Norsk sex gratis nakne eldre damer

Squirting komt spuitend klaar

squirting komt spuitend klaar

Waarbij minimale urine bij de squirtvocht van toepassing kan zijn. Het uiteinde van de clitoris knijpt bij zwelling de urinebuis juist dicht. Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. De smaak van dit vocht wordt zoeter en zoeter naarmate de vrouw meerdere orgasmes heeft.

Eva is een lekkere blonde mokkel die als serveerster werkt in een cafe. Helaas heeft ze niet verteld dat ze kan squirten en spuitend klaar kan komen. Zie wat er allemaal kan gebeuren als je een mooie dame neukt en ze komt spuitend klaar. NL Alles over squirten voor vrouwen. U bevindt zich hier: Home Waar komt het squirt vocht vandaan?

Hoofdmenu Home Feiten over squirten Functie van squirten Waarom spuiten vrouwen niet vanzelf? Hoe vaak kan een vrouw squirten? Hoe smaakt squirt vocht? Hoe ruikt squirt vocht? Verschil van orgasme Waar komt het squirt vocht vandaan? Waarom is 'squirten' relatief onbekend?

Zwanger worden en squirten Squirt technieken. Waarom een goed voorspel zo belangrijk is. Hoe meer opgewonden de vrouw is, hoe groter de kans op een intens orgasme en daarbij een spuitend orgasme.

De partner kan bijvoorbeeld beginnen met een heerlijke, erotische massage waarbij diegene in eerste instantie de meest erogene plekken billen, borsten en vagina moet overslaan.

De partner kan daarna overgaan tot het masseren van de erogene zones. Begin bij de borsten en de billen en streel als laatste de vagina. Op deze manier al pratend en complimentjes gevend een erotische massage geven zal de vrouw bloedgeil maken. Wil je meer weten over een goede Erotische Massage?

Check dan ook even het artikel: Een erotische massage geven: Na een lekker lang en uitgebreid voorspel, gaat de partner over tot het stimuleren van de G-Spot met de vingers. De G-Spot kan gevonden worden als de partner een vinger in de vagina steekt, en op ongeveer 5 à 7 cm diep in de vagina, aan de voorzijde, zoekt naar een beetje ruw plekje, wat bij sommige vrouwen steeds meer opzwelt naarmate de opwinding groter wordt.

Deze vorm van stimulatie kan gecombineerd worden met lekkere orale seks, dus door haar ook te beffen, waarbij de partner zich concentreert op de clitoris. Alles is dus gericht op maximale stimulatie. Even een waarschuwing vooraf: Denk beslist niet dat dit in een paar minuten klaar is, want een G-Spot orgasme, en speciaal een spuitend orgasme, kan even duren en kan voor de partner erg vermoeiend zijn.

Maar uiteindelijk is de beloning grandioos. Nu de partner zover is dat alles gestimuleerd wordt, kan de intensiviteit verhoogd worden. Met twee vingers wordt dan de G-Spot gestimuleerd, waarbij de intensiteit steeds verder opgevoerd kan worden.

Let wel op de reacties van de vrouw, want te hard, of té snel, kan onplezierig zijn. De partner kan bijvoorbeeld rondjes draaien met de vingers, omlaag drukken, omhoog drukken, vegende bewegingen maken, langzaam, snel etc. Wissel dit af, en let op de reacties van de vrouw. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur voor stimulatie.

Dit is een deel van de ontdekkingsreis die jullie maken. Tijdens deze stimulatie kan het voorkomen dat de vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is een goed teken! Stel haar gerust dat ze niet écht moet plassen, maar dat dit gevoel hoort bij het spuitend klaarkomen. Op het moment dat de vrouw bijna klaarkomt, kan de partner duidelijk voelen dat de G-Spot opzwelt. En dan, op het moment dat ze ook echt klaarkomt, trekt de partner de vingers terug waardoor het vocht zich een weg naar buiten kan banen.

Je zult dan zien dat er vocht naar buiten komt. Schrik niet, want dit is beslist geen urine! Het is vocht wat normaal de vagina moet smeren voordat je kunt neuken, maar dan in een grotere hoeveelheid. De hoeveelheid en de kracht hangt sterk af van de vrouw, de mate van voorspel en de werkwilligheid van de partner.

Spuitend klaarkomen, of squirting, kan dus alleen maar bereikt worden door intensieve stimulatie van de clitoris en met name de G-Spot. Het eerder genoemde stappenplan is niet alleen de basis om spuitend klaar te kunnen komen, maar is eigenlijk de basis van iedere vorm van goede seks. Om er nog meer van te kunnen genieten, en daarbij de kans te vergroten dat squirten werkelijkheid wordt, geef ik je nog 6 extra tips:.

Als je partner op één plek heel intensief gaat stimuleren, is dat natuurlijk heel erg fijn, maar wat dacht je er van om je partner op meerdere lekkere plekjes tegelijk te stimuleren? De meest gemakkelijk manier is om lekker te vingeren, waarbij je de G-spot intensief stimuleert. Tegelijkertijd kun je met je duim de clitoris stimuleren. Je kunt dit doen als je partner op haar rug ligt, en jij vingert met de rug van je hand naar beneden. Je kunt dit doen met één of met meerdere vingers.

Hierdoor raak je de G-Spot. Je duim is dan nog steeds vrij om de clitoris te stimuleren. Een andere manier van dubbele stimulatie is wat lastiger, maar zeker te doen. De partner ligt op haar buik, eventueel met een kussen onder haar bekken. Jij penetreert achterlangs waardoor je penis bij iedere stoot de G-spot raakt. Tegelijkertijd kun je met je vingers de clitoris stimuleren.

Als je dit lastig vindt, qua houding, kun je vragen of je partner zelf de clitoris wil stimuleren. Deze dubbele stimulatie zal zeker voor een geweldig orgasme zorgen, en de kans is zéker aanwezig dat het een spuitend orgasme wordt. Het is allemaal een kwestie van geduld en intense stimulatie van de meest gevoelige plekjes. Penetreren is natuurlijk heerlijk, maar het is belangrijk om niet direct op je doel af te gaan. Ga eerst lekker teasen, lekker plagen.

Gebruik de methodes om te stimuleren, zoals in de vorige tip beschreven, en ga door totdat je partner bijna een orgasme krijgt. Dit merk je wel aan de bewegingen en de ademhaling. Op dat moment stop je met intensief stimuleren. Je kunt natuurlijk wel doorgaan door haar lichaam te strelen en een beetje te plagen, maar je moet voorkomen dat ze een orgasme krijgt.

Na een paar minuten begin je weer voorzichtig aan met stimuleren totdat je hetzelfde punt bereikt. Herhaal dit 5 of 6 keer. Op deze manier bouw je een gigantische spanning op, waarbij je partner je waarschijnlijk zal smeken om door te gaan. Op een bepaald moment ga je inderdaad door, en dan zul je merken dat het orgasme véél intensiever dan normaal het geval zou zijn. De kans dat je partner spuitend klaarkomt is op deze manier ook veel groter. Seks, in al haar vormen, is niet alléén maar een kwestie van doen, van fysieke handelingen.

Je hebt zelf vast wel eens gemerkt dat seks, en zeker klaarkomen, erg lastig kan zijn als je er mentaal niet open voor staat. Stress is hierbij vaak de grote boosdoener. Stress kan verschillende oorzaken hebben: Drukte op het werk, problemen met je werk, werkeloosheid, geldproblemen…. Stress kan je libido blokkeren waardoor je moeite hebt met opgewonden raken en een orgasme dus niet mogelijk is. Stress kan ook ontstaan door de wens om spuitend klaar te komen.

