongen 14 Douchen jullie samen op school dan? Nee vind het juist geil om mijn lul telaten zien, ben geen homo Mijn en ik kijken regel matig naar elkaars lullun en wordt er een stijf dan pijpen of wij rukken elkaar af mijn vriendin ziet dit soms ook en vind het ook leuk als wij klaar komen. Een jaar of 5 geleden deden wij eens in de polder een wedstrijd aftrekken.

We waren met zeker 10 jongens en net zoveel meiden. Degene die het 1e klaar kwam kreeg de 1e prijs: Nou, hilariteit alom want iedereen was naakt! We hebben veel gelachen en gerommeld maar vonden het allemaal grandioos om met de groep zo'n eenheid te zijn, en elkaar gewoon mooi te vinden en te bekijken, zonder wanklank.

Ik was een keertje naar een zwembad gegaan. Maar ik ben best klein, na een tijdje zwemmen werd ik geil en moest telkens na de wc. Maar de eerste keer toen ik na de wc ging wist ik niet welke wc ik moest pakken dus ik pakte de rechtse. Ik deed de deur open en het was een urinoir zo'n hoge dus ik moest op mijn tenen staan maar ik had een stijve lul dus ik plasde gewoon op de grond enzo, en na de vijfde keer na de wc te gaan had ik een stijve en daar schaamde ik me voor dus rende naar de wc, maar door de stres had ik de deur niet op slot gedaan.

Toen kwam zo'n jongen binnen hij schrok wel. Ik vond het niet zo erg, wat ik niet wist bij hem, hij had een witte zwembroek aan zonder een onderbroek.

Toen staarde ik naar zijn lul, hij was slap maar groot. Toen zei hij "Kun je het zien? Ik zei "Ik keek niet naar je lul hoor.. Toen vroeg hij lul je zien als hij stijf is. Ik was heel onzeker want ik was met vrienden en ik dacht dat ze dan achter zouden komen. Toen zei ik nee er rende weg. Toen ik weer naar de wc moest deed ik de wc wel dicht maar toen ik klaar was stond hij daar.

Ik zei dus oke. Hij was 14,15 trouwens. Ik had alweer een stijve, hij tilde mij op en zette me op de urinoir. En hij deed mijn broek omlaag en begon ineens aan mijn lul te zuigen. Na paar minuten zei hij "Zullen we dadelijk de rollen omdraaien? Toen we hadden afgesproken kwam ik per ongeluk bij hem in de wc, en zei sorry. Heb ook een broertje daarvan. Heeft iemand dit wellicht meegemaakt zo ja tips.

Je hoeft je daar echt niet voor te schamen, en mocht hij er wat van zeggen dat je moeder het hoort zal die echt niet gaan doen hoor dan heeft je moeder ook nog een man je pa die ook wel eens een stijve krijgt. Die kan daar echt wel tegen. Zo ja, ga dan aftrekken kort voor je bij de dokter bent, dan blijft je piemel waarschijnlijk wel slap! Jo man daar moet je maling aan hebben. Ik krijg nooit een stijve. Heb ook best wel vaak een stijve, Zeker als ik een traningsbroek aan heb Maar bij mij gebeurd het ook wel eens Dat ik spontaan klaar kom, en er een natte plek Onstaat.

Soms doe ik dan op de WC of andere vrije plaats afrukken. Avonduren neuk ik met mijn vriendin, na het neuken heb ik binnen het uur weer een flinke stijve en wordt het nog eens neuken of afrukken.

Ik krijg ook vaak een stijve. Mijn moeder heeft het al gezien maar toch probeer ik hem altijd te verstoppen. Zoals iemand al druk je hem dan tegen je buik en dan ziet niemand het. Als ik overdag een stijve krijg is het makkelijk op te lossen. Je steekt je handen in de broekzakken en zo steek je hem goed tot het niet meer opvalt.

Ik ben 11 jaar en ik heb een slappe penis van 2 cm en stijf ongeveer 5 mensen uit mijn klas hebben allemaal 5cm slap is die nog in de groei graag een reacti. Was ook bij de dokter moest mij onderbroek uit doen en doen krijg ik een stiijve piemel er was ook een vrouw er bij zij kijk er naar wist niet waar ik naar toe moest kijken doen kwam de dokter er aan hij zij hij is niet zo groot op jou leeft tijd hij meet het naar zeg is 4 cm doen die dat meet was de druk zeer hoog ze in moet naar de wc maar het was te laat ik kwam klaar zeg de dokter wat is dit?

