Norsk sex gratis nakne eldre damer

Gedwongen meesteres online

gedwongen meesteres online

...

Aftrekdate gijl wijf

De kleding zat mooi strak om haar prachtig lijf. Mooie borsten, en rondingen op alle juiste plekken. Ze nodigde me uit om naar binnen te komen, en terwijl ik als een mak lammetje haar volgde, kon ik mijn ogen niet van haar billen houden Ze had prachtige foto's op haar site, maar daar wordt ik altijd een beetje wantrouwig van, maar haar foto's zijn gewoon echt en volledig waarheidsgetrouw.

The real deal was nog mooier dan op de foto's. We namen nog even door wat we besproken hadden. Ik had aangegeven dat ik een grote fan was van facesitting, forced rimming en gedwongen beffen.

En met die mooie ronde billen, was ik net een kleine jongetje in een snoepwinkel. Ze was heel aardig, toegankelijk en eigenlijk best lief.

Ik gaf aan dat alhoewel ik haar outfit prachtig vond, dat ik het ok vond als ze gewoon iets comfortabels wilde dragen. Ze negeerde mij, ze beval mij uit te kleden, en op het bed te gaan liggen.

Waarbij ze op mij klom en vervolgens mijn polsen ging vastbinden en enkels. Blijkbaar was het spel begonnen, en haar gedrag en stem werden wat strenger.

Ze deed een blinddoek om, en vervolgens leekt het alsof ze even wegging. Ze kwam gelukkig snel terug, en ze deed ook gelukkig mijn blinddoek weer af, haar prachtige outfit had plaatsgemaakt voor een mooi casual slipje met een top.

Prachtig was ze weer, ik kon nu ook haar navelpiercing zien, maar vooral haar strakke buikje…deze dame zorgt goed voor zichzelf en haar lichaam. Ze vroeg of ik lang mijn adem kon houden, en ik gaf eerlijk aan…vroeger wel, nu weet ik het niet. Dan gaan we dat even uittesten, vertelde ze me. Ze ging op mijn gezicht zitten, en het uitzicht was prachtig. Eenmaal zittend op mijn gezicht voelde ik hoe zacht haar billen waren. Nadeel van zachte billen is echter dat ze perfect je gezicht afsluiten.

En met haar stevige bondage, en haar 78 kilootjes op mijn gezicht, was er geen ontsnappen meer aan. Deze dame bepaalde vanaf nu of ik wel of niet mocht ademen. Na verloop van tijd begon de lucht al gauw op te raken, ik probeer mijn hoofd weg te draaien wat meestal wel lukt , maar het lukte mij niet.

Mijn gezicht was te diep begraven en haar gewicht maakte het onmogelijk. Ik begon toch wel een beetje in paniek te raken en het spartelen werd wat heviger. Ze liet me nog even aanmodderen, en ineens had ik weer even frisse lucht. Dat duurde echter niet lang, ze ging vrij vlot terug in dezelfde houding. Zo nu en dan, maakte ze een beetje ruimte met haar benen zodat ze met een glimlach in mijn ogen kon staren.

Het was een prachtig uitzicht, mijn ogen gleden van haar slipje, naar haar navelpiercing, naar haar borsten naar haar gemene lachje, naar haar mooie ogen. Je kon gewoon zien dat je gemene trekjes had, en ze genoot van de macht die ze over mij had. Het viel mij op dat ze goed op je let. Op een gegeven moment gaf ik mezelf over aan de situatie en stopte ik ineens met spartelen, terwijl ze nog op mijn gezicht zat. Ze voelde feilloos aan dat ik me ineens anders gedroeg, en vrijwel direct checkte ze of het goed ging met mij.

Waarop ze vervolgens weer vrolijk verder ging met haar adembenemende marteling. Ze veranderde van positie, en alle facesit standjes kwamen aan bod. Neckscissors deed ze ook, je voelt je gewoon klein bij haar. Ze is 1,80 meter en weegt 78 kilootjes en ze draagt het zo mooi. Als je nek en hoofd tussen haar machtige benen zitten, dan voel je je klein en kwetsbaar en machteloos. En dat is precies wat ik heerlijk vind. Ze pakte een rijzweepje, en haar slipje ging uit. Aangezien ik al 2 piercing had gezien, had ik eigenlijk verwacht dat ze daar ook een piercing zou hebben.