Als het maar steeds niet lukt, geeft dit natuurlijk veel teleurstelling. En vaak zijn er dan ook nog mensen die regelmatig even melden aan hun partner dat het falen zo vreselijk jammer is.

Alleen al door deze gedachte, zal het spuitend klaarkomen beslist niet lukken. Het is beter om het gewoon te laten gebeuren, zonder er écht bij stil te staan. Leeg je hoofd en geniet gewoon lekker van elkaar. Geniet van het intense contact en stimulatie en laat je lekker gaan.

Het zijn juist de momenten dat je er niet aan denkt, dat je de kans het grootst is om spuitend klaar te komen. Niet iedereen is hier van gecharmeerd, maar dirty talking kan ontzettend opwindend zijn. Voor veel mensen is dirty talking alleen maar grof en hard, maar dit hoeft natuurlijk niet. Dirty Talking kan natuurlijk heel zacht zijn, heel lief zijn, zelfs fluisterend. In het uiterste geval kan het heel hard zijn, met groffe woorden en bevelen.

Alles wat daar tussenin ligt is natuurlijk toegestaan, maar je moet wel heel goed beseffen dat niet iedere vrouw hiervan opgewonden raakt. Begin zacht en lief, en bouw het steeds meer op. Je merkt vanzelf aan de reactie waar de grens ligt. Als je direct begint met groffe, harde woorden, is de kans aanwezig dat alle opwinding bij je partner direct verdwenen is.

Het is dus beter om van zacht naar hard op te bouwen, en te stoppen op het juiste moment. Als je iedere keer hetzelfde trucje doet, zal er bij je partner een mate van gewenning optreden. De verrassing is dan weg, alles is té veel voorspelbaar. Het is beter om regelmatig te wisselen van techniek en volgorde, zodat je partner steeds weer een nieuwe, aangename verrassing krijgt.

Dit zal de opwinding alleen maar bevorderen. Op het moment dat je direct naar een hoogtepunt toe werkt, en je merkt dat één van de eerder genoemde technieken voor een extra stimulans zorgt, stop dan vooral niet. Ga dan door met dezelfde techniek en begeleid haar naar een fantastisch hoogtepunt!

Seks gaat niet alléén maar over neuken, maar behelst véél meer. Natuurlijk is er niks mis met een vluggertje, maar als je écht wat wilt bereiken, is het belangrijk om het rustig aan te doen. Je bouwt dan méér spanning op waardoor het eindresultaat veel heftiger en intenser wordt.

Een vluggertje is natuurlijk erg opwindend, maar is een heel andere vorm van seks. Als je écht van elkaar wilt genieten moeten jullie heel ruim de tijd nemen.

Zet een lekker muziekje op, steek wat kaarsjes aan en zorg dat je slaapkamer lekker warm is. Begin gedurende de dag elkaar al een beetje te plagen.

..

Neukkont gratis geile s

squirting komt spuitend klaar

Waarbij minimale urine bij de squirtvocht van toepassing kan zijn. Het uiteinde van de clitoris knijpt bij zwelling de urinebuis juist dicht. Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. De smaak van dit vocht wordt zoeter en zoeter naarmate de vrouw meerdere orgasmes heeft. Eva is een lekkere blonde mokkel die als serveerster werkt in een cafe. Helaas heeft ze niet verteld dat ze kan squirten en spuitend klaar kan komen.

Zie wat er allemaal kan gebeuren als je een mooie dame neukt en ze komt spuitend klaar. NL Alles over squirten voor vrouwen. U bevindt zich hier: Home Waar komt het squirt vocht vandaan? Hoofdmenu Home Feiten over squirten Functie van squirten Waarom spuiten vrouwen niet vanzelf?

Hoe vaak kan een vrouw squirten? Hoe smaakt squirt vocht? Hoe ruikt squirt vocht? Verschil van orgasme Waar komt het squirt vocht vandaan? Waarom is 'squirten' relatief onbekend? Zwanger worden en squirten Squirt technieken. Waarom een goed voorspel zo belangrijk is.

Hoe meer opgewonden de vrouw is, hoe groter de kans op een intens orgasme en daarbij een spuitend orgasme. De partner kan bijvoorbeeld beginnen met een heerlijke, erotische massage waarbij diegene in eerste instantie de meest erogene plekken billen, borsten en vagina moet overslaan. De partner kan daarna overgaan tot het masseren van de erogene zones. Begin bij de borsten en de billen en streel als laatste de vagina. Op deze manier al pratend en complimentjes gevend een erotische massage geven zal de vrouw bloedgeil maken.

Wil je meer weten over een goede Erotische Massage? Check dan ook even het artikel: Een erotische massage geven: Na een lekker lang en uitgebreid voorspel, gaat de partner over tot het stimuleren van de G-Spot met de vingers. De G-Spot kan gevonden worden als de partner een vinger in de vagina steekt, en op ongeveer 5 à 7 cm diep in de vagina, aan de voorzijde, zoekt naar een beetje ruw plekje, wat bij sommige vrouwen steeds meer opzwelt naarmate de opwinding groter wordt.

Deze vorm van stimulatie kan gecombineerd worden met lekkere orale seks, dus door haar ook te beffen, waarbij de partner zich concentreert op de clitoris. Alles is dus gericht op maximale stimulatie. Even een waarschuwing vooraf: Denk beslist niet dat dit in een paar minuten klaar is, want een G-Spot orgasme, en speciaal een spuitend orgasme, kan even duren en kan voor de partner erg vermoeiend zijn.

Maar uiteindelijk is de beloning grandioos. Nu de partner zover is dat alles gestimuleerd wordt, kan de intensiviteit verhoogd worden. Met twee vingers wordt dan de G-Spot gestimuleerd, waarbij de intensiteit steeds verder opgevoerd kan worden.

Let wel op de reacties van de vrouw, want te hard, of té snel, kan onplezierig zijn. De partner kan bijvoorbeeld rondjes draaien met de vingers, omlaag drukken, omhoog drukken, vegende bewegingen maken, langzaam, snel etc. Wissel dit af, en let op de reacties van de vrouw. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur voor stimulatie. Dit is een deel van de ontdekkingsreis die jullie maken. Tijdens deze stimulatie kan het voorkomen dat de vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen.

Dit is een goed teken! Stel haar gerust dat ze niet écht moet plassen, maar dat dit gevoel hoort bij het spuitend klaarkomen. Op het moment dat de vrouw bijna klaarkomt, kan de partner duidelijk voelen dat de G-Spot opzwelt. En dan, op het moment dat ze ook echt klaarkomt, trekt de partner de vingers terug waardoor het vocht zich een weg naar buiten kan banen.

Je zult dan zien dat er vocht naar buiten komt. Schrik niet, want dit is beslist geen urine! Het is vocht wat normaal de vagina moet smeren voordat je kunt neuken, maar dan in een grotere hoeveelheid. De hoeveelheid en de kracht hangt sterk af van de vrouw, de mate van voorspel en de werkwilligheid van de partner. Spuitend klaarkomen, of squirting, kan dus alleen maar bereikt worden door intensieve stimulatie van de clitoris en met name de G-Spot.

Het eerder genoemde stappenplan is niet alleen de basis om spuitend klaar te kunnen komen, maar is eigenlijk de basis van iedere vorm van goede seks. Om er nog meer van te kunnen genieten, en daarbij de kans te vergroten dat squirten werkelijkheid wordt, geef ik je nog 6 extra tips:.

Als je partner op één plek heel intensief gaat stimuleren, is dat natuurlijk heel erg fijn, maar wat dacht je er van om je partner op meerdere lekkere plekjes tegelijk te stimuleren? De meest gemakkelijk manier is om lekker te vingeren, waarbij je de G-spot intensief stimuleert. Tegelijkertijd kun je met je duim de clitoris stimuleren. Je kunt dit doen als je partner op haar rug ligt, en jij vingert met de rug van je hand naar beneden.

