Norsk sex gratis nakne eldre damer

Kleine pikjes zak likken

kleine pikjes zak likken

Ik kruip zo snel als ik kan de trap af naar de geluidsdichte sm kelder onder haar huis. Ze pakt een ijzeren staaf met drie metalen ringen. Een in het midden en aan beide uiteinde een handboei. De handboeien gaan elk om mijn pols.

Meesteres Filiz pakt de sleutel van mijn kooi die ze altijd bij haar draagt en maakt mijn slot open. Ik voel een tinteling door mijn lichaam aangezien dit de eerste keer sinds een ruime maand is dat het slot open gaat.

Ze ontdoet mijn pik van de kooi en mijn pik zwelt onmiddelijk aan. Dit levert me een stevige klap op mijn ballen op. Ze bevestigt de ring van de ijzeren stang om mijn pik en ballen en zo kan ik dus nog onmogelijk met mijn handen aan mijn pik komen maar de meesteresen kunnen er alles mee doen wat ze willen. Meesteres Filiz vervolgt, ‘de eerste oefening is zeer simpel slaafje en je zult er zelfs van genieten. Ik ga die pik die jij bij je draagt mastruberen, echter klaar komen is er niet bij tenzij ik het je vertel.

Ik ga je lekker aftrekken en pijpen en breng je keer op keer tot aan het randje van klaarkomen, dit gaat zolang door totdat jij meesteres Femke een orgasme bezorgt. Zij komt bovenop je mond zitten en jij geeft haar een lekkere tongbeurt’. Ik kon mijn oren niet geloven, mijn Meesteres gaat me een lekkere pijpbeurt geven en dat terwijl ik de andere meesteres moet beffen! Meesteres Femke ging bovenop me zitten en gaf me zo volledige toegang tot haar heerlijk grotje.

Ik begin gulzig te likken en doe mijn uiterste best om haar een heerlijk orgasme te bezorgen. Meesteres Filiz neemt ondertussen mijn pik in haar mond en begint te pijpen.

Rillingen van genot schieten door mijn lichaam, wat is dit heerlijk na een maand in de kooi opgesloten te hebben gezeten. Mijn ballen staan op barsten, zo veel zaad zit erin en het duurt niet lang voordat ik een orgasme voel opkomen. Mijn handen zitten nog steeds in de boeien en meesteres Femke zit stevig op mijn hoofd dus ik kan helemaal niks doen.

Ik voel een orgasme naderen en dat is precies het punt dat meesteres Filiz stopt met pijpen gevolgt door een harde kneep in mijn ballen. Ondertussen neemt meesteres Filiz mijn pik weer in haar mond en brengt me al snel tot het randje en vlak voordat ik klaar kom stopt ze met weer een harde klap op mijn ballen.

Op een gegeven moment ben ik de tel kwijtgeraakt, zo vaak had meesteres Filiz me al tot een bijna hoogtepunt gebracht gevolgd met een klap op mijn, inmiddels pijnlijke, ballen. De drang om klaar te komen was enorm en mijn ballen werden bij elke pijpbeurt pijnlijker tot dat op een gegeven moment meesteres Femke eindelijk klaar kwam.

Mijn eikel was inmiddels helemaal paars van geiligheid en mijn ballen rood van de klappen. Ze liet me net niet klaar komen en liet mijn pik hard kloppend los.

Femke liep naar boven naar de diepvries en kwam terug met een pak ijs wat ze op mijn pik legde. Mijn pik kromp onmiddelijk en even later hoorde ik mijn kooi weer op slot gaan, ik zat weer opgesloten in de CB Filiz maakte mijn handen los en ik mocht weer rond kruipen. Het is pas begonnen’, lachte Filiz terwijl ze de deur achter haar dicht trok. Na een tijdje kwamen de meestessen terug en ik kroop kwispelend naar hun toe om ze begroeten.

Ze aaide me over mijn hoofd en Meesteres Femke opende de achterdeur voor me zodat ik buiten even kon plassen. Ze liet me altijd buiten op het gazon mijn behoeften doen. Eenmaal terug binnen zag ik dat de twee dames, slechts gekleed in een string en bh rond liepen en dat ze bezig waren met het naar beneden dragen van spullen naar de sm kelder.

Het duurde nog een aantal minuten toen opeens de deur openging en meesteres Filiz naar binnen kwam, haar mooie haar naar achter gooiend. Gewapend met een elektrische stok die stoten afgeeft , stapte ze op me af.

Ik kroop langs haar en ze duwde de stok tussen mijn benen, resulterende in een enorme stroom stoot door mijn ballen. Alle zaadcellen, die er al meer dan een maand zitten, krompen ineen en gaven een enorme pijnstoot.

Ik kroop snel door mijn zware training tegemoed. Ik had wel een glimp van Meesteres Filiz opgevangen en ze zag er heel mooi uit. Ze had een wit leren string aan met een bijpassende bh. Daaronder hoge, wit leren laarzen tot net over haar knieen met enorme spitse hakken. Haar lange donker bruine haren zaten los wat haar strenge blik alleen maar onderstreepte. Bijna struikelend kroop ik de trap af naar de sm kelder.

Eenmaal aangekomen zag ik dat Meesteres Femke samen met twee enorme grote negers gezellig zat te kletsen. Ook meesteres Femke was slechts gekleed in zeer pikante lingerie terwijl de negers allebei een weinig verhullende string droegen.

Geen van hen lette op mij. Meesteres Filiz pakte een drietal gewichten waarvan er twee aan mijn tepelpiercings werden gemaakt en de derde aan mijn ballen die toch al zeer deden van de pijptraining van vanochtend. Mijn CB bleef gewoon zitten. Meesteres Filiz nam me mee naar de hoek waar de rest zat en tijdens het kruipen voelde ik de gewichten hun werk doen. Het was zo zwaar dat mijn tepels en ballen ver werden opgerekt.

Als je hem iets anders wil laten doen, dan ben je daar uiteraard helemaal vrij in. Doe je niks dan zal hij na een minuut verder gaan naar de persoon links van je. Wat je met hem doet is helemaal aan jou, hij is niks meer dan een onderkruipsel met neukgaten dat de wens van zijn meerdere moet respecteren’, zei Meesteres Filiz. Ze pakte mijn hoofd stevig vast en zei ‘je hebt me gehoord slet, beginnen!