Maar die was er niet, en misschien maar beter ook, want facesitting en piercings lijkt me toch geen goed idee. Ze ging achterwaarts op mijn gezicht zitten. Met haar zweepje ging ze langs mijn ballen, en ineens sloeg ze hard op mijn piemel met haar zweepje.

Ze gaf aan mij de opdracht om te gaan likken alsof mijn leven ervan af hing. Dus ik begon heel snel te likken, ze rook heerlijk fris. Blijkbaar ontevreden over mijn tong, begon ze te slaan op mijn bovenbenen en buik. Mijn piemel werd niet overgeslagen. Ze dreigde ook mijn ballen te bewerken met haar zweep als ik niet beter mijn best ging doen. Om haar dreiging kracht bij te zetten, gaf ze zachte tikjes op mijn ballen.

Gelukkig liet ze mijn ballen verder met rust. Maar mijn bovenbenen en buik gloeiden wel van de zweepslagen. Daarna draaide ze zich om, ze pakte mijn hoofd beet en een lekker ruw duwde ze mijn hoofd in haar gladde kruis. Ik moest haar oraal bevredigen. Ook daar rook ze lekker fris en aangenaam. En ik begon haar te beffen, met haar bazige toon kreeg ik allerlei instructies over hoe ik moest likken. Ze was niet gauw tevreden, en ik moest hard werken.

In haar appartement aangekomen begroeten we elkaar en gaan met een drankje gezellig zitten. Mijn Meesteres ziet er weer heerlijk uit. Ze draagt mooie hold up kousen U bent blij dat ik er zo over denk. U zegt dat u de hele dag zonder kousen in laarzen heeft gelopen en dat uw voeten zweten. Deze keer was het echter anders. Ik kreeg van mijn Meesteres een brief waarin stond dat mijn schoonmoeder gedurende de kerst met haar zus op vakantie zou gaan.

Ze wilde de zorgen van zich af zetten en ging daarom vanaf 24 december tot en met 28 december een paar dagen doorbrengen in een luxe hotel. Mijn Meesteres en ik hadden beiden verlof in verband Tot haar verbazing zag ze dat Gees, zoals ze haar altijd noemde een geheel geschoren kutje had, er was geen haartje te ontdekken. Famke boog zich iets naar voren om alles eens beter te bekijken, toen ze dit deed zag ze dat er door Geeske’s schaamlippen ringetjes zaten die met een klein slotje aan elkaar verbonden zaten.

Ook in haar tepels zaten knopjes Na lang discusiëren hadden de ouders van Mieke besloten om dan toch maar een computer aan te schaffen voor de kinderen, zo konden zij immers beter hun school- en studiewerk doen. Dit werd direct de meest moderne apparatuur in de oude boerderij waar ze woonde. Doordat haar ouders totaal niets van computers af wisten, kregen de kinderen het voor elkaar Opeens hoorde ik de voordeur opengaan, ik schrok en wist niet wat ik moest doen. Nog voordat ik iets kon doen ging de deur van de kamer open en daar stond zij, mijn buurmeisje genaamd Vera, toen ze mij zag stond ze meteen stil en keek verbaasd.

Het was een poos stil en toen zei ze opeens dat staat je goed Tom dat ben ik. Dit verbaasde mij zeer erg Ze vond dit super opwindend, vertelde ze. Na wat aandringen vertelde ik haar wat er zoal gebeuren in mijn fantasie.

Ik zag op mijn computer scherm dat haar handen steeds langer onder het bureau bleven steken. Ik zij hier niks over, maar ik had het vermoede dat Lisa zich zat te vingeren onder de tafel. Dit wond mij verschrikkelijk op, het idee dat zij Vernederd door twee meedogenloze Meesteressen! Gedwongen seks voor meisje en haar familie! Meester slaaf Meesteres vernedering bondage travestie pijn eendebek zweep Dominant sissy cuckold onderdanig slavin kleine pik sado knevel.

gedwongen meesteres online

...Stel zoekt huisvriend lekker klein kutje


Vanaf dat moment moet ik mijn vrouw Meesteres noemen, draag ik permanent een kuisheidskoker en moet ik in mijn vrije tijd thuis een damesslipje en een buttplug dragen. Na het weekend ging overdag’s de leren kuisheidsgordel af en de buttplug uit.

Wel moest ik vanaf dat moment, zonder dat zij erom moest vragen, iedere ochtend voor het opstaan mijn Meesteres’ bilspleet, aars, kruis en kut likken totdat zij een orgasme kreeg. Mijn Meesteres had nooit dominante trekken vertoond, maar leek zich helemaal gevonden te hebben in het vernederen van haar man, nu haar slaaf.

Ze leefde zich helemaal uit in dominant, exhibitionistisch gedrag en het dragen van uitdagende kleding. Al snel liet zij wekelijks haar venusheuvel door mij scheren. Mijn lul stond hierbij al vlug te stijgeren, maar dat werd door de kuisheidskoker ongenadig afgestraft. Mijn Meesteres droeg alleen nog sexy lingerie, strakke topjes en shirts met diepe decolletés en ontblote navel en strakke of korte rokjes.

De weinige keren dat zij een broek droeg was deze van leer of van het model superstrak, zodat haar lekkere kontje en strakke buik ja, zelfs haar venusheuvel er prima in uitkwamen. Ik moest nog steeds haar slipjes dragen, maar daar waren ondertussen al haar strings bijgekomen.

Ook had ze al mijn boxershorts weggegooid, waardoor ik niet anders kon dan haar slipjes dragen. Ik had trouwens geen keuze. Ik moest van mijn Meesteres haar ‘oude’ broekjes dragen. Thuis liep ik dus altijd op de buttplug en leren kuisheidsgordel en de kuisheidskoker met pinnetjes, die ik nog steeds om had en heb, na altijd naakt rond. Al snel kwamen er leren pols en enkelboeien en een leren halsband bij. Ik werd regelmatig door mijn Meesteres in mijn kont geneukt.

Zij noemde mijn kontgat trouwens altijd slettekut. Ik weet nu waarom! Ieder het weekend werd de buttplug door een grotere vervangen. Soms zelfs één met tril- of stootfunctie of opblaasbaar gedeelte. Mijn kuisheidskoker zorgde er wel voor dat ik niet al te opgewonden raakte. Van internet haalde mijn Meesteres allerlei plaatjes van ‘martelwerktuigen’ die ik dan na moest bouwen. Ook schafte ze via internet allerlei riemen, boeien, tepelklemmen en een heel arsenaal dildo’s e.

Zo bouwde ik op zolder een hele ‘speelkamer’ met kruis, bondagetafel, schavot, bondagestoel en haken en katrollen aan het dak.

Via marktplaats kocht mijn Meesteres zelfs een onderzoekstafel met kniebeugels en een neukmachine. Regelmatig werd ik in de bondagestoel gezet met de dildo van de neukmachine in mijn slettekut, waarna mijn Meesteres rustig naar beneden ging en mij uren later kwam bevrijden van dit stotende werktuig.

Ook de dildo vsn de neukmachine werd regelmatig vervangen door een groter exemplaar. Of ik werd op mijn buik op de bondagetafel vastgebonden waarbij mijn lul en ballen door het gat in de tafel hingen.

Om mijn zak werd dan een leren tuigje gegespt waaraan steeds zwaardere gewichten gehangen werden. Ook moest ik vaak op de onderzoekstafel plaatsnemen met mijn knieën over de beugels benen wijd en mijn enkels aan de poten geketend.

Wat een vreemde situatie. Van de spanning durfde ik niets te zeggen en ik voelde dat mijn piemel al begon te lekken en mijn ballen, afgesloten door de verplichte metalen ball-stretcher, stonden op springen. Ik zag nu, dat de oudere vrouw enorme tieten en een lekkere dikke buik had. Ik liet mijn fantasie nu al Mijn Meesteres belt me met de vraag of ik een hele middag vrij kan maken en beschikbaar voor haar kan zijn, ze heeft dan een geile verassing voor me.

Natuurlijk wil ik dat en we spreken af. In haar appartement aangekomen begroeten we elkaar en gaan met een drankje gezellig zitten. Mijn Meesteres ziet er weer heerlijk uit.

Ze draagt mooie hold up kousen U bent blij dat ik er zo over denk. U zegt dat u de hele dag zonder kousen in laarzen heeft gelopen en dat uw voeten zweten. Deze keer was het echter anders. Ik kreeg van mijn Meesteres een brief waarin stond dat mijn schoonmoeder gedurende de kerst met haar zus op vakantie zou gaan. Ze wilde de zorgen van zich af zetten en ging daarom vanaf 24 december tot en met 28 december een paar dagen doorbrengen in een luxe hotel. Mijn Meesteres en ik hadden beiden verlof in verband Tot haar verbazing zag ze dat Gees, zoals ze haar altijd noemde een geheel geschoren kutje had, er was geen haartje te ontdekken.