Je kunt dit doen met één of met meerdere vingers. Hierdoor raak je de G-Spot. Je duim is dan nog steeds vrij om de clitoris te stimuleren. Een andere manier van dubbele stimulatie is wat lastiger, maar zeker te doen. De partner ligt op haar buik, eventueel met een kussen onder haar bekken. Jij penetreert achterlangs waardoor je penis bij iedere stoot de G-spot raakt. Tegelijkertijd kun je met je vingers de clitoris stimuleren. Als je dit lastig vindt, qua houding, kun je vragen of je partner zelf de clitoris wil stimuleren.

Deze dubbele stimulatie zal zeker voor een geweldig orgasme zorgen, en de kans is zéker aanwezig dat het een spuitend orgasme wordt. Het is allemaal een kwestie van geduld en intense stimulatie van de meest gevoelige plekjes.

Penetreren is natuurlijk heerlijk, maar het is belangrijk om niet direct op je doel af te gaan. Ga eerst lekker teasen, lekker plagen. Gebruik de methodes om te stimuleren, zoals in de vorige tip beschreven, en ga door totdat je partner bijna een orgasme krijgt. Dit merk je wel aan de bewegingen en de ademhaling.

Op dat moment stop je met intensief stimuleren. Je kunt natuurlijk wel doorgaan door haar lichaam te strelen en een beetje te plagen, maar je moet voorkomen dat ze een orgasme krijgt. Na een paar minuten begin je weer voorzichtig aan met stimuleren totdat je hetzelfde punt bereikt. Herhaal dit 5 of 6 keer. Op deze manier bouw je een gigantische spanning op, waarbij je partner je waarschijnlijk zal smeken om door te gaan. Op een bepaald moment ga je inderdaad door, en dan zul je merken dat het orgasme véél intensiever dan normaal het geval zou zijn.

De kans dat je partner spuitend klaarkomt is op deze manier ook veel groter. Seks, in al haar vormen, is niet alléén maar een kwestie van doen, van fysieke handelingen. Je hebt zelf vast wel eens gemerkt dat seks, en zeker klaarkomen, erg lastig kan zijn als je er mentaal niet open voor staat. Stress is hierbij vaak de grote boosdoener. Stress kan verschillende oorzaken hebben: Drukte op het werk, problemen met je werk, werkeloosheid, geldproblemen….

Stress kan je libido blokkeren waardoor je moeite hebt met opgewonden raken en een orgasme dus niet mogelijk is. Stress kan ook ontstaan door de wens om spuitend klaar te komen. Als het maar steeds niet lukt, geeft dit natuurlijk veel teleurstelling. En vaak zijn er dan ook nog mensen die regelmatig even melden aan hun partner dat het falen zo vreselijk jammer is. Alleen al door deze gedachte, zal het spuitend klaarkomen beslist niet lukken. Het is beter om het gewoon te laten gebeuren, zonder er écht bij stil te staan.

Leeg je hoofd en geniet gewoon lekker van elkaar. Geniet van het intense contact en stimulatie en laat je lekker gaan. Het zijn juist de momenten dat je er niet aan denkt, dat je de kans het grootst is om spuitend klaar te komen. Niet iedereen is hier van gecharmeerd, maar dirty talking kan ontzettend opwindend zijn. Voor veel mensen is dirty talking alleen maar grof en hard, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Dirty Talking kan natuurlijk heel zacht zijn, heel lief zijn, zelfs fluisterend. In het uiterste geval kan het heel hard zijn, met groffe woorden en bevelen. Alles wat daar tussenin ligt is natuurlijk toegestaan, maar je moet wel heel goed beseffen dat niet iedere vrouw hiervan opgewonden raakt.

Begin zacht en lief, en bouw het steeds meer op. Je merkt vanzelf aan de reactie waar de grens ligt. Als je direct begint met groffe, harde woorden, is de kans aanwezig dat alle opwinding bij je partner direct verdwenen is. Het is dus beter om van zacht naar hard op te bouwen, en te stoppen op het juiste moment. Als je iedere keer hetzelfde trucje doet, zal er bij je partner een mate van gewenning optreden.

De verrassing is dan weg, alles is té veel voorspelbaar. Het is beter om regelmatig te wisselen van techniek en volgorde, zodat je partner steeds weer een nieuwe, aangename verrassing krijgt. Dit zal de opwinding alleen maar bevorderen. Op het moment dat je direct naar een hoogtepunt toe werkt, en je merkt dat één van de eerder genoemde technieken voor een extra stimulans zorgt, stop dan vooral niet. Ga dan door met dezelfde techniek en begeleid haar naar een fantastisch hoogtepunt!

Seks gaat niet alléén maar over neuken, maar behelst véél meer. Natuurlijk is er niks mis met een vluggertje, maar als je écht wat wilt bereiken, is het belangrijk om het rustig aan te doen. Je bouwt dan méér spanning op waardoor het eindresultaat veel heftiger en intenser wordt. Een vluggertje is natuurlijk erg opwindend, maar is een heel andere vorm van seks. Als je écht van elkaar wilt genieten moeten jullie heel ruim de tijd nemen. Zet een lekker muziekje op, steek wat kaarsjes aan en zorg dat je slaapkamer lekker warm is.

Begin gedurende de dag elkaar al een beetje te plagen.

..

En natuurlijk gaf ik daar weer tegendruk op met mijn vingers. Steeds ging ik sneller en sneller met mijn vingers, terwijl ik haar ondertussen befte. Ik hoorde haar ademhaling steeds sneller gaan. Daarna ben ik naast haar op mijn knieen gaan zitten.

Terwijl mijn middelvinger en ringvinger in haar natte spleetje verdween. Met handpalm op haar clitoris en buik. Mijn vingers gingen steeds sneller heen en waar. Naar boven en naar beneden en steeds heftiger. Ik zat met mijn vingers ongeveer 3 centimeter in haar. Kortom, niet eens diep Maar ik voelde wel haar g-spot. Soort kleine knobbeltjes, wat weer beetje voelt als een soort 'spons'.

Ik voelde binnen in haar telkens wat opzwellen. En met mijn vingers gaf ik daar tegendruk op door heftiger met mijn vingers en hand te bewegen. Ik hoorde nog het soppende geluid, wat mij enorm geil maakte. Het werd steeds natter en natter. En ineens spoot ze haar kutvocht eruit. Niet echt spuitende, maar eerder met 'golven' dat het eruit kwam. Ze was aan het squirten, terwijl ik nog steeds heftig met mijn vingers en hand bewoog.

Nadat ze haar tweede orgasme kreeg ben ik met mijn vingers wat dieper in haar gaan penetreren. Ik voelde haar inmiddels enorme natte kut en warmte aan mijn vingers. Mijn vingers gingen heen en weer, zachtjes, maar net niet dat ze eruit gingen. En net voordat ik bijna aan het einde uithalen was, kromde ik mijn vingers weer tegen haar g-spot aan.

Langzamerhand begon ik steeds sneller te bewegen. Steeds heftiger en heftiger ging mijn hand weer heen en weer. Telkens weer dat het binnen in haar iets opzwelde.

En ineens begon ze weer te squirten. Veel meer kutsap kwam er dit keer uit dan de vorige orgasm die ze kreeg. Het gutste eruit, terwijl ik in mijn ooghoeken haar druppels omhoog en naar buiten zag exploderen. Haar ademhaling was heftiger geworden. Daarna ben ik haar clitoris met mijn vingers aan het stimuleren gegaan. Met lange stroken bewoog ik telkens naar boven en beneden en merkte op dat ze even buiten adem was.

Ik gunde haar rust. Maar van rust was er geen sprake van. Ze pakte mijn penis en begon er zachtjes aan te trekken en te likken. Haar warme mondje voelde ik om mijn eikel heen gaan. Terwijl haar tong telkens onder mijn eikel heen en weer bewoog. Zachtjes drukte ik mijn onderlichaam richting haar geile mondje toe. Af en toe haalde ze mijn harde lans uit haar mond en begon ze me heerlijk te verwennen met haar handen en vingers rondom mijn gevoelige lul.

Omdat ze met haar lichaam naast me lag, terwijl ze me heerlijk pijpte, stak ik een vinger in haar natte grot. Wanneer ze mijn eikel heerlijk verwende, begon ik sneller te bewegen met mijn vinger in haar kutje. In dezelfde tempo waren we beide bezig. Ik stopte met vingeren. En stond op om naar de rand van het bed te gaan. Ik instrueerde haar om voor mij komen te zitten op haar knieen op het bed.

Ze zat voor mij op haar knieen, terwijl ik haar tepels likte en zachtjes eraan zuigde. Ze zakte door haar knieen, steeds lager, zodat ze me weer een pijpbeurt kon geven. Heen en weer bewoog ik met mijn onderlichaam in haar warme mondje. Daarna liet ik merken dat ze voor mij op haar knieen voor me moest komen te staan.

Zodat ik mijn ringvinger en middelvinger in haar kutje kon penetreren. Eerst zoekende naar haar g-spot dat ik zachtjes stimuleerde. Maar steeds heftiger begon te bewegen Ineens kwam er weer kutvocht eruit gesijpelt, dat zo droop langs mijn hand naar mijn arm toe.

Op het bed zag ik druppels komen. En zo te zien had ze goed gespoten met haar kutje. En daarom ging ik door met haar te stimuleren met mijn vingers in haar. En voordat ik het wist spoot ze weer met golvende ejaculatie op het bed. Daarna pakte ze m'n hand en moest ik op het bed liggen. Heel even gaf ze nog paar likjes aan mijn lul. En begonnen we heftig te zoenen. Helaas proefde ik geen voorvocht van mijzelf in haar mond. Ze ging op mij zitten. Mijn harde lul verdween in haar natte kutje.

Eerst zachtjes bewoog ze heen en weer. Maar naarmate het vorderde, ging ze steeds sneller bewegen. Mijn lul voelde ik kloppen in haar. Wat kon ze toch zo goed 'paardje rijden', terwijl ik haar aankeek en haar zag genieten van de sex. Zo geil dat ik werd, dat ik zelfs weer de neiging had om lekker klaar te kunnen komen. Maar voordat dit gebeurde stopte ik met bewegen. Ik nam haar weer mee naar het rand van het bed. Weer op haar knieen voor mij. Mijn middelvinger en ringvinger bewogen in haar spleetje.

Weer met mijn handpalm richting haar buikwand. Steeds heftiger dat afgewisseld werd met weer zachtjes. Terwijl ik met mijn andere hand haar clitje stimuleerde.

Uiteindelijk begon ze weer haar vocht te spuiten. Zo langs mijn hand weer mijn arm afdroop, zo op het bed. Inmiddels zag ik in mijn ooghoeken dat het bed al inmiddels flink wat nat was geworden. Tja, we hadden helaas geen waterbed, maar toch kwam dit wel aardig in de buurt. Ik gooide haar op haar rug. Met haar benen omhoog, zodat ik mijn harde lul diep in haar kon penetreren. Ondertussen stimuleerde ik haar clitoris met mijn duim. Na paar keer diep stoten haalde ik mijn lul eruit.

Terwijl ik met mijn knie haar ene been omhoog hield. En weer gingen mijn vingers naar binnen in haar. Heel heftig heen en weer haalde ik mijn vingers in haar natte kutje. Het begon weer te soppen en ineens begon ze enorm veel vocht te spuiten uit haar kutje. Zoveel vocht dat het een enorme natte plek gaf op het bed. Maar gelijkertijd ook zo hard naar buiten spoot, dat het vocht op mijn borst kwam.

Ik voelde haar warme natte kutsap vloeien van mijn schouder naar borst en uiteindelijk op mijn buik. Ik was zo opgewonden dat ik haar lekker wou neuken. Ze lag toch nog op haar rug, dus ik kon zo mijn harde lul in haar kutje stoppen.

Heen en weer en steeds sneller penetreerde ik haar. Ik voelde mijn lul heerlijk in haar. En langs mijn eikel voelde ik de prikkelingen van genot. Omdat ze met haar benen nog omhoog lag, zag ik ook dat mijn lul zo diep in haar verdween. En dat stimuleerde mij ook om heerlijk van te genieten. Haar rose schaamlipjes die om mijn penis gingen.

Mijn lul die heen en weer en diep in haar bewoog. Ik werd er gewoon gek van. En ineens explodeerde mijn lul! Al het zaad spoot diep in haar. En voelde ik mijn eikel af en toe bewegen, telkens als er een nieuwe lading zaad eruit kwam. In mijn beleving had ik wel een orgasme van 20 seconden, maar heerlijk was het wel. Net voordat ik ik mijn lul eruit wou halen, voelde ik iets aan mijn gevoelige eikel een prikkeling op komen. Zachtjes bewoog ik wat heen en weer in haar.

En toch gek om het zeggen, maar het leek net of er weer zaad uit kwam, terwijl ik geen orgasme had. Daarna lagen we heerlijk met z'n tweeen in elkaar gestrengeld in bed. Ze pakte daarna mijn lul. Terwijl ik haar lichaam onder de deken zag verdwijnen richting mijn lul. Ineens voelde ik haar warme mond weer op mijn lul zuigen.

Omdat ik natuurlijk al klaar was gekomen, was mijn lul gevoeliger geworden. Het is niet echt te beschrijven hoe het dan voelt. Maar zolang het niet te snel en heftig gaat, is het gewoon een heerlijk gevoel. De eikel is zo gevoelig, dat je iedere beweging van haar tong gewoon goed voelt. Soms heb ik weleens het idee dat ik spontaan ervan kan klaarkomen. Echter in praktijk gebeurd dit niet.

Daarna ging ze weer naast me liggen. En ze pakte haar vibrator erbij. Ik hoorde haar vibrator al zoemen. Terwijl we beide op onze rug lagen in bed. Mijn ene been net tegen haar vagina aan. Terwijl ze haar clitoris zichzelf verwende met haar speeltje. Aan haar ademhaling merkte ik dat ze weer tegen haar hoogtepunt aan kwam. En voelde daarna ineens mijn been nat worden.

Ze was dit keer dus clitoraal aan het squirten geslagen. Ik vond het zo geil dat ik haar vroeg om het nog een keer te doen.

Ze begon met haar vibrator weer haar clitoris te stimuleren. Terwijl ik haar borsten masseerde. Aan haar tepels begon ik met mijn handen te wrijven en te knijpen. En ineens kreeg ze weer een orgasme.

Maar dit keer lukte het haar niet om te squirten. Gelukkig is ze een vrouw die van sex houdt en ervan kan genieten. Dus ze ging weer verder met haar vibrator. Terwijl ze haar middelvinger in haar natte spleet stimuleerde.

Haar vibrator op haar clitoris. Ze bewoog haar vinger in haar, zoekende naar haar g-spot, heen en weer. En zoekende richting haar buikwand. Net voordat ze haar orgasme kreeg, haalde ze haar vinger uit haar kutje. Ze ging met haar vibrator haar clitje stimuleren.

Daarna voelde ik haar weer squirten en voelde haar warme vocht weer op mijn been komen. We hebben paar minuten naast elkaar gelegen. En ze begon mijn lul in haar mond te nemen. Ik voelde mijn lul weer harder worden. Squirten kan voor zowel de vrouw als de man een extra sensatie geven aan het seksuele genot.

Puur biologisch gezien zou je kunnen bedenken dat squirten bijdraagt aan de bevruchting. Door het vele vocht kunnen zaadcellen zich bovendien makkelijker een weg naar de baarmoeder banen. Of er daadwerkelijk een biologische functie is, kunnen we dus niet met zekerheid zeggen. Squirten is een fenomeen dat bij veel mannen en vrouwen tot de verbeelding spreekt. Voor vrouwen betekent het een bijzonder gevoel, voor mannen een bijzonder schouwspel.

Veel mannen zouden hun partner maar wat graag een keertje zien spuiten. Squirten wordt veroorzaakt door intense stimulatie van de G-spot, de ook al wat mysterieuze erogene zone van de vrouw. Stimulatie ervan kan zowel door te vingeren als door penetratie. Eventueel kan je hulpmiddelen gebruiken.

De meest geijkte weg zullen we hieronder proberen te beschrijven. Het is die van een perfect samenspel van man en vrouw, waarbij de man de juiste plekjes op de juiste manier weet te beroeren, en waarbij de vrouw optimaal ontspannen is en zich volledig kan overgeven aan de sensaties. Sommige vrouwen hebben het letterlijk in de vingers om zichzelf naar een spuitend hoogtepunt te brengen:. How to make any Girl Squirt: Het is helaas een mythe dat elke vrouw zou kunnen squirten als ze het maar leren wil.

Het is lastig om er een getal op te plakken, aangezien de resultaten uit onderzoeken hiernaar sterk uiteenlopen. Wikipedia meldt percentages variërend van 6 tot 60 procent, afhankelijk van de studie en onderzoeksmethode. Door het gebrek aan grootscheeps wetenschappelijk onderzoek kunnen we helaas nog steeds geen preciezere cijfers geven.

Of een vrouw wel of niet kan squirten, hangt hoogstwaarschijnlijk af van de hoeveelheid kliertjes die in en rond de plasbuis zitten. Of je er nou veel of weinig hebt en of je veel of weinig vocht produceert, daaraan kan je niks veranderen. Heb je zelf een vraag, mening of ervaring over dit fascinerende fenomeen? Laat ze gerust achter in de comments! Gepubliceerd op 11 augustus om Wat voor vloeistof komt er vrij bij het squirten?

Is squirten dan in feite niks anders dan ferm plassen? Maar wat is squirten nou precies? Heeft squirten een functie? Hoe kan je squirten? Hierbij een kort stappenplan voor de man: Begin met een uitgebreid voorspel. Bedenk immers zelf maar hoe je als man een veel intenser orgasme beleeft en navenante zaadlozing wanneer je, daaraan voorafgaand, langdurig in hoge staat van opwinding verkeerde. Hoe meer opwinding, hoe lekkerder de seks en hoe heftiger het orgasme.

Daarnaast zorgt opwinding bij de vrouw ervoor, dat bepaalde erogene zones makkelijker vindbaar worden. Werk je een weg naar beneden langs al haar gevoelige plekjes en start dan je missie bij en in haar vagina. Hoe warmer en natter het wordt daaronder, hoe gemakkelijker het zal zijn om haar G-plek te vinden.

Die zwelt namelijk wat op bij opwinding. Terwijl je met je tong haar clitoris beroert, breng je één vinger naar binnen, met de nagel wijzend in de richting van haar anus.

Buig de vinger terug naar jezelf, zodat het een haak wordt. Als je dit doet, zou je haar G-spot op de bovenste wand van haar vagina moeten vinden. Die zal ruwer aanvoelen dan de gladde huid eromheen. Voeg na een minuut of twee een tweede vinger toe en vervolg met beide vingers de masseerbeweging. Ze is nu al wat warm, nat en opgewonden. Leg een kussen onder haar heupen, zodat haar bekken wordt verhoogd, en kniel naast haar.

Pak een ruime hoeveelheid glijmiddel ongeacht hoe nat ze al is en smeer dit op haar clitoris, de palm van je hand en je middelvinger en ringvinger. Ze dient haar benen volledig te spreiden. Stel haar gerust, wanneer ze zich hier wat ongemakkelijk bij voelt.

Fluister haar complimentjes en geile dingen toe. Duw je twee vingers in haar en krul ze op, totdat ze tegen de voorste bovenste wand van haar vagina, net onder haar G-spot, worden gedrukt.


Geil en nat gladde pik


Hoe meer opgewonden de vrouw is, hoe groter de kans op een intens orgasme en daarbij een spuitend orgasme. De partner kan bijvoorbeeld beginnen met een heerlijke, erotische massage waarbij diegene in eerste instantie de meest erogene plekken billen, borsten en vagina moet overslaan. De partner kan daarna overgaan tot het masseren van de erogene zones. Begin bij de borsten en de billen en streel als laatste de vagina.

Op deze manier al pratend en complimentjes gevend een erotische massage geven zal de vrouw bloedgeil maken. Wil je meer weten over een goede Erotische Massage? Check dan ook even het artikel: Een erotische massage geven: Na een lekker lang en uitgebreid voorspel, gaat de partner over tot het stimuleren van de G-Spot met de vingers. De G-Spot kan gevonden worden als de partner een vinger in de vagina steekt, en op ongeveer 5 à 7 cm diep in de vagina, aan de voorzijde, zoekt naar een beetje ruw plekje, wat bij sommige vrouwen steeds meer opzwelt naarmate de opwinding groter wordt.

Deze vorm van stimulatie kan gecombineerd worden met lekkere orale seks, dus door haar ook te beffen, waarbij de partner zich concentreert op de clitoris. Alles is dus gericht op maximale stimulatie. Even een waarschuwing vooraf: Denk beslist niet dat dit in een paar minuten klaar is, want een G-Spot orgasme, en speciaal een spuitend orgasme, kan even duren en kan voor de partner erg vermoeiend zijn.

Maar uiteindelijk is de beloning grandioos. Nu de partner zover is dat alles gestimuleerd wordt, kan de intensiviteit verhoogd worden. Met twee vingers wordt dan de G-Spot gestimuleerd, waarbij de intensiteit steeds verder opgevoerd kan worden.

Let wel op de reacties van de vrouw, want te hard, of té snel, kan onplezierig zijn. De partner kan bijvoorbeeld rondjes draaien met de vingers, omlaag drukken, omhoog drukken, vegende bewegingen maken, langzaam, snel etc. Wissel dit af, en let op de reacties van de vrouw. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur voor stimulatie. Dit is een deel van de ontdekkingsreis die jullie maken.

Tijdens deze stimulatie kan het voorkomen dat de vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is een goed teken! Stel haar gerust dat ze niet écht moet plassen, maar dat dit gevoel hoort bij het spuitend klaarkomen.

Op het moment dat de vrouw bijna klaarkomt, kan de partner duidelijk voelen dat de G-Spot opzwelt. En dan, op het moment dat ze ook echt klaarkomt, trekt de partner de vingers terug waardoor het vocht zich een weg naar buiten kan banen. Je zult dan zien dat er vocht naar buiten komt. Schrik niet, want dit is beslist geen urine! Het is vocht wat normaal de vagina moet smeren voordat je kunt neuken, maar dan in een grotere hoeveelheid.

De hoeveelheid en de kracht hangt sterk af van de vrouw, de mate van voorspel en de werkwilligheid van de partner. Spuitend klaarkomen, of squirting, kan dus alleen maar bereikt worden door intensieve stimulatie van de clitoris en met name de G-Spot.

Het eerder genoemde stappenplan is niet alleen de basis om spuitend klaar te kunnen komen, maar is eigenlijk de basis van iedere vorm van goede seks. Om er nog meer van te kunnen genieten, en daarbij de kans te vergroten dat squirten werkelijkheid wordt, geef ik je nog 6 extra tips:. Als je partner op één plek heel intensief gaat stimuleren, is dat natuurlijk heel erg fijn, maar wat dacht je er van om je partner op meerdere lekkere plekjes tegelijk te stimuleren?

De meest gemakkelijk manier is om lekker te vingeren, waarbij je de G-spot intensief stimuleert. Tegelijkertijd kun je met je duim de clitoris stimuleren. Je kunt dit doen als je partner op haar rug ligt, en jij vingert met de rug van je hand naar beneden. Je kunt dit doen met één of met meerdere vingers. Hierdoor raak je de G-Spot. Je duim is dan nog steeds vrij om de clitoris te stimuleren. Een andere manier van dubbele stimulatie is wat lastiger, maar zeker te doen.

De partner ligt op haar buik, eventueel met een kussen onder haar bekken. Jij penetreert achterlangs waardoor je penis bij iedere stoot de G-spot raakt. Tegelijkertijd kun je met je vingers de clitoris stimuleren. Als je dit lastig vindt, qua houding, kun je vragen of je partner zelf de clitoris wil stimuleren. Deze dubbele stimulatie zal zeker voor een geweldig orgasme zorgen, en de kans is zéker aanwezig dat het een spuitend orgasme wordt. Het is allemaal een kwestie van geduld en intense stimulatie van de meest gevoelige plekjes.

Penetreren is natuurlijk heerlijk, maar het is belangrijk om niet direct op je doel af te gaan. Ga eerst lekker teasen, lekker plagen. Gebruik de methodes om te stimuleren, zoals in de vorige tip beschreven, en ga door totdat je partner bijna een orgasme krijgt.

Dit merk je wel aan de bewegingen en de ademhaling. Op dat moment stop je met intensief stimuleren. Je kunt natuurlijk wel doorgaan door haar lichaam te strelen en een beetje te plagen, maar je moet voorkomen dat ze een orgasme krijgt.

Na een paar minuten begin je weer voorzichtig aan met stimuleren totdat je hetzelfde punt bereikt. Herhaal dit 5 of 6 keer. Op deze manier bouw je een gigantische spanning op, waarbij je partner je waarschijnlijk zal smeken om door te gaan. Op een bepaald moment ga je inderdaad door, en dan zul je merken dat het orgasme véél intensiever dan normaal het geval zou zijn. De kans dat je partner spuitend klaarkomt is op deze manier ook veel groter. Seks, in al haar vormen, is niet alléén maar een kwestie van doen, van fysieke handelingen.

Je hebt zelf vast wel eens gemerkt dat seks, en zeker klaarkomen, erg lastig kan zijn als je er mentaal niet open voor staat. Stress is hierbij vaak de grote boosdoener. Stress kan verschillende oorzaken hebben: Drukte op het werk, problemen met je werk, werkeloosheid, geldproblemen…. Door het gebrek aan grootscheeps wetenschappelijk onderzoek kunnen we helaas nog steeds geen preciezere cijfers geven. Of een vrouw wel of niet kan squirten, hangt hoogstwaarschijnlijk af van de hoeveelheid kliertjes die in en rond de plasbuis zitten.

Of je er nou veel of weinig hebt en of je veel of weinig vocht produceert, daaraan kan je niks veranderen. Heb je zelf een vraag, mening of ervaring over dit fascinerende fenomeen? Laat ze gerust achter in de comments! Gepubliceerd op 11 augustus om Wat voor vloeistof komt er vrij bij het squirten?

Is squirten dan in feite niks anders dan ferm plassen? Maar wat is squirten nou precies? Heeft squirten een functie? Hoe kan je squirten? Hierbij een kort stappenplan voor de man: Begin met een uitgebreid voorspel.

Bedenk immers zelf maar hoe je als man een veel intenser orgasme beleeft en navenante zaadlozing wanneer je, daaraan voorafgaand, langdurig in hoge staat van opwinding verkeerde. Hoe meer opwinding, hoe lekkerder de seks en hoe heftiger het orgasme. Daarnaast zorgt opwinding bij de vrouw ervoor, dat bepaalde erogene zones makkelijker vindbaar worden. Werk je een weg naar beneden langs al haar gevoelige plekjes en start dan je missie bij en in haar vagina.

Hoe warmer en natter het wordt daaronder, hoe gemakkelijker het zal zijn om haar G-plek te vinden. Die zwelt namelijk wat op bij opwinding. Terwijl je met je tong haar clitoris beroert, breng je één vinger naar binnen, met de nagel wijzend in de richting van haar anus.

Buig de vinger terug naar jezelf, zodat het een haak wordt. Als je dit doet, zou je haar G-spot op de bovenste wand van haar vagina moeten vinden. Die zal ruwer aanvoelen dan de gladde huid eromheen. Voeg na een minuut of twee een tweede vinger toe en vervolg met beide vingers de masseerbeweging.

Ze is nu al wat warm, nat en opgewonden. Leg een kussen onder haar heupen, zodat haar bekken wordt verhoogd, en kniel naast haar. Pak een ruime hoeveelheid glijmiddel ongeacht hoe nat ze al is en smeer dit op haar clitoris, de palm van je hand en je middelvinger en ringvinger.

Ze dient haar benen volledig te spreiden. Stel haar gerust, wanneer ze zich hier wat ongemakkelijk bij voelt. Fluister haar complimentjes en geile dingen toe. Duw je twee vingers in haar en krul ze op, totdat ze tegen de voorste bovenste wand van haar vagina, net onder haar G-spot, worden gedrukt.

Druk je natte handpalm tegen haar clitoris en begin je hele hand omhoog en omlaag te duwen. Hoe kan je haar het beste vingeren zodat ze kan spuiten? Zie haar tijdens het neuken spuitend klaarkomen. De vaginale vocht komt uit een vrouwelijke prostaat. Dit wordt uitgestoten uit de para-urethrale klieren. Er wordt ook uit de baarmoeder vocht meegenomen tijdens het squirten.

De kleur van de vrouwelijke ejaculatie is helder van kleur waterig , maar kan in sommige gevallen ook witter van kleur zijn.

Qua geur is er geen sterke  geur aanwezig. Soms kan het wel eens voorkomen dat het licht ruikt naar urine. Vandaar dat sommige wetenschappers dan ook denken dat het mogelijk ook uit de blaas komt.

Echter kan ik dat niet beamen. Het vocht dat vrijkomt bij de vrouwelijke ejaculatie is absoluut geen urine, doch kan het zelden wel gepaard mee gaan vanwege de druk op de blaas.

squirting komt spuitend klaar

Studente ontvangt thuis prive ontvangst winschoten


Ik voelde binnen in haar telkens wat opzwellen. En met mijn vingers gaf ik daar tegendruk op door heftiger met mijn vingers en hand te bewegen. Ik hoorde nog het soppende geluid, wat mij enorm geil maakte. Het werd steeds natter en natter. En ineens spoot ze haar kutvocht eruit. Niet echt spuitende, maar eerder met 'golven' dat het eruit kwam. Ze was aan het squirten, terwijl ik nog steeds heftig met mijn vingers en hand bewoog. Nadat ze haar tweede orgasme kreeg ben ik met mijn vingers wat dieper in haar gaan penetreren.

Ik voelde haar inmiddels enorme natte kut en warmte aan mijn vingers. Mijn vingers gingen heen en weer, zachtjes, maar net niet dat ze eruit gingen. En net voordat ik bijna aan het einde uithalen was, kromde ik mijn vingers weer tegen haar g-spot aan. Langzamerhand begon ik steeds sneller te bewegen.

Steeds heftiger en heftiger ging mijn hand weer heen en weer. Telkens weer dat het binnen in haar iets opzwelde. En ineens begon ze weer te squirten.

Veel meer kutsap kwam er dit keer uit dan de vorige orgasm die ze kreeg. Het gutste eruit, terwijl ik in mijn ooghoeken haar druppels omhoog en naar buiten zag exploderen. Haar ademhaling was heftiger geworden. Daarna ben ik haar clitoris met mijn vingers aan het stimuleren gegaan. Met lange stroken bewoog ik telkens naar boven en beneden en merkte op dat ze even buiten adem was.

Ik gunde haar rust. Maar van rust was er geen sprake van. Ze pakte mijn penis en begon er zachtjes aan te trekken en te likken.

Haar warme mondje voelde ik om mijn eikel heen gaan. Terwijl haar tong telkens onder mijn eikel heen en weer bewoog. Zachtjes drukte ik mijn onderlichaam richting haar geile mondje toe. Af en toe haalde ze mijn harde lans uit haar mond en begon ze me heerlijk te verwennen met haar handen en vingers rondom mijn gevoelige lul.

Omdat ze met haar lichaam naast me lag, terwijl ze me heerlijk pijpte, stak ik een vinger in haar natte grot. Wanneer ze mijn eikel heerlijk verwende, begon ik sneller te bewegen met mijn vinger in haar kutje. In dezelfde tempo waren we beide bezig.

Ik stopte met vingeren. En stond op om naar de rand van het bed te gaan. Ik instrueerde haar om voor mij komen te zitten op haar knieen op het bed. Ze zat voor mij op haar knieen, terwijl ik haar tepels likte en zachtjes eraan zuigde. Ze zakte door haar knieen, steeds lager, zodat ze me weer een pijpbeurt kon geven. Heen en weer bewoog ik met mijn onderlichaam in haar warme mondje.

Daarna liet ik merken dat ze voor mij op haar knieen voor me moest komen te staan. Zodat ik mijn ringvinger en middelvinger in haar kutje kon penetreren. Eerst zoekende naar haar g-spot dat ik zachtjes stimuleerde. Maar steeds heftiger begon te bewegen Ineens kwam er weer kutvocht eruit gesijpelt, dat zo droop langs mijn hand naar mijn arm toe. Op het bed zag ik druppels komen. En zo te zien had ze goed gespoten met haar kutje.

En daarom ging ik door met haar te stimuleren met mijn vingers in haar. En voordat ik het wist spoot ze weer met golvende ejaculatie op het bed.

Daarna pakte ze m'n hand en moest ik op het bed liggen. Heel even gaf ze nog paar likjes aan mijn lul. En begonnen we heftig te zoenen. Helaas proefde ik geen voorvocht van mijzelf in haar mond. Ze ging op mij zitten. Mijn harde lul verdween in haar natte kutje. Eerst zachtjes bewoog ze heen en weer. Maar naarmate het vorderde, ging ze steeds sneller bewegen. Mijn lul voelde ik kloppen in haar. Wat kon ze toch zo goed 'paardje rijden', terwijl ik haar aankeek en haar zag genieten van de sex.

Zo geil dat ik werd, dat ik zelfs weer de neiging had om lekker klaar te kunnen komen. Maar voordat dit gebeurde stopte ik met bewegen. Ik nam haar weer mee naar het rand van het bed. Weer op haar knieen voor mij. Mijn middelvinger en ringvinger bewogen in haar spleetje. Weer met mijn handpalm richting haar buikwand.

Steeds heftiger dat afgewisseld werd met weer zachtjes. Terwijl ik met mijn andere hand haar clitje stimuleerde. Uiteindelijk begon ze weer haar vocht te spuiten. Zo langs mijn hand weer mijn arm afdroop, zo op het bed. Inmiddels zag ik in mijn ooghoeken dat het bed al inmiddels flink wat nat was geworden. Tja, we hadden helaas geen waterbed, maar toch kwam dit wel aardig in de buurt. Ik gooide haar op haar rug. Met haar benen omhoog, zodat ik mijn harde lul diep in haar kon penetreren. Ondertussen stimuleerde ik haar clitoris met mijn duim.

Na paar keer diep stoten haalde ik mijn lul eruit. Terwijl ik met mijn knie haar ene been omhoog hield. En weer gingen mijn vingers naar binnen in haar. Heel heftig heen en weer haalde ik mijn vingers in haar natte kutje. Het begon weer te soppen en ineens begon ze enorm veel vocht te spuiten uit haar kutje. Zoveel vocht dat het een enorme natte plek gaf op het bed. Maar gelijkertijd ook zo hard naar buiten spoot, dat het vocht op mijn borst kwam.

Ik voelde haar warme natte kutsap vloeien van mijn schouder naar borst en uiteindelijk op mijn buik. Ik was zo opgewonden dat ik haar lekker wou neuken. Ze lag toch nog op haar rug, dus ik kon zo mijn harde lul in haar kutje stoppen. Heen en weer en steeds sneller penetreerde ik haar.

Ik voelde mijn lul heerlijk in haar. En langs mijn eikel voelde ik de prikkelingen van genot. Omdat ze met haar benen nog omhoog lag, zag ik ook dat mijn lul zo diep in haar verdween.

En dat stimuleerde mij ook om heerlijk van te genieten. Haar rose schaamlipjes die om mijn penis gingen. Mijn lul die heen en weer en diep in haar bewoog. Ik werd er gewoon gek van. En ineens explodeerde mijn lul! Al het zaad spoot diep in haar. En voelde ik mijn eikel af en toe bewegen, telkens als er een nieuwe lading zaad eruit kwam. In mijn beleving had ik wel een orgasme van 20 seconden, maar heerlijk was het wel.

Net voordat ik ik mijn lul eruit wou halen, voelde ik iets aan mijn gevoelige eikel een prikkeling op komen. Zachtjes bewoog ik wat heen en weer in haar. En toch gek om het zeggen, maar het leek net of er weer zaad uit kwam, terwijl ik geen orgasme had. Daarna lagen we heerlijk met z'n tweeen in elkaar gestrengeld in bed. De meeste onderzoeken erkennen echter wel dat de meeste vrouwen op een gegeven moment wel eens geëjaculeerd hebben als ze klaarkwamen.

Sommige van de vrouwen waren zich niet eens bewust van het feit dat ze spuitend klaar kwamen, omdat het slechts om een kleine hoeveelheid ging. Er zijn ook vrouwen die precies weten wanneer ze spuitend klaar komen. Dit verklaar echter nog niet wat squirten nu precies is. Dit wekt bij zowel mannen en vrouwen een grote nieuwsgierigheid op. De vrouwelijke ejaculatie in de vorm van een spuitorgasme is iets dat veel vrouwen van nature kunnen.

Ze zullen de eerste keer wellicht geschrokken zijn, omdat ze geen idee hadden wat er aan de hand was! Aan de andere kant zijn er ook nog voldoende vrouwen die niet weten hoe ze moeten squirten.

Het goede nieuws is dat als je wil weten hoe je moet squirten, er tal van sites op internet te vinden zijn waarop je kunt vinden hoe dat nu werkt. Hoewel er nog steeds mannen zijn die geen idee hebben hoe ze een vrouw moeten laten klaarkomen, is het vrouwelijk orgasme eigenlijk iets heel simpels. Maar als het op squirten aankomt, zijn er echter nog veel onduidelijkheden.

Niet alleen om de mogelijkheid te openen voor het spuitend klaarkomen, maar in het algemeen is het voorspel ontzetten belangrijk. Als je meer wilt weten over het waarom van een voorspel, lees dan ook even het artikel: Waarom een goed voorspel zo belangrijk is. Hoe meer opgewonden de vrouw is, hoe groter de kans op een intens orgasme en daarbij een spuitend orgasme.

De partner kan bijvoorbeeld beginnen met een heerlijke, erotische massage waarbij diegene in eerste instantie de meest erogene plekken billen, borsten en vagina moet overslaan. De partner kan daarna overgaan tot het masseren van de erogene zones. Begin bij de borsten en de billen en streel als laatste de vagina. Op deze manier al pratend en complimentjes gevend een erotische massage geven zal de vrouw bloedgeil maken.

Wil je meer weten over een goede Erotische Massage? Check dan ook even het artikel: Een erotische massage geven: Na een lekker lang en uitgebreid voorspel, gaat de partner over tot het stimuleren van de G-Spot met de vingers. De G-Spot kan gevonden worden als de partner een vinger in de vagina steekt, en op ongeveer 5 à 7 cm diep in de vagina, aan de voorzijde, zoekt naar een beetje ruw plekje, wat bij sommige vrouwen steeds meer opzwelt naarmate de opwinding groter wordt.

Deze vorm van stimulatie kan gecombineerd worden met lekkere orale seks, dus door haar ook te beffen, waarbij de partner zich concentreert op de clitoris.

Alles is dus gericht op maximale stimulatie. Even een waarschuwing vooraf: Denk beslist niet dat dit in een paar minuten klaar is, want een G-Spot orgasme, en speciaal een spuitend orgasme, kan even duren en kan voor de partner erg vermoeiend zijn. Maar uiteindelijk is de beloning grandioos.

Nu de partner zover is dat alles gestimuleerd wordt, kan de intensiviteit verhoogd worden. Met twee vingers wordt dan de G-Spot gestimuleerd, waarbij de intensiteit steeds verder opgevoerd kan worden. Let wel op de reacties van de vrouw, want te hard, of té snel, kan onplezierig zijn.

De partner kan bijvoorbeeld rondjes draaien met de vingers, omlaag drukken, omhoog drukken, vegende bewegingen maken, langzaam, snel etc. Wissel dit af, en let op de reacties van de vrouw. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur voor stimulatie. Dit is een deel van de ontdekkingsreis die jullie maken. Tijdens deze stimulatie kan het voorkomen dat de vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is een goed teken! Stel haar gerust dat ze niet écht moet plassen, maar dat dit gevoel hoort bij het spuitend klaarkomen.

Op het moment dat de vrouw bijna klaarkomt, kan de partner duidelijk voelen dat de G-Spot opzwelt. En dan, op het moment dat ze ook echt klaarkomt, trekt de partner de vingers terug waardoor het vocht zich een weg naar buiten kan banen.

Je zult dan zien dat er vocht naar buiten komt. Schrik niet, want dit is beslist geen urine! Het is vocht wat normaal de vagina moet smeren voordat je kunt neuken, maar dan in een grotere hoeveelheid. De hoeveelheid en de kracht hangt sterk af van de vrouw, de mate van voorspel en de werkwilligheid van de partner. Spuitend klaarkomen, of squirting, kan dus alleen maar bereikt worden door intensieve stimulatie van de clitoris en met name de G-Spot.

Het eerder genoemde stappenplan is niet alleen de basis om spuitend klaar te kunnen komen, maar is eigenlijk de basis van iedere vorm van goede seks. Om er nog meer van te kunnen genieten, en daarbij de kans te vergroten dat squirten werkelijkheid wordt, geef ik je nog 6 extra tips:.

Als je partner op één plek heel intensief gaat stimuleren, is dat natuurlijk heel erg fijn, maar wat dacht je er van om je partner op meerdere lekkere plekjes tegelijk te stimuleren? De meest gemakkelijk manier is om lekker te vingeren, waarbij je de G-spot intensief stimuleert. Tegelijkertijd kun je met je duim de clitoris stimuleren.

Je kunt dit doen als je partner op haar rug ligt, en jij vingert met de rug van je hand naar beneden. Je kunt dit doen met één of met meerdere vingers. Hierdoor raak je de G-Spot. Je duim is dan nog steeds vrij om de clitoris te stimuleren. Een andere manier van dubbele stimulatie is wat lastiger, maar zeker te doen. De partner ligt op haar buik, eventueel met een kussen onder haar bekken. Jij penetreert achterlangs waardoor je penis bij iedere stoot de G-spot raakt. Tegelijkertijd kun je met je vingers de clitoris stimuleren.

Als je dit lastig vindt, qua houding, kun je vragen of je partner zelf de clitoris wil stimuleren. Deze dubbele stimulatie zal zeker voor een geweldig orgasme zorgen, en de kans is zéker aanwezig dat het een spuitend orgasme wordt. Het is allemaal een kwestie van geduld en intense stimulatie van de meest gevoelige plekjes. Penetreren is natuurlijk heerlijk, maar het is belangrijk om niet direct op je doel af te gaan. Ga eerst lekker teasen, lekker plagen.

Die zwelt namelijk wat op bij opwinding. Terwijl je met je tong haar clitoris beroert, breng je één vinger naar binnen, met de nagel wijzend in de richting van haar anus. Buig de vinger terug naar jezelf, zodat het een haak wordt. Als je dit doet, zou je haar G-spot op de bovenste wand van haar vagina moeten vinden.

Die zal ruwer aanvoelen dan de gladde huid eromheen. Voeg na een minuut of twee een tweede vinger toe en vervolg met beide vingers de masseerbeweging. Ze is nu al wat warm, nat en opgewonden. Leg een kussen onder haar heupen, zodat haar bekken wordt verhoogd, en kniel naast haar.

Pak een ruime hoeveelheid glijmiddel ongeacht hoe nat ze al is en smeer dit op haar clitoris, de palm van je hand en je middelvinger en ringvinger. Ze dient haar benen volledig te spreiden.

Stel haar gerust, wanneer ze zich hier wat ongemakkelijk bij voelt. Fluister haar complimentjes en geile dingen toe. Duw je twee vingers in haar en krul ze op, totdat ze tegen de voorste bovenste wand van haar vagina, net onder haar G-spot, worden gedrukt. Druk je natte handpalm tegen haar clitoris en begin je hele hand omhoog en omlaag te duwen. Zodoende wrijven je twee vingers over haar G-spot, terwijl je handpalm haar clitoris stimuleert. Gebruik snelle bewegingen, maar wees niet te ruw.

Je zal zien dat ze steeds meer opgewonden raakt en begint te kronkelen van genot. Deze optimale stimulatie op twee fronten moet de opmaat zijn naar een squirtend orgasme. Het komt nu aan op goed voelen én goede timing. Net voordat ze haar climax bereikt, voel je haar G-spot verder opzwellen, alsof er zich een luchtbel onder je vingers vormt. Van zodra dit gebeurt, trek je je vingers naar buiten. Je kan haar clitoris blijven stimuleren, tenzij je merkt dat dit te intens voor haar is.

Op het moment dat je je vingers naar buiten hebt getrokken, zal ze squirten. Dit kan spuiten zijn houd voor de zekerheid wat handdoeken bij , maar evengoed kan het slechts een geringe hoeveelheid vocht zijn die min of meer naar buiten sijpelt. De ferme straal die je vaak in pornofilms ziet is eerder zeldzaam. Net voordat ze gaat spuiten, zal ze het gevoel hebben alsof ze moet plassen.

Bespreek dit van tevoren met haar, want het zou haar misschien kunnen verwarren en uit de extase halen. Squirten is niet hetzelfde als plassen, ook al komt er wellicht urine bij vrij. Is het toch niet gelukt om haar te laten squirten? Geen nood, volgende keer wellicht beter. Sommige vrouwen hebben het letterlijk in de vingers om zichzelf naar een spuitend hoogtepunt te brengen: Hoeveel vrouwen kunnen squirten?

squirting komt spuitend klaar