Ga ik even lekker een glaasje drinken halen en kom ik er zo bij zitten’. Ze liet me los en ik kroop angstig richting de eerste persoon, Meesteres Femke. Ik ging met mijn mond richting haar voeten en begon rustig te kussen en te tellen, moest proberen om na een minuut door te gaan naar de volgende mits zij niks anders van plan was uiteraard.

Femke bleef rustig zitten en liet me mijn gang gaan. Ik bleef haar voeten kussen en ze aaide me wat over mijn hoofd. Na ongeveer 50 seconden, ik dacht dat ik er bijna was, pakte ze de gewichten van mijn tepels vast en trok me hard naar haar toe. Ik denk namelijk dat ik een scheet wil laten in jou bek’, zei ze. Ik ging snel liggen en ze knielde op me met haar gezicht richting mijn middel.

Ze schoof haar string opzij en ging precies met haar kontje op mijn mond zitten. Ze pakte de tepelgewichten vast en trok er heel hard aan. Ik volgde haar instructies onmiddelijk op en begon snel te likken.

Ik stopte onmiddelijk en toen liet ze een harde scheet recht in mijn mond, terwijl ze met haar vingers mijn neus dichtkneep. Zo had ik geen andere keus dan haar scheet door te slikken. De andere begonnen hard te lachen, Meesteres Filiz kwam niet meer bij en ik lag daar zeer vernederd op de grond. Femke stond op, deed haar string goed en zei ‘goed zo slaafje, ga maar verder naar de volgende persoon’.

Ik kroop naar de persoon links van haar, een zeer grote, gespierde neger, slechts gekleed in een string waarbij duidelijk was dat zijn pik enorm moest zijn. Ik ging met mijn mond richting zijn voeten en begon zijn voeten te kussen en dat terwijl ze nog steeds niet uitgelachen waren van wat Femke net met me gedaan had. De neger stopte met lachen en begon rustig tegen me te praten, ‘ik zie dat Filiz je slaven pikje mooi heeft verpakt in een kuisheidsgordel zodat je geen plezier meer kunt beleven aan het trekken aan dat zielig stompje vlees dat tussen je benen hangt.

Dat heeft ze goed gedaan. Het is alweer een paar dagen geleden dat ik ben klaar gekomen dus mijn zak is goed gevuld. Je mag me vandaag aanspreken met Meester Jimmy en ik zal je ook vertellen wat mijn bijnaam is’. Ondertussen bleef ik zijn voeten kussen en voelde de rillingen van angst over mijn rug gaan.

Hij vervolgde, ‘de dames waarmee ik de liefde heb bedreven noemen me ook wel “de splitter”. In tegenstelling tot jouw pikje kan de mijne wel goed stijf groeien en heeft dan een lengte van bijna 30 cm en een omvang van 8 cm. Aangezien dit voor de meeste dames te veel is, hebben ze me deze bijnaam gegeven want als ik echt hard doorduw dan splijt ik je helemaal open.

Tegelijkertijd haalde hij zijn pik uit zijn string. Hij trok me iets naar voren zodat zijn pik 2 cm voor mijn gezicht hing en hij sloeg me een aantal keren met zijn ruim 15 cm lange, slappe pik in mijn gezicht.

Meesteres Filiz en de andere twee schaterde weer van het lachen. Ik reageerde schijnbaar niet snel genoeg want een harde ruk aan mijn inmiddels zeer zere tepels was het gevolg.

Mijn mond ging open en Meester Jimmy drukte meteen zijn pik naar binnen. Hij pakt mijn tepelgewichten vast en trok me daarmee zo dicht tegen zich aan dat mijn lippen tegen zijn ballen aanzaten, maar hij hield de ketting op spanning. Zijn pik zat helemaal in mijn mond wat zelfs in slappe toestand een hele prestatie was. Mijn tepels deden nu echt zeer en mijn ogen begonnen te tranen. Met mijn tong ging ik over de pik van Meester Jimmy heen, maar veel plaats was er niet, want zijn pik vulde mijn mond.

En mijn vermoede kwam uit. Zijn pik begin te groeien van opwinding, maar hij hield de tepelketting zo strak dat mijn hoofd niet naar achteren kon zonder dat er maximale spanning op mijn tepels kwan te staan. Ik voelde zijn pik kloppen en groter worden. Zijn eikel vond zijn weg steeds verder mijn keel in en binnen de korste keren kreeg ik geen adem meer. Zijn pik was inmiddels zo erg gezwollen, dat ik wel met mijn hoofd naar achteren moest, ondanks de enorme pijn die dat zou opleveren aan mijn tepels.

Het harde gelach van de anderen was zeer vernederend. Zijn pik bleef maar groeien en mijn lippen schoven steeds verder van zijn ballen af, maar hij trok me aan mijn tepelkettingen hard terug. Ze pijpt me teder nog even en haalt dan mijn lul uit haar mond. Hmm, kreunt ze, wat heb jij lekker zaad lieverd. Ja, kreun ik, wat was dit lekker. Ze glimlacht en fluistert, kan je nog een keer. Ik kreun, ja als ik geil ben, trek ik me wel 3 keer af achter elkaar.

Hmm, kreunt ze, heerlijk zo’n geile jonge knul. Ze gaat staan en maakt haar gezicht schoon bij de kraan. Ze pakt een glas cola en geeft deze aan mij en drinkt dan haar glas leeg. Ik neem een paar slokken en zet mijn glas weg. Pak haar dan beet en trek haar tegen mij aan.

Streel haar rug en fluister geil, je bent zo mooi. Ze kijkt me aan en ik kus haar mooie lippen. Ze opent haar mond en we tongen elkaar eerst teder, maar vrijen al gauw wilder. Wat vrijt ze lekker en ze kreunt opgewonden. Ik voel haar hand mijn pik pakken en ze trekt er aan. Hmm, kreunt ze, hij is alweer bijna stijf. Ja, kreun ik, je bent ook zo lekker en je maakt me zo geil. Jij mij, kreunt ze, ben zo toe aan een goede beurt. Weet niet wat ik hoor, ze vraagt gewoon om een beurt.