Famke boog zich iets naar voren om alles eens beter te bekijken, toen ze dit deed zag ze dat er door Geeske’s schaamlippen ringetjes zaten die met een klein slotje aan elkaar verbonden zaten.

Ook in haar tepels zaten knopjes Na lang discusiëren hadden de ouders van Mieke besloten om dan toch maar een computer aan te schaffen voor de kinderen, zo konden zij immers beter hun school- en studiewerk doen. Dit werd direct de meest moderne apparatuur in de oude boerderij waar ze woonde. Doordat haar ouders totaal niets van computers af wisten, kregen de kinderen het voor elkaar Opeens hoorde ik de voordeur opengaan, ik schrok en wist niet wat ik moest doen.

Nog voordat ik iets kon doen ging de deur van de kamer open en daar stond zij, mijn buurmeisje genaamd Vera, toen ze mij zag stond ze meteen stil en keek verbaasd.

Het was een poos stil en toen zei ze opeens dat staat je goed Tom dat ben ik. Dit verbaasde mij zeer erg Ze vond dit super opwindend, vertelde ze. Na wat aandringen vertelde ik haar wat er zoal gebeuren in mijn fantasie.

Zoek milf buitensex drenthe


Eruit kwam een dildo, die er indrukwekkend uitzag. Bovendien zaten er allemaal riempjes aan en ik begreep wat het was. Ik voelde meteen een lading paniek opkomen maar kon geen kant op. Nou, Diana mag zelf beslissen of ze dat wilt, maar ik ga jou nu in ieder geval laten voelen hoe het voelt om zelf van achteren geneukt te worden. Tenzij natuurlijk Diana het zelf wil proberen. In haar ogen zag ik, dat ze wel wat medelijden met me had en misschien wel zou willen ingrijpen.

Ze schudde met haar hoofd en ik begreep, dat ze het niet zelf wilde doen. Het was op haar gezicht te lezen, dat dit misschien wel erg ver ging. Tergend langzaam bond meesteres vlak voor mijn gezicht de dildo voor.

Hij leek werkelijk groot zo van heel dichtbij. Toen de dildo goed zat, stak ze hem voor mijn mond met een gebaar, dat ik de dildo moest pijpen.

Het ding was van plastic dus wat maakte het uit. Ik pijpte de dildo en voelde me toch we een beetje vernederd in deze houding. Meesters Sandra liep naar een kastje en haalde daar een potje uit met iets wat op een gel leek. Natuurlijk was het een glijmiddel. Ik voelde hoe haar handen over mijn kont gingen en hoe de koude gel over mijn kontgaatje gewreven werd. Af en toe voelde ik een vinger in mijn kont gaan om ervoor te zorgen, dat de gel overal zat.

Dit voelde erg lekker aan en vroeg me af of het pijn zou doen. Daarna ging meesters voor me staan, wreef de gel over de dildo en vroeg of ik nog maagd was van achteren. Ik was zo opgewonden en angstig tegelijk, dat ik weer “Ja” zei, waarop ze haar zweep pakte en me een harde klap op mijn rug gaf met de zweep. Berustend zei ik daarop “Ja meesteres Sandra”. Meesteres Sandra liep naar achteren en ik voelde de dildo door mijn bilnaad glijden.

Dan met een korte duw schoot de dildo naar binnen en ik voelde hoe ik opgevuld werd. Het ging allemaal redelijk snel en was gebeurd voordat ik het door had. Meesters Sandra vertelde, dat ze er nu inzat, maar dat het pas voor een kwart was.

Hiervan schrok ik, omdat het voelde alsof er niet meer bij kon. Langzaam voelde ik hoe de dildo verder en verder naar binnen gleed. Na een tijdje begon meesters Sandra te pompen en werd ik anaal geneukt.

Doordat het allemaal goed was ingesmeerd met gel, voelde het toch niet onprettig aan. Ik keek omhoog precies in de ogen van Diana, die tegenover me zat. Ik kreeg een ontzettend gevoel van schaamte over me heen. Ik voelde me zo vernederd om voor de ogen van mijn vrouw geneukt te worden door een vrouw, die ik nog geen uur kende.

Toch was er ook een gevoel van geilheid. Wat was dit immers ongelofelijk geil om zo vernederd te worden. Ik bedacht me ineens, dat de mens wel gekke gevoelens kan hebben. Na een paar minuten stopte meesteres Sandra ermee en vroeg me hoe het aanvoelde. Meesteres Sandra zou geen enkele keer toestaan, dat ik haar niet met meesteres aansprak. Ze liep naar Diana en vroeg haar of ze ook nog even mij wilde neuken met de voorbinddildo.

Diana vertelde, dat het zo wel genoeg was en dat ze niet hoefde. Meesteres Sandra deed toen de voorbinddildo af en ik dacht, dat dit het einde van de avond zou zijn. Wat een misrekening was dat. Meesters Sandra vroeg daarop aan Diana of ze verder moest gaan met de avond. Het kwam namelijk nogal eens voor, dat de echtgenote de avond niet kon doorzetten voordat het hele programma afgehandeld was. Ik zag Diana twijfelen, maar toch gaf ze meesteres Sandra toestemming door te gaan.

Meesteres Sandra ging op een stoel zitten wachten en na een tiental minuten werd er op de deur geklopt. Lachend keek ze mij aan en liep naar de deur. Tot mijn verbazing kwam er een man binnen.

Deze man moest zich uitkleden en werd ook vastgebonden aan enkele kettingen. Ik kreeg het bange vermoeden, dat deze man me zou gaan neuken, maar dat bleek niet zo te zijn. Jij gaat mij helpen bij het vervullen van zijn wens. Om haar dreiging kracht bij te zetten, gaf ze zachte tikjes op mijn ballen. Gelukkig liet ze mijn ballen verder met rust. Maar mijn bovenbenen en buik gloeiden wel van de zweepslagen.

Daarna draaide ze zich om, ze pakte mijn hoofd beet en een lekker ruw duwde ze mijn hoofd in haar gladde kruis. Ik moest haar oraal bevredigen.

Ook daar rook ze lekker fris en aangenaam. En ik begon haar te beffen, met haar bazige toon kreeg ik allerlei instructies over hoe ik moest likken. Ze was niet gauw tevreden, en ik moest hard werken. Ineens stopte ze, ze maakte mij los van het bed. Ik moest op mijn knieën op de grond, aan de zijkant van het bed, mijn handen werden op mijn rug gebonden. Ze ging comfortabel op het bed zitten, en ik moest in die houding verder gaan met beffen, met één hand hield ze mijn hoofd in haar kruis, en ze maakte zichzelf comfortabel door achterover te gaan liggen.

Ik werd nog even geduid op het feit dat als ze niet tevreden was, het een bijzonder pijnlijke ervaring ging worden voor mij. Dus ik befte alsof mijn leven ervan hing. Ik had inmiddels gemerkt bij mezelf dat mijn pijngrens terug was gebracht naar 0, omdat ik al een paar jaar geen SM had gedaan.

Aan haar lichaamstaal te zien en haar gekreun te horen, deed ik het blijkbaar goed. Haar hoogtepunt naderde, en een warme lading van vocht kwam in mijn gezicht. Had ze nou gesquirt? Lang kreeg ik niet om na te denken, want haar benen trokken ineens samen om mijn hoofd, en met twee handen trok ze mijn gezicht verder in haar kruis. Mijn gezicht was ineens afgesloten van de buitenwereld, ik verdronk bijna in haar kruis, en ze schokte nog een beetje na. Mijn lucht begon weer op te raken, en ik begon te spartelen.

Ze keek mij nog even aan, en liet ineens los, en met haar voet duwde ze mij tegen de grond. Ze kwam over mij heen staan, en ze gaf aan dat ik goed mijn best had gedaan. Ze liet mij liggen en ging even douchen. Na 10 minuten ongeveer kwam ze terug en maakte mij los, en ze vroeg of ik wilde douchen?

Ik kreeg niet de kans om te antwoorden, want ze vond het eigenlijk beter dat ik naar huis reed met haar poezenvocht op mijn gezicht. Deze dame ga ik vaker bezoeken, en ik ga gewoon elke keer de ritje Rotterdam — Enschede doen.

Maar ik heb het er graag voor over. Zij is de mooiste en meest sexy Meesteres die ik ooit gezien heb. Zowel online als in het echte leven.

Afgelopen vrijdag voor de eerste keer naar een meesteres geweest. Ik had al heel lang fantasieën van een vrouw die me een Golden Shower in de mond zou geven, en anaal zou gebruiken. Aangekomen in Enschede gebeld, en het verzoek om nog 10 minuten te wachten omdat de vorige klant zich nog even wilde opfrissen.

Ik was erg zenuwachtig en na vijf minuten kreeg ik het telefoontje dat ik welkom was. Meesteres Sophie deed de deur open, en wat ziet ze er geweldig uit. Echt heerlijke rondingen, ze is heel lief en heeft me heerlijk wegwijs gemaakt in deze wereld. Vooral geblinddoekt vond ik erg fijn. Daarna heerlijk anaal verwend en tot slot een heerlijke Golden Shower gehad rechtstreeks in mijn mond.

De plas was behoorlijk sterk, en lukte me niet om het op te drinken. Al ging deze grote fuif uit van mijn werk , er gingen ook veel niet-bekenden Ik doe alles wat u wilt brenniebunz.

Als man van 40 jaar heb ik al tijden maar één grote fantasie en dat is onderwerping aan een krachtige vrouw. Op het bedrijf waar ik werk liep één vrouw die mij in het bijzonder opviel. Ze is een 25 jarige schoonheid met een Hindoestaanse achtergrond met de naam Shafrana.

Ze heeft een knap gezicht en Manoras jonge slaaf Tattooo. Manora was een welgestelde Romeinse vrouw. Zij was onlangs veertig geworden en dat feest had zij op grootste wijze gevierd in haar prachtige marmeren villa. Al haar vrienden en kennissen, al haar zakelijke connekties hadden het uitgebreide feestmaal bijgewoond en tot diep in de nacht genotn van de kostelijke De inwijding van Famke mooilekkerwijf. In haar vakantie op een dinsdagmiddag besloot Famke bij Geeske langs te gaan, Geeske was haar acht jaar oudere zus getrouwd met Peter, haar zwager een leuke vent om te zien.

Normaal deed ze dit op zaterdag maar omdat het zulk heerlijk weer was had ze besloten even langs te fietsen om te kijken of haar Gedwongen seks voor meisje en haar familie Tattooo. Mieke was een lief meisje dat zich altijd braaf gedroeg en nooit problemen had. Zelf vond ze dit niet altijd fijn; ze vond zichzelf namelijk te braaf en wilde graag wat stoute dingen doen, maar meestal werd ze op het punt dat ze iets wilde gaan doen, overladen met nervositeit en stopte ze er dan maar Mijn fantasie loopt even wat anders eigenwijsje.

De buren zouden deze week op vakantie gaan. Aan mij werd gevraagd om de post te verzorgen en kreeg hun sleutel. Een dag later vertrokken mijn buren. Zij hadden een dochter van 24 die in de weekenden naar huis kwam en dus nog wat kleren bij hun thuis had liggen. Ik mag het slaafje van Lisa zijn rollercoaster. Toen ik voor mijn werk in het buitenland zat, verveelde ik mij enorm in de avond uurtjes. Ik zat maar doelloos achter mijn laptop, waar ik een Chat site bezocht.

Dit was nieuw voor me, ik wist niet wat ik me hierbij moest voorstellen. Maar voordat ik het doorhad had ik contact met diverse mensen. Opdrachten van mijn Meesteres evatje Hoi, ik ben mark van 37 jaar.

Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten. De laatste tijd ben ik regelmatig op een chat site te vinden waar veel bdsm-ers en kinky mensen zitten.

Laatst het ik een geil spel via deze site gespeeld. Ik heb al een langere tijd contact met J. Sandra had Duncan al meerdere malen ontmoet in een café. Ze babbelden wel eens even met elkaar. Duncan was een jongen van 16 die zich stoerder voor deed dan hij werkelijk was, dat had ze al vanaf de eerste keer gemerkt. Hij was ongeveer 1,80m lang, slank, sportief en niet roker.

Het was haar ook al opgevallen Ik ben een cuckold slaaf van mijn Meesteres kleineengel. Rillend van de kou word ik wakker, ik realiseer me gelijk dat ik op een kleedje op de grond heb geslapen. Ik kijk naar het bed en zie mijn Meesteres nog lekker slapen.