Zeg maak niet uit hij doet het wel en die vrouw die kijk ook werd rood en ze lachte er zat overal mijn zaad op tafel stoel.

Schaam me er voor. Ga nooit meer naar de dokter. Wie heeft dit ook mee gemaakt??? Of als je eens klaar komt en je zaad uit je piemel komt. Waar op ben je onderzoek om dat je naakt moest bij de dokter? Ik heb ook vaak echt heel harde stijve, maar valt heel erg op.

Heb piemel van 18cm slap 21cm stijf. Hallo ben 15 jaar ik krijg niet zo veel een stijfve piemel want mijn piemel is niet zo groot is maar 5 cm wie heeft dit geval ook vindt het wel jammer en klaarkomen ga ook niet snel is dit normaal bij mij?? Ik hou van een stijfve piemel van 5 cm is niks mis mee. Ik heb ook vaak stijve penis, zeer irritant zeker omdat ik 19CM slap en 21CM stijf heb: Is dat nou echt.

Heb ook wel vaak een stijve in me boxer Als ik op de bank zit. Ik denk wel dat me ouders het wel zien Maar niks zegen. Is ok heb ik ook soms. Mijn is 4 cm als die stijf staat zie je het niet Andes moet ik mijn onderbroek uit doen dan zie je het wel. Ik krijg gewoon altijd een stijve. Vriendin vind het wel leuk als ik klaar kom. Als je gewoon 6boxers over elkaar aan doet ziet niemand het. Als je je stijfe wilt verbergen zag ik staan dat je je pik naar boven in je onderbroek moet doen om het niet te laten zien maar bij mij steekt hij boven mijn onderbroek en broek uit.

Ik heb ook vaak een stijve piemel daarom doe ik nooit mijn jogging broek of adidas trainingsbroek aan omdat het dan zo opvalt. Ik vind het bij ander jongens altijd wel mooi om te zien dat ze een stijve hebben in hun trainingsbroek. Ik heb altijd een stijve piemel als ik naakt slaap. Ik heb een pik van 7 cm stijf 5cm slap. Je hoef je er niet voor teschamen had zelf ook al regelmatig op die leeftijd een stijve lul trok mij toen al regelmatig af en vond het ook nog lekker heb later ook samen met mijn vriendje gedaan dus laat lekker stijf worden je bent gezond.

Ik ben net dertien en jeb vaak een stijve. Vaak heb ik op school ern stijve bij gym omday er een jongen is van 11 die een slip draagt en vaak legt hij zijn piemel goed of voelt hij even en dan krijg ik wel eens een stijve en wij doen nu acrogym op school in groepjes en dan zit hij wel eens stiekem een beetje aan zijn piemel te voelen en vandaag was de dikke mat een piepklein beetje nat dus ik denk dat hij op de mat is klaargekomen is toen we dingen voor acrogym aan het bedenken waren.

Elke jongen krijgt zo nu en dan een stijve. Wees blij dat dat gebeurt. Je pik werkt dan in ieder geval goed. Als het niet uitkomt, probeer dan aan iets anders te denken.

Voor jongens onder elkaar moet een stijve geen probleem zijn, want iedereen heeft het weleens. Niets van aantrekken dus. Ik heb ook erg vaak een stijve maar me vriendin vind dat wel leuk ook trek ik me zelf en voor al jouw ik van Sex zo als iedere jongen dat doet naar wat ik belangrijk vind is dat ik me zelf prettig voel met een stijve mij piemel is stijf 21cm en slap 19cm hebben meer mensen dit of ben ik de enige AUB reageer.

Als je van elk 10 cm eraf doet is het veel gelovenswaardiger. Ik heb 9 cm slap en 13 cm stijf dat is normaal toch? Ja jongen van 14 dat is heel normaal. Mijne is slap maar 7 cm. Een jaar of 5 geleden vond mijn zusje die toen 15 was dat ik een flinke dikke pik had, ze zag m'n stijve en heeft me afgetrokken en gepijpt en alle sperma ingeslikt!