Ja, kreun ik geil, ik wil je zo graag verwennen lieverd, mag ik je lekkere geile kut likken. Ohh ja, kreunt ze geil, dat is zo lang geleden, mijn man wil nooit meer. Ik wel, denk ik en zak omlaag door mijn knieën. Zit op mijn hurken voor haar en duw haar tegen het aanrecht aan. Ze zak iets en spreid haar benen en bied me haar geile rijpe doos aan. Ik ruik haar geile kut en kus deze. Proef haar geil en ze smaakt heerlijk. Ze is erg nat en ik lik haar geil van haar schaamlippen af.

Dit smaakt zo lekker en ik lik haar kut wild. Ze kreunt als ik mijn tong naar binnen douw. Ik neuk haar heerlijke spleet zo en ga op zoek naar haar klit. Ik raak haar genotsknobbeltje aan en ze gilt het uit, ohh ja, lik me daar, lik me geile klit en ik kom klaar. Ik trek haar spleet wijd open en bewerk met mijn tong haar klit. Sabbel en lik er aan en ze gilt het uit. Als ik er zachtjes op bijt, trekt ze bijna de haren uit mijn hoofd. Ga door knul, lik me, je doet het zo lekker, ik voel het al komen.

Ik verwen haar klit en dan komt ze met een luide brul klaar. Ze drukt mijn hoofd in haar kruis en sta te trillen op haar benen. Ohh man, dit is zo lekker, gilt ze, ik kom zo lekker klaarrrrrr.

Ze laat mijn hoofd los en begin haar kut weer te likken. Het geil stroomt er gewoon uit en ik slurp het genietend door. Al snel komt ze weer klaar en gilt luid.

Ze kreunt al klaarkomend, dat ik haar geile ouwe kut nu moet neuken met mijn grote pik. Nou dat wil ik wel, mijn pik is alweer keihard.

Ze komt weer wat bij en hijgt, ga op de grond liggen knul, ik wil jouw neuken. Ik ga op de vloer liggen en ze komt op haar hurken boven me zitten. Ik hou mijn pik omhoog en haar kut hangt er boven. Langzaam zakt ze omlaag en haar natte kut zakt over mijn stijve pik. Al dieper zakt ze er haar nauwe kut opent zich wijd om mijn pik er in te laten. Ze kreunt geil, dat het zo lekker is een echte grote pik in haar ouwe kut te voelen. Al dieper zakt ze en dan zit hij er helemaal in.

Ze begint langzaam te wippen en voor het eerst neuk ik. Heerlijk is het en ik kijk na haar. Pak haar mooie borsten beet en kneed ze geil. Ze kijkt me geil aan met haar mooie gezicht. Ik masseer haar harde tepels en ze gromt, knijp maar hard, dat vind ik lekker. Ik knijp ruw in haar tieten en trek aan haar spenen. Ohhh ja, kreunt ze, dit is zo lekker, je neukt zo lekker lieverd.

Al wilder wipt ze dan op en neer en maakt me helemaal gek. Dan kreunt ze geil, dat ze gaat klaarkomen. Je neukt me klaar geile jongen, gromt ze en wipt wild op en neer. Met een luide kreet komt ze klaar. Ohh ja, ik kom klaarrrrr, gilt ze hard. Ik stoot mijn pik wild in en uit haar kut, ben zo geil en wil ook klaarkomen. Ze zakt op me neer en kust me zalig. Ik neuk haar ruw en kom dan ook klaar. Wild grommend spuit ik mijn 2e lading zaad en nu diep in haar geile moederschoot.

Ik stop met stoten en zo liggen we bij te komen. Dat was zo lekker knul, hijgt ze nagenietend, ik ben nog nooit eerder klaargeneukt. Ik kreun, ja het was zalig. Ze kijkt me aan en fluistert, heb je al vaker geneukt.

Nee, fluister ik, dit was mijn 1e keer. Oh knul, dan heb ik je ontmaagd, dat is zo mooi, fluistert ze geil. Ik knik en fluister, wil wel vaker met je naar bed, je bent zo lekker. Ja, fluistert ze, anders ik wel, wil elke dag wel met je neuken.

Ik kreun alleen maar. Ze gaat da van me af en mijn zaad drupt uit haar wijd openstaande kut. Ze veegt hem af met een keukendoek en ik kom weer overeind. Mijn pik is nog bijna stijf en ze kijkt er met grote ogen na. Je pik blijft maar groot, hijgt ze geil. Ik knik en fluister, ik kan nog wel een keer. Ohh geil jong wat mooi, kreunt ze, mijn man kan maar 1 keer heel en dan snel met zijn kleine pikje. Ik knik en fluister, mijn paal staat altijd voor je klaar lieverd.

Ze glimlacht en kruipt in mijn armen. Vrij even lekker met me, kreunt ze geil. We staan lekker te tongen en ik streel haar kont. Kneed haar warme billen en voel er tussen. Ik streel met mijn vinger over haar sterretje en ze kreunt geil. Hmm, ik ben geil in mijn kont, hijgt ze. Ik duw mijn vinger in haar kont en ze gilt. Lekker, kreun ik en ze hijgt, ja dit is zo lekker, die saaie man van me vind het vies, maar ik vind het heerlijk.

Druk mijn vinger er dieper in en ze hijgt, ja ga door, neuk me kontje maar lieverd. Al ruwer neuk ik haar kontje met mijn dikke vinger en ze kreunt geil, jammer dat je lul zo groot is, anders had je mij in mijn kontje mogen neuken, kreunt ze, dat wil ik al zo lang heel graag.

Weet niet wat ik hoor, wat een geil wijf is ze toch. Ik dacht altijd dat ze zo netjes was. Trek mijn vinger er uit en draai haar om. Wat doe je, hijgt ze. Ik wil je lekkere kontje zien, kreun ik.

Ik ga op mijn hurken zitten en duw haar voorover. Haar kontje ziet er zo heerlijk uit en ik kus haar zachte billen. Trek deze uit elkaar en zie haar sterretjes. Hmm ,kreun ik geil, ze ruikt lekker fris en ik lik aan haar kont. Ohh knul, wat doe je, hijgt ze, dit is zo lekker en geil.

Ik lik haar kont en voel aan haar natte kut. Ik vinger haar terwijl ik haar kont lik. Ze is zo geil en komt supersnel weer klaar.

Mijn pik is keihard en ik wil haar neuken. Ga op de tafel liggen, grom ik. Ze gaat op de keukentafel liggen en spreid haar benen voor me. Ik kom er tussen staan en zet mijn dikke eikel tegen haar spleet aan. Langzaam duw ik hem er in. Ohh, dit is zo lekker, hijgt ze, neuk me weer lekker met je grote paal. Ik begin te stoten en neuk haar eerst lekker rustig. Ze ligt met haar mooie blauwe ogen mij geil aan te kijken en ik stoot al dieper en harder in haar zeiknatte kut.

Ohh ja, kreunt ze, dit is zo lekker, wat neuk je toch zalig lieverd. Ik stoot al harder en ze kreunt steeds luider en luider. Dan komt ze met een luide brul alweer klaar en ik stoot hard door. Mijn ballen slaan hard tegen haar billen en ik neuk haar ruig. Ze gilt luid dat ze zo lekker klaarkomt en ik kus haar mond. Wild neuk ik haar en als ze super snel weer klaar komt, voel ik het ook komen.

Luid brullend spuit ik mijn laatste beetje zaad in haar lijf. Stoot nog wat na en zak dan op haar neer.

.

Oudevrouwenneuken seksdate rotterdamkleine pikjes zak likken

Ik kruip zo snel als ik kan de trap af naar de geluidsdichte sm kelder onder haar huis. Ze pakt een ijzeren staaf met drie metalen ringen. Een in het midden en aan beide uiteinde een handboei. De handboeien gaan elk om mijn pols. Meesteres Filiz pakt de sleutel van mijn kooi die ze altijd bij haar draagt en maakt mijn slot open. Ik voel een tinteling door mijn lichaam aangezien dit de eerste keer sinds een ruime maand is dat het slot open gaat.

Ze ontdoet mijn pik van de kooi en mijn pik zwelt onmiddelijk aan. Dit levert me een stevige klap op mijn ballen op. Ze bevestigt de ring van de ijzeren stang om mijn pik en ballen en zo kan ik dus nog onmogelijk met mijn handen aan mijn pik komen maar de meesteresen kunnen er alles mee doen wat ze willen. Meesteres Filiz vervolgt, ‘de eerste oefening is zeer simpel slaafje en je zult er zelfs van genieten.

Ik ga die pik die jij bij je draagt mastruberen, echter klaar komen is er niet bij tenzij ik het je vertel. Ik ga je lekker aftrekken en pijpen en breng je keer op keer tot aan het randje van klaarkomen, dit gaat zolang door totdat jij meesteres Femke een orgasme bezorgt. Zij komt bovenop je mond zitten en jij geeft haar een lekkere tongbeurt’.

Ik kon mijn oren niet geloven, mijn Meesteres gaat me een lekkere pijpbeurt geven en dat terwijl ik de andere meesteres moet beffen! Meesteres Femke ging bovenop me zitten en gaf me zo volledige toegang tot haar heerlijk grotje. Ik begin gulzig te likken en doe mijn uiterste best om haar een heerlijk orgasme te bezorgen.

Meesteres Filiz neemt ondertussen mijn pik in haar mond en begint te pijpen. Rillingen van genot schieten door mijn lichaam, wat is dit heerlijk na een maand in de kooi opgesloten te hebben gezeten. Mijn ballen staan op barsten, zo veel zaad zit erin en het duurt niet lang voordat ik een orgasme voel opkomen.

Mijn handen zitten nog steeds in de boeien en meesteres Femke zit stevig op mijn hoofd dus ik kan helemaal niks doen. Ik voel een orgasme naderen en dat is precies het punt dat meesteres Filiz stopt met pijpen gevolgt door een harde kneep in mijn ballen. Ondertussen neemt meesteres Filiz mijn pik weer in haar mond en brengt me al snel tot het randje en vlak voordat ik klaar kom stopt ze met weer een harde klap op mijn ballen.

Op een gegeven moment ben ik de tel kwijtgeraakt, zo vaak had meesteres Filiz me al tot een bijna hoogtepunt gebracht gevolgd met een klap op mijn, inmiddels pijnlijke, ballen. De drang om klaar te komen was enorm en mijn ballen werden bij elke pijpbeurt pijnlijker tot dat op een gegeven moment meesteres Femke eindelijk klaar kwam. Mijn eikel was inmiddels helemaal paars van geiligheid en mijn ballen rood van de klappen.

Ze liet me net niet klaar komen en liet mijn pik hard kloppend los. Femke liep naar boven naar de diepvries en kwam terug met een pak ijs wat ze op mijn pik legde. Mijn pik kromp onmiddelijk en even later hoorde ik mijn kooi weer op slot gaan, ik zat weer opgesloten in de CB Filiz maakte mijn handen los en ik mocht weer rond kruipen.

Het is pas begonnen’, lachte Filiz terwijl ze de deur achter haar dicht trok. Na een tijdje kwamen de meestessen terug en ik kroop kwispelend naar hun toe om ze begroeten. Ze aaide me over mijn hoofd en Meesteres Femke opende de achterdeur voor me zodat ik buiten even kon plassen. Ze liet me altijd buiten op het gazon mijn behoeften doen. Eenmaal terug binnen zag ik dat de twee dames, slechts gekleed in een string en bh rond liepen en dat ze bezig waren met het naar beneden dragen van spullen naar de sm kelder.

Het duurde nog een aantal minuten toen opeens de deur openging en meesteres Filiz naar binnen kwam, haar mooie haar naar achter gooiend. Gewapend met een elektrische stok die stoten afgeeft , stapte ze op me af.

Ik kroop langs haar en ze duwde de stok tussen mijn benen, resulterende in een enorme stroom stoot door mijn ballen. Alle zaadcellen, die er al meer dan een maand zitten, krompen ineen en gaven een enorme pijnstoot. Ik kroop snel door mijn zware training tegemoed. Ik had wel een glimp van Meesteres Filiz opgevangen en ze zag er heel mooi uit.

Ze had een wit leren string aan met een bijpassende bh. Daaronder hoge, wit leren laarzen tot net over haar knieen met enorme spitse hakken. Haar lange donker bruine haren zaten los wat haar strenge blik alleen maar onderstreepte.

Bijna struikelend kroop ik de trap af naar de sm kelder. Eenmaal aangekomen zag ik dat Meesteres Femke samen met twee enorme grote negers gezellig zat te kletsen. Ook meesteres Femke was slechts gekleed in zeer pikante lingerie terwijl de negers allebei een weinig verhullende string droegen. Geen van hen lette op mij. Meesteres Filiz pakte een drietal gewichten waarvan er twee aan mijn tepelpiercings werden gemaakt en de derde aan mijn ballen die toch al zeer deden van de pijptraining van vanochtend.

Mijn CB bleef gewoon zitten. Meesteres Filiz nam me mee naar de hoek waar de rest zat en tijdens het kruipen voelde ik de gewichten hun werk doen. Het was zo zwaar dat mijn tepels en ballen ver werden opgerekt. Als je hem iets anders wil laten doen, dan ben je daar uiteraard helemaal vrij in. Doe je niks dan zal hij na een minuut verder gaan naar de persoon links van je. Wat je met hem doet is helemaal aan jou, hij is niks meer dan een onderkruipsel met neukgaten dat de wens van zijn meerdere moet respecteren’, zei Meesteres Filiz.

Ze pakte mijn hoofd stevig vast en zei ‘je hebt me gehoord slet, beginnen! Ga ik even lekker een glaasje drinken halen en kom ik er zo bij zitten’. Ze liet me los en ik kroop angstig richting de eerste persoon, Meesteres Femke. Ik ging met mijn mond richting haar voeten en begon rustig te kussen en te tellen, moest proberen om na een minuut door te gaan naar de volgende mits zij niks anders van plan was uiteraard. Femke bleef rustig zitten en liet me mijn gang gaan. Ik bleef haar voeten kussen en ze aaide me wat over mijn hoofd.

Na ongeveer 50 seconden, ik dacht dat ik er bijna was, pakte ze de gewichten van mijn tepels vast en trok me hard naar haar toe. Ik denk namelijk dat ik een scheet wil laten in jou bek’, zei ze. Ik ging snel liggen en ze knielde op me met haar gezicht richting mijn middel. Ze schoof haar string opzij en ging precies met haar kontje op mijn mond zitten.

Ze pakte de tepelgewichten vast en trok er heel hard aan. Ik volgde haar instructies onmiddelijk op en begon snel te likken. Ik stopte onmiddelijk en toen liet ze een harde scheet recht in mijn mond, terwijl ze met haar vingers mijn neus dichtkneep.

Zo had ik geen andere keus dan haar scheet door te slikken. De andere begonnen hard te lachen, Meesteres Filiz kwam niet meer bij en ik lag daar zeer vernederd op de grond. Femke stond op, deed haar string goed en zei ‘goed zo slaafje, ga maar verder naar de volgende persoon’. Ik kroop naar de persoon links van haar, een zeer grote, gespierde neger, slechts gekleed in een string waarbij duidelijk was dat zijn pik enorm moest zijn. Ik ging met mijn mond richting zijn voeten en begon zijn voeten te kussen en dat terwijl ze nog steeds niet uitgelachen waren van wat Femke net met me gedaan had.

De neger stopte met lachen en begon rustig tegen me te praten, ‘ik zie dat Filiz je slaven pikje mooi heeft verpakt in een kuisheidsgordel zodat je geen plezier meer kunt beleven aan het trekken aan dat zielig stompje vlees dat tussen je benen hangt. Dat heeft ze goed gedaan. Het is alweer een paar dagen geleden dat ik ben klaar gekomen dus mijn zak is goed gevuld.

Je mag me vandaag aanspreken met Meester Jimmy en ik zal je ook vertellen wat mijn bijnaam is’. Ondertussen bleef ik zijn voeten kussen en voelde de rillingen van angst over mijn rug gaan.

Hij vervolgde, ‘de dames waarmee ik de liefde heb bedreven noemen me ook wel “de splitter”. In tegenstelling tot jouw pikje kan de mijne wel goed stijf groeien en heeft dan een lengte van bijna 30 cm en een omvang van 8 cm. Aangezien dit voor de meeste dames te veel is, hebben ze me deze bijnaam gegeven want als ik echt hard doorduw dan splijt ik je helemaal open. Tegelijkertijd haalde hij zijn pik uit zijn string. Hij trok me iets naar voren zodat zijn pik 2 cm voor mijn gezicht hing en hij sloeg me een aantal keren met zijn ruim 15 cm lange, slappe pik in mijn gezicht.

Meesteres Filiz en de andere twee schaterde weer van het lachen. Ik reageerde schijnbaar niet snel genoeg want een harde ruk aan mijn inmiddels zeer zere tepels was het gevolg.

Mijn mond ging open en Meester Jimmy drukte meteen zijn pik naar binnen. Hij pakt mijn tepelgewichten vast en trok me daarmee zo dicht tegen zich aan dat mijn lippen tegen zijn ballen aanzaten, maar hij hield de ketting op spanning. Zijn pik zat helemaal in mijn mond wat zelfs in slappe toestand een hele prestatie was.

Mijn tepels deden nu echt zeer en mijn ogen begonnen te tranen. Met mijn tong ging ik over de pik van Meester Jimmy heen, maar veel plaats was er niet, want zijn pik vulde mijn mond. En mijn vermoede kwam uit. Zijn pik begin te groeien van opwinding, maar hij hield de tepelketting zo strak dat mijn hoofd niet naar achteren kon zonder dat er maximale spanning op mijn tepels kwan te staan.

Ik voelde zijn pik kloppen en groter worden. Zijn eikel vond zijn weg steeds verder mijn keel in en binnen de korste keren kreeg ik geen adem meer. Zijn pik was inmiddels zo erg gezwollen, dat ik wel met mijn hoofd naar achteren moest, ondanks de enorme pijn die dat zou opleveren aan mijn tepels. Het harde gelach van de anderen was zeer vernederend. Zijn pik bleef maar groeien en mijn lippen schoven steeds verder van zijn ballen af, maar hij trok me aan mijn tepelkettingen hard terug.

Ze pijpt me teder nog even en haalt dan mijn lul uit haar mond. Hmm, kreunt ze, wat heb jij lekker zaad lieverd. Ja, kreun ik, wat was dit lekker. Ze glimlacht en fluistert, kan je nog een keer. Ik kreun, ja als ik geil ben, trek ik me wel 3 keer af achter elkaar. Hmm, kreunt ze, heerlijk zo’n geile jonge knul. Ze gaat staan en maakt haar gezicht schoon bij de kraan. Ze pakt een glas cola en geeft deze aan mij en drinkt dan haar glas leeg. Ik neem een paar slokken en zet mijn glas weg.

Pak haar dan beet en trek haar tegen mij aan. Streel haar rug en fluister geil, je bent zo mooi. Ze kijkt me aan en ik kus haar mooie lippen. Ze opent haar mond en we tongen elkaar eerst teder, maar vrijen al gauw wilder. Wat vrijt ze lekker en ze kreunt opgewonden. Ik voel haar hand mijn pik pakken en ze trekt er aan. Hmm, kreunt ze, hij is alweer bijna stijf. Ja, kreun ik, je bent ook zo lekker en je maakt me zo geil. Jij mij, kreunt ze, ben zo toe aan een goede beurt. Weet niet wat ik hoor, ze vraagt gewoon om een beurt.

Ja, kreun ik geil, ik wil je zo graag verwennen lieverd, mag ik je lekkere geile kut likken. Ohh ja, kreunt ze geil, dat is zo lang geleden, mijn man wil nooit meer. Ik wel, denk ik en zak omlaag door mijn knieën.

Zit op mijn hurken voor haar en duw haar tegen het aanrecht aan. Ze zak iets en spreid haar benen en bied me haar geile rijpe doos aan. Ik ruik haar geile kut en kus deze.

Proef haar geil en ze smaakt heerlijk. Ze is erg nat en ik lik haar geil van haar schaamlippen af. Dit smaakt zo lekker en ik lik haar kut wild. Ze kreunt als ik mijn tong naar binnen douw. Ik neuk haar heerlijke spleet zo en ga op zoek naar haar klit. Ik raak haar genotsknobbeltje aan en ze gilt het uit, ohh ja, lik me daar, lik me geile klit en ik kom klaar.

Ik trek haar spleet wijd open en bewerk met mijn tong haar klit. Sabbel en lik er aan en ze gilt het uit. Als ik er zachtjes op bijt, trekt ze bijna de haren uit mijn hoofd. Ga door knul, lik me, je doet het zo lekker, ik voel het al komen. Ik verwen haar klit en dan komt ze met een luide brul klaar. Ze drukt mijn hoofd in haar kruis en sta te trillen op haar benen. Ohh man, dit is zo lekker, gilt ze, ik kom zo lekker klaarrrrrr. Ze laat mijn hoofd los en begin haar kut weer te likken.

Het geil stroomt er gewoon uit en ik slurp het genietend door. Al snel komt ze weer klaar en gilt luid. Ze kreunt al klaarkomend, dat ik haar geile ouwe kut nu moet neuken met mijn grote pik. Nou dat wil ik wel, mijn pik is alweer keihard. Ze komt weer wat bij en hijgt, ga op de grond liggen knul, ik wil jouw neuken. Ik ga op de vloer liggen en ze komt op haar hurken boven me zitten. Ik hou mijn pik omhoog en haar kut hangt er boven. Langzaam zakt ze omlaag en haar natte kut zakt over mijn stijve pik.

Al dieper zakt ze er haar nauwe kut opent zich wijd om mijn pik er in te laten. Ze kreunt geil, dat het zo lekker is een echte grote pik in haar ouwe kut te voelen. Al dieper zakt ze en dan zit hij er helemaal in.

Ze begint langzaam te wippen en voor het eerst neuk ik. Heerlijk is het en ik kijk na haar. Pak haar mooie borsten beet en kneed ze geil. Ze kijkt me geil aan met haar mooie gezicht. Ik masseer haar harde tepels en ze gromt, knijp maar hard, dat vind ik lekker. Ik knijp ruw in haar tieten en trek aan haar spenen. Ohhh ja, kreunt ze, dit is zo lekker, je neukt zo lekker lieverd. Al wilder wipt ze dan op en neer en maakt me helemaal gek.

Dan kreunt ze geil, dat ze gaat klaarkomen. Je neukt me klaar geile jongen, gromt ze en wipt wild op en neer. Met een luide kreet komt ze klaar. Ohh ja, ik kom klaarrrrr, gilt ze hard. Ik stoot mijn pik wild in en uit haar kut, ben zo geil en wil ook klaarkomen. Ze zakt op me neer en kust me zalig. Ik neuk haar ruw en kom dan ook klaar. Wild grommend spuit ik mijn 2e lading zaad en nu diep in haar geile moederschoot.

Ik stop met stoten en zo liggen we bij te komen. Dat was zo lekker knul, hijgt ze nagenietend, ik ben nog nooit eerder klaargeneukt. Ik kreun, ja het was zalig. Ze kijkt me aan en fluistert, heb je al vaker geneukt.

Nee, fluister ik, dit was mijn 1e keer. Oh knul, dan heb ik je ontmaagd, dat is zo mooi, fluistert ze geil. Ik knik en fluister, wil wel vaker met je naar bed, je bent zo lekker. Ja, fluistert ze, anders ik wel, wil elke dag wel met je neuken.

Ik kreun alleen maar. Ze gaat da van me af en mijn zaad drupt uit haar wijd openstaande kut. Ze veegt hem af met een keukendoek en ik kom weer overeind. Mijn pik is nog bijna stijf en ze kijkt er met grote ogen na. Je pik blijft maar groot, hijgt ze geil. Ik knik en fluister, ik kan nog wel een keer. Ohh geil jong wat mooi, kreunt ze, mijn man kan maar 1 keer heel en dan snel met zijn kleine pikje.

Ik knik en fluister, mijn paal staat altijd voor je klaar lieverd. Ze glimlacht en kruipt in mijn armen. Vrij even lekker met me, kreunt ze geil. We staan lekker te tongen en ik streel haar kont. Kneed haar warme billen en voel er tussen. Ik streel met mijn vinger over haar sterretje en ze kreunt geil. Hmm, ik ben geil in mijn kont, hijgt ze. Ik duw mijn vinger in haar kont en ze gilt. Lekker, kreun ik en ze hijgt, ja dit is zo lekker, die saaie man van me vind het vies, maar ik vind het heerlijk.

Druk mijn vinger er dieper in en ze hijgt, ja ga door, neuk me kontje maar lieverd. Al ruwer neuk ik haar kontje met mijn dikke vinger en ze kreunt geil, jammer dat je lul zo groot is, anders had je mij in mijn kontje mogen neuken, kreunt ze, dat wil ik al zo lang heel graag. Weet niet wat ik hoor, wat een geil wijf is ze toch.

Ik dacht altijd dat ze zo netjes was. Trek mijn vinger er uit en draai haar om. Wat doe je, hijgt ze. Ik wil je lekkere kontje zien, kreun ik. Ik ga op mijn hurken zitten en duw haar voorover. Haar kontje ziet er zo heerlijk uit en ik kus haar zachte billen. Trek deze uit elkaar en zie haar sterretjes.

Hmm ,kreun ik geil, ze ruikt lekker fris en ik lik aan haar kont. Ohh knul, wat doe je, hijgt ze, dit is zo lekker en geil. Ik lik haar kont en voel aan haar natte kut. Ik vinger haar terwijl ik haar kont lik. Ze is zo geil en komt supersnel weer klaar. Mijn pik is keihard en ik wil haar neuken.

Ga op de tafel liggen, grom ik. Ze gaat op de keukentafel liggen en spreid haar benen voor me. Ik kom er tussen staan en zet mijn dikke eikel tegen haar spleet aan. Langzaam duw ik hem er in. Ohh, dit is zo lekker, hijgt ze, neuk me weer lekker met je grote paal. Ik begin te stoten en neuk haar eerst lekker rustig. Ze ligt met haar mooie blauwe ogen mij geil aan te kijken en ik stoot al dieper en harder in haar zeiknatte kut.

Ohh ja, kreunt ze, dit is zo lekker, wat neuk je toch zalig lieverd. Ik stoot al harder en ze kreunt steeds luider en luider. Dan komt ze met een luide brul alweer klaar en ik stoot hard door. Mijn ballen slaan hard tegen haar billen en ik neuk haar ruig. Ze gilt luid dat ze zo lekker klaarkomt en ik kus haar mond. Wild neuk ik haar en als ze super snel weer klaar komt, voel ik het ook komen. Luid brullend spuit ik mijn laatste beetje zaad in haar lijf.

Stoot nog wat na en zak dan op haar neer.

.

Mijn dag kan niet meer stuk”, zeg ik. Kom mee naar de badkamer want ik moet pissen als een hengst”, zegt Toine dan.

Aan de hand neemt hij me mee. Ik zak door mijn knieën en zet mijn mond wijd open. Toine trekt zijn voorhuid helemaal naar achteren. Een keiharde straal pis spuit achter in mijn keel.

Ik slik een beetje door van zijn zoete drank. Als zijn blaas leeg is zuig ik hem weer even. Zijn lul verslapt nauwelijks. Dan douchen we samen. Toine wast mijn kut en kont uitgebreid. Ook geeft hij me onverwacht een tongzoen. Als we ons afdrogen zegt hij: Dat gaat goed hoor. We houden onze scores bij en spelen de meiden naar elkaar door. Gelukkig zijn Paul en ik ook nog bi. Ik blijf het vet vinden om met je mooie tieten en kut te geilen. Trouwens, er zijn er maar weinig die zo goed kunnen pijpen zoals jij”.

Dan gaan we allebei naar onze eigen slaapkamer om wat aan te trekken. Als ik in de keuken kom zijn Sanne en Jan er al. De koffielucht komt me tegemoet. Sanne heeft een lang t-shirt aan en natuurlijk geen slipje.

Als ze loopt komen haar ronde billen er mooi onderuit. Jan heeft alleen een boxershort aan waarin zijn lul en ballen mooi uitkomen. Zelf heb ik een kort jurkje aan en ook geen slipje. Toine komt er ook bij en loopt in zijn zwembroek. Het is dan ook lekker warm weer. Zo gezegd, zo gedaan. Op dat moment komt Nicolien naar buiten. Ze groet en stapt in de auto.

Dan vraagt Jan aan Sanne en Toine hoe de vorige avond is geweest. Net als ze willen gaan vertellen komt Stef langs. Hij gluurt meteen naar Sanne die meteen haar benen iets van elkaar doet.

Stef vraagt of alles naar wens is terwijl we zijn bobbel in zijn korte broek zien groeien. Kan je daar even naar kijken. Laat het even zien Sanne”.

Samen gaan ze naar binnen. Binnen staat de radio aan zodat ze niet horen dat we alle drie achter ze aan sluipen. Sanne’s deur staat open. Al snel kijken we toe. Stef heeft geen idee dat er wordt toegekeken. Hij gaat er helemaal in op. Op Sanne’s kamer zit Sanne op de rand van het bed.

Terwijl Stef de binnenkant van haar dijen streelt en van elkaar duwt zakt hij door zijn knieën. Eerst streelt hij haar buikje, dijen en bolle kutje voor hij zijn tong zachtjes op haar schaamlipjes zet. Langzaam likt hij over haar lipjes om haar kutsappen te proeven. Dan drukt hij zijn tong en lippen naar de kleine schaamlipjes. Sanne spreidt haar benen nu nog verder.

Stef zuigt nu intens op haar kleine klitje. Tegelijk trekt ze haar kutje nog verder open. Sanne geilt snel op en met een schreeuw komt ze de eerste keer klaar. Stef blijft likken aan haar klitje terwijl hij eerst haar borstjes masseert en dan ook haar tepeltjes melkt.

Sanne ziet ons plotseling staan. Jan’s hand gaat zacht over mijn kut en in zijn andere hand trekt hij langzaam aan zijn eigen stijve lul. Stef likt intussen stevig door aan Sanne’s sleufje. Weer begint Sanne krampende bewegingen te maken om opnieuw klaar te komen. Dan gaat Stef staan en vraagt: Sanne trekt zijn broek omlaag. De keiharde stamper staat voor haar gezicht.

Ze pakt hem even vast en masseert zijn zware ballen. Het voorvocht komt als een dikke druppel tevoorschijn. Ik kom klaar en stop mijn hand in mijn mond om zo stil mogelijk te zijn. Sanne likt eerst de zaaddruppel op.

Dan neemt ze zonder aarzelen de grote paal tussen haar lippen. De grote kop gaat haar mond in. Stef trekt zelf de voorhuid terug en zegt: Stef ontdekt hoe uitzonderlijk goed Sanne kan pijpen.

Net als je moeder”. Al snel neukt Stef Sanne stevig in haar mondje. De in en uitgaande lul in de zwarte krullenkop is een extra geil gezicht. Toine staat ook al weer aan zijn stijve lul te trekken. Sanne pijpt met overgave en masturbeert intussen weer haar kutje. Ze verlangt duidelijk naar zijn sperma.

Tussendoor stopt ze een keer en roept: Dan begint Stef te kreunen en met zijn lijf te schokken. Met een paar harde grommen spuit Stef zijn zaad in Sanne’s mond. Sanne’s mond wordt helemaal gevuld met zijn warme zaad. Sanne zuigt en slikt wat ze kan maar voorkomt niet dat er een straaltje wit zaad aan allebei de kanten uit haar mondhoeken komt.

Uitgebreid zuigt ze hem na en laat uiteindelijk een brandschone verslappende lul uit haar mond glijden. Stef kijkt verliefd naar onze jonge meid. Hij gaat met zijn handen door haar krulhaar en zegt: Sanne geniet duidelijk van het compliment en geeft een kus op zijn blote eikel. Dan trekken wij ons stil terug naar het terras. Even later komen ze allebei buiten. Stef ziet het niet en antwoordt: Sanne vult lachend aan: Dan rijdt Nicolien weer het erf op.

Als ze uit het zicht zijn dan bukt Jan naar Sanne. Ik heb een dichte, bijna zwarte vacht op mijn kutje. Bij ons beiden groeit het haar nu tot vlakbij onze navels. We hebben ons haar al heel vroeg gekregen. Sandrine heeft me verteld dat ze, toen ze nog klein was, maar al wel haar had daar, soms door mannen op het strand aangesproken werd.

Omdat haar schaamhaar uit haar badpakje krulde dachten die dat ze ouder was dan ze was, hoewel ze nog nauwelijks borsten had. Ze vond dat erg vervelend, maar haar moeder vond dat jonge meisjes zich niet behoorden te scheren.

Mijn moeder deelde die mening niet, dat niet, en zei altijd dat ik mijn onderbuik moest scheren. Eerst deed ik dat, maar ik ben daarmee een jaar geleden opgehouden.

Het krult nu zo lekker! Vandaag hebben we onze lekkerste kleren aangetrokken, maar geen broekje, want we wachten op een leuke jongen. We zitten op een bank in het parkje bij onze school en hopen dat Edwin voorbij komt.

Edwin is de leukste jongen van de klas twee jaar voor ons. Hij is lang, heeft halfblond haar, een goed figuur, een zachte ongepukkelde huid en hele leuke wenkbrauwen boven altijd lachende ogen. En, nog belangrijker, hij heeft volgens ons een hele grote piemel. Sandrine en ik hebben het vaak over piemels. We zijn beiden veel op het strand waar een hele collectie te zien valt.

Het lekkerste om naar te kijken vinden we mannen met grote langwerpige bobbels in hun zwembroek. Bij de meeste mannen, zo hebben we gezien, ligt de piemel omhoog of opzij gericht tegen hun buik.

Maar heel soms zien we een man die zijn piemel naar onderen heeft geduwd over zijn ballen. Die mannen hebben over het algemeen hele lange piemels. We lagen in de duinen en hij kwam haastig aangelopen, zonder ons te zien. Hij trok de zijkant van zijn zwembroek weg, liet zijn piemel eruit vallen en begon met een grote, naar beneden gerichte straal te plassen. Hij had een vreselijk lange, dikke, bruine pik! Onder het wateren haalde hij een grote kale zak tevoorschijn die hij in zijn hand woog.

Hij was duidelijk vreselijk geil, want hoewel hij een beetje schichtig om zich heen keek, begon hij hard aan zijn pik te trekken, nadat hij zijn blaas geleegd had. Hij trok de voorhuid van zijn snel stijver wordende lul naar achteren, deed wat spuug op zijn eikel, trok nog een paar keer en, terwijl hij hard in zijn ballen kneep, kwam hij klaar! Hij bleef maar schokken, terwijl dikke stralen wit zaad uit zijn vetgezwollen lul kwamen en ver voor hem uit op het duingras vielen.

Sandrine en ik hebben daarna toch zo lekker geil gevingerd! We waren beiden zo nat, dat het kruis van haar bikini en dat van mijn badpak grote donkere plekken lieten zien. Hij ligt tegen zijn linkerdij en beweegt telkens als hij zijn linkerbeen naar voren zet. Hij ziet ons kijken en terwijl hij naar ons toekomt, legt hij even een hand op zijn penis en knijpt er kort in.

Sandrine en ik zijn al zo geil, dat we onwillekeurig onze benen een beetje spreiden, waardoor hij onder onze rokjes kan kijken. Ik kan jullie schaamhaar zien. Ietwat verlegen, houdt Edwin zijn linkerhand voor zijn bobbel, maar kan niet nalaten om er even aan te trekken.

Effe beffen mondneuken


Mooie geile kutjes lekkere snollen