Gerard liep naar zijn broer, reikte omlaag en lepelde met zijn vinger een grote druppel sperma van diens broek. En wat is dit dan? In feite kreeg hij zelfs een stijve. Hij loerde naar een van de open bladzijden. Hij nam een tijdschrift en staarde naar de foto's van een of ander welgevormd blond grietje.

Zijn lul roerde zich en groeide naar bijna de volle lengte. De bobbel was nu extreem opvallend. Freek merkte het op en ving Marks blik. Hij wees naar de erectie van zijn broer en gaf de nogal bedeesde Mark een onopvallende grijns.

Hij reikte omhoog en kneep snel in de bobbel achter de broek van zijn broer. Kijk uit, jij flikker! Zijn lul groeide in feite weer toen hij zich realiseerde dat de twee jongens net klaargekomen waren van het masturberen. Nu was zijn paal volledig hard en schreeuwde om uit zijn jeans gelaten te worden. Mark maakte een sputterend geluid terwijl hij een schaterlach onderdrukte. Het zag eruit alsof hij zo groot was als de lullen van beide jongens tezamen!

De kop glinsterde in een boze, paars rode kleur en de schacht was doortrokken met dikke, bloeddoorlopen aderen. De jongens waren ontzet. Ze hadden zich nooit voorgesteld dat een pik zo groot kon zijn. Mark vroeg zich af wat Gerard ermee ging doen. Hij was een beetje bang. Hij had Freeks broer zich nog nooit zo zien gedragen.

Gerard liet zijn paal los en zijn hand flitste omlaag, greep Freeks hemd en trok hem omhoog. Tenslotte zou dat alleen maar bewijzen dat hij zijn broer bespioneerde. Gerard liet Freek weer los en beval hem zijn hand om zijn kloppende paal te sluiten.

Freek deed wat hij wilde en bewoog zijn hand zachtjes op en neer over de pik van zijn broer. Hij kon niet geloven wat hij zag. Het gebeurde allemaal veel te snel. Ze waren in overeenstemming met de afmeting van zijn lul, reusachtig! Freek werd meer en meer gefascineerd door het gevoel van Gerards stijve. Hij kon hem voelen kloppen iedere keer als zijn hand over de ribbel aan de onderkant van de eikel streek. Zijn gezicht was er maar centimeters van verwijderd en hij kon de kruidige geur ervan ruiken.

Hij keek nu naar Mark. Mark was te bang om ongehoorzaam te zijn. Snel wankelde hij naar zijn vriend, knielde naast hem neer en begon de laaghangende ballen van de oudere jongen te kneden. De balzak voelde tegelijkertijd koud en warm aan. Hij was in de ban van een gevoel van pure machtswellust. Hij keek neer op twee ondergeschikten die zijn opgewonden geslachtsdelen bewerkten.

Lieve brunette wil Torbe best aftrekken. Lil Sis Helps A Hand. Schat, je weet toch dat je moeder een nudsite is? Wet, wild and hot! Slip It In Bratty Sis. Amateur blowjob in bathroom. Jerking My Blackmailing Stepbro. Rijpe seks deskundige doet het allemaal even voor. Ontsnappen is geen optie. Knul wordt gemolken door 2 rijpe pikketrekkers.

Emo chick footjob and fuck. Rollenspel met tropische verrassing. De ultieme cumshot compilatie. Ramon word gemolken op een massagetafel. Rijpe moeder helpt stiefzoon een handje met klaarkomen. Blonde stoot betaald handyman in natura. Grote pik staat op uitbarsten. Prostaat melker trekt m klaar. Boerendochter is goed met flinke uier. Geile Blondine fickt ihn bei der massage.




Spuitende wijven prive ontvangst zeeland

  • Ik gluur meestal maar durf dan toch niet helemaal, zou wel eens iets spannend willen meemaken! Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd. Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen.
  • Stijve lul in broek stiekem mastruberen
  • De voorkant van zijn slip had de eerste lading jongenszaad gekregen en dat was nu duidelijk zichtbaar, nat en plakkerig, terwijl hij worstelde met zijn rits.
  • Